Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

Χιλιάδες ευχές για τον Ψάλτη

Χαμός στα social media μετά την αποκάλυψη της «Espresso» για το πρόβλημα υγείας του δημοφιλούς ηθοποιού. Το συγκινητικό μήνυμα της Καίτης Φίνου, η οποία επιβεβαίωσε το δημοσίευμα

Συγκίνηση για τον Στάθη Ψάλτη! Μετά το χθεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» σχετικά με το πρόβλημα υγείας του αγαπημένου ηθοποιού -το οποίο αναπαρήγαγαν δεκάδες sites-, τα social media γέμισαν με ευχές χιλιάδων θαυμαστών του για γρήγορα περαστικά. Μάλιστα, η κολλητή φίλη και συνάδελφός του Καίτη Φίνου επιβεβαίωσε το θέμα της «Espresso» μέσα από τη σελίδα της στο facebook.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

«Ο Στάθης μπορεί να έχει ένα πρόβλημα υγείας, αλλά είναι ιάσιμο, σύμφωνα με τα λόγια του. Από τότε που το έμαθα έχω μιλήσει δύο φορές μαζί του. Είναι μεν καταβεβλημένος, αλλά ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές των γιατρών του. Δεν είναι στο νοσοκομείο. Ο Στάθης γρήγορα θα γίνει καλά και θα επιστρέψει στο θέατρο που τόσο αγαπά» έγραψε η ηθοποιός, που υπήρξε στο παρελθόν και σύντροφος του Ψάλτη.

Στο νοσοκομείο

Η περιπέτεια του ηθοποιού ξεκίνησε στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου από την Πτολεμαΐδα, όπου βρισκόταν για τις ανάγκες μιας μεγάλης περιοδείας του στην περιφέρεια με την επιθεώρηση «Ολοι μαζί… τη φάγαμε». Εκεί, όπως αποκάλυψε χθες η «Espresso», ο Στάθης αισθάνθηκε αδιαθεσία και επισκέφθηκε το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο. «Ετρεχε αίμα από τη μύτη του και τον πήγαμε στο νοσοκομείο της περιοχής…» μας μετέφερε πηγή από τον θίασο, προσθέτοντας: «Οι γιατροί τού συνέστησαν να σταματήσει την περιοδεία που έκανε και να ασχοληθεί σοβαρά με την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που του διέγνωσαν».

Εκτοτε ο Στάθης Ψάλτης απέχει από τις δημόσιες εμφανίσεις -μάλιστα δεν απαντά ούτε στο κινητό του τηλέφωνο-, ενώ μέρα με τη μέρα πληθαίνουν οι πληροφορίες που προέρχονται από τον καλλιτεχνικό κόσμο, οι οποίες αναφέρουν ότι «δεν είναι καλά και κάνει ενδελεχείς εξετάσεις για να διαπιστωθεί τι ακριβώς του συμβαίνει».

Επίσης, γνωστή ηθοποιός μάς ενημέρωσε ότι πρόσφατα έλαβε μήνυμα στο κινητό της τηλέφωνο από συνάδελφό της πως «κάτι σοβαρό συμβαίνει με τον Στάθη Ψάλτη…». Για ακόμη μία φορά ευχόμαστε περαστικά στον δημοφιλή κωμικό και σύντομα να επανέλθει δριμύτερος στις θεατρικές σκηνές.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...