Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Που χάθηκε ο Στάθης Καβούκης

Η συνεργασία με την Αλεξανδράτου και οι wild νύχτες πάνω στα decks
Η σούπερ τρόικα της Φωκίωνος, η πρόταση γάμου και τα δύο παιδιά
Υπήρξε τηλεοπτικό είδωλο στις αρχές των 00s, αφού οι τηλεοπτικές εκπομπές που έκανε στο Mad, μαζί με άλλους παρουσιαστές που εξελίχθηκαν μέσα στα χρόνια στον χώρο των media, γνώριζαν μεγάλη επιτυχία. Οι δε φωτογραφήσεις του, στις οποίες αποκάλυπτε τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς του, έκαναν πολλές γυναικείες καρδιές να χτυπούν δυνατά.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Πλέον, ο Στάθης Καβούκης είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας και ένας αφοσιωμένος σύζυγος και ευτυχισμένος μπαμπάς δύο παιδιών, ενός αγοριού και ενός κοριτσιού. Ο Στάθης αποτέλεσε μέλος εκείνης της τηλεοπτικής γενιάς που… γεννούσε μια νέα «γλώσσα» στη μικρή οθόνη. Μέσα από τις εκπομπές που έκανε έδειχνε τις γνώσεις του σε πολλούς τομείς. Δεν ήταν απλώς ένα ωραίο αγόρι, αλλά διέθετε χιούμορ, πνεύμα και, όπως λένε στην τηλεόραση, «τα έλεγε».

Τα βίντεο-παρωδίες που έκαναν με τον Δημήτρη Βλάχο -που και εκείνος έκανε τα πρώτα του βήματα στην TV- γνώριζαν επιτυχία και τα σχόλια που λάμβανε ήταν πολλά και θετικά. Παράλληλα με τη μικρή οθόνη, όμως, ο Στάθης ασχολιόταν και με μια άλλη, μεγάλη αγάπη, τη μουσική. Το clubbing ήταν στα φόρτε του, η μουσική σκηνή πλούσια και ο νεαρός παρουσιαστής απολάμβανε να βρίσκεται πίσω από τα decks και να παίζει μουσική. Εγινε εξαιρετικά δημοφιλής, οι θαυμάστριες αυξάνονταν με γρήγορους ρυθμούς και σύντομα ένας μεγαλύτερος τηλεοπτικός σταθμός αποφασίζει να του δώσει την ευκαιρία να γίνει ακόμη πιο γνωστός.

Η εκπομπή «Music Bee»

Βρισκόμαστε στο 2006, όταν αναπληρωματική Σταρ Ελλάς αναδείχτηκε η Τζούλια Αλεξανδράτου. Ο ΑΝΤ1 αποφασίζει να της δώσει βήμα και να τη ρίξει στα θολά νερά της παρουσίασης. Ποιον, όμως, θα έβαζε στο πλευρό της; Και εκεί «κόλλησε» ο Στάθης! Το κανάλι του Αμαρουσίου φτιάχνει μια φρέσκια μουσική εκπομπή, το «Music Bee», η οποία ασχολείται, με -τι άλλο;- τη μουσική και όρισε την πρεμιέρα για την 28η Οκτωβρίου, ανήμερα της εθνικής εορτής.

Ο Στάθης αναλαμβάνει να καθοδηγήσει την εκθαμβωτική εστεμμένη στα τηλεμονοπάτια, όμως η πορεία τους, ως δίδυμο, αποδείχθηκε βραχεία. Υστερα από τρία εβδομαδιαία επεισόδια ο σταθμός αποφάσισε να κόψει την εκπομπή, απογοητεύοντας κυρίως την Τζούλια, αφού ο Στάθης είχε, ούτως ή άλλως, τις άκρες του για νέες επαγγελματικές περιπέτειες.

Βλέποντας ότι μπορεί να «εκμεταλλευτεί» και να εξαργυρώσει την αναγνωρισιμότητα που του προσφέρει η τηλεόραση, ο Στάθης στρέφεται στον χώρο της εστίασης και της διασκέδασης.

Ετσι, γίνεται μέλος σε παρέες νέων και φιλόδοξων ανθρώπων που θέλουν να φτιάξουν στέκια για τους νέους. Ενα από αυτά τα εγχειρήματα ήταν η συνεργασία του με τους Φώτη Γιαννιώτη και Μάνο Πανταζή. Η γοητευτική… τρόικα ανοίγει cafe bar στη Φωκίωνος Νέγρη, που γνωρίζει μεγάλες δόξες, και η αλήθεια είναι ότι για αρκετό καιρό το Ghetto -όπως έλεγαν το μαγαζί- ήταν meeting point για επωνύμους και μη. Επίσης, συνεργάζεται και με γνωστά στέκια του Κολωνακίου -και συγκεκριμένα της Σκουφά-, με τους φίλους του και τις… θαυμάστριές του να τον ακολουθούν κατά πόδας. Και ξαφνικά, από το 2011 χάνουμε τα ίχνη του! Ο Στάθης αποσύρεται από τα φώτα της δημοσιότητας και μπαίνει σε νορμάλ ρυθμούς ζωής, χωρίς όμως να αποσύρεται από τον χώρο της εστίασης. Και εκεί που δεν γνωρίζαμε τίποτα για τα προσωπικά του, τα social media μάς φανερώνουν την όμορφη αλήθεια.

Η γυναίκα της ζωής του

Ο πρώην παρουσιαστής γνωρίζει τη γυναίκα της ζωής του, την Πέννυ, και στις 22 Ιουνίου του 2013, κάτι περισσότερο από έναν χρόνο μετά τη γνωριμία τους, της κάνει πρόταση γάμου!

Εκείνη λέει το «ναι» και το πρώην teen idol ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός. Το 2014 έρχεται στη ζωή το πρώτο τους παιδάκι, ένα γλυκύτατο αγοράκι, ενώ δυο χρόνια αργότερα το ζευγάρι αποκτά την κορούλα του.
Ο Στάθης γίνεται ο απόλυτος χαζομπαμπάς και η όμορφη οικογένεια απολαμβάνει τις διακοπές της, τις γιορτές και τις βόλτες. Το «άγριο νιάτο» είναι υπόδειγμα οικογενειάρχη και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Εκτός από τη σύζυγό του και τα παιδιά του, ο γοητευτικός πρώην TV star έχει άλλη μια μεγάλη αδυναμία: τον αδερφό του Λευτέρη, ο οποίος ζει στην Πολωνία.

Ωστόσο, οι δυο τους μοιράζονται μια κοινή ασχολία, εκτός του fitness (ο Λευτέρης άλλωστε έχει σπουδάσει γυμναστής και εργάζεται πάνω σε αυτόν τον τομέα): παίζουν αγωνιστικό πόκερ, παίρνοντας μέρος ακόμη και σε διεθνείς διοργανώσεις.
Φαίνεται ότι οι μέρες που ο Στάθης ζούσε στους ρυθμούς της showbiz έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και μάλλον τίποτα δεν θα τον έκανε να γυρίσει πίσω. Εχει μια υπέροχη οικογένεια που ζει στο Παλαιό Φάληρο, ασχολίες που τον γεμίζουν, φανερώνοντας ότι η τηλεόραση διαθέτει και προσγειωμένους ανθρώπους.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...