Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Είδα τον Θεό στο κελί μου»!

«Περιμένω να εξιλεωθώ» λέει στην «Espresso» η «φόνισσα του Κορωπίου» και περιγράφει πώς σκότωσε την 35χρονη

Λύνει τη σιωπή της η «φόνισσα του Κορωπίου» που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 35χρονη πρώην σύζυγο του συντρόφου της και μητέρα δύο παιδιών τον Αύγουστο του 2016. Με το βλέμμα στραμμένο στη δίκη της που προσδιορίστηκε για τις 17 Μαΐου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, δηλώνει στην «Espresso» ότι έχει μετανιώσει για την άγρια δολοφονία της ερωτικής αντιζήλου της.

ΑΠΟ ΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

Η 26χρονη Νικολέτα Παπαϊωάννου, που κρατείται στις Φυλακές Ελαιώνα Θηβών, υπήρξε το ένα σκέλος του ερωτικού τριγώνου που συγκλόνισε την κλειστή κοινωνία του Κορωπίου. Μιλά για το έγκλημα που έχει καταγραφεί ως ένα από τα πιο σοκαριστικά στα αστυνομικά χρονικά, ισχυρίζεται ότι θόλωσε το μυαλό της και σκότωσε με πέντε μαχαιριές την άτυχη 35χρονη και υποστηρίζει ότι έχει μετανοήσει και έχει στραφεί στον Θεό!

«Μέσα στη φυλακή άνοιξαν τα μάτια μου και είδα τον Θεό! Συνειδητοποίησα τη βαρύτητα του εγκλήματος που διέπραξα. Με βοήθησε σε αυτό και ο ιερωμένος των φυλακών, στον οποίο πηγαίνω ανελλιπώς και εκκλησιάζομαι μαζί με τα παιδιά μου…» τονίζει η 26χρονη φόνισσα, η οποία έχει μαζί της στη φυλακή τα δύο ανήλικα παιδιά που απέκτησε με τον 41χρονο μηχανικό αυτοκινήτων και μήλον της Εριδος ανάμεσα στην ίδια και την αδικοχαμένη γυναίκα.

«Ζητώ συγχώρεση»

Στη συνέχεια ζητάει συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος: «Προσπαθώ να καθαρίσω τη συνείδησή μου, που με βασανίζει μέρα νύχτα. Ζητώ συγχώρεση από όλους τους ανθρώπους που πλήγωσα, κυρίως από τα παιδιά της Θεοδώρας και τα δικά μου» λέει και υπογραμμίζει πως περιμένει με αγωνία τη δίκη της, ώστε να καταθέσει σχετικά με τα τραγικά γεγονότα της 3ης Αυγούστου 2016: «Περιμένω να εξιλεωθώ! Θέλω να καταθέσω όλες τις λεπτομέρειες του δράματος» τονίζει.

tew5e5r 4

Η Νικολέτα Παπαϊωάννου υποστηρίζει ότι δεν είχε προσχεδιάσει το έγκλημα και αρχίζει να ξετυλίγει το κουβάρι της αιματοβαμμένης ιστορίας: «Ολα έγιναν μέσα σε πέντε λεπτά το πολύ! Δεν ήταν μια στυγνή και προμελετημένη δολοφονία, αλλά είχε προηγηθεί ξυλοδαρμός μεταξύ μας. Εκείνη τη στιγμή θόλωσαν το μυαλό και η λογική μου και θυμήθηκα το μικρό μαχαίρι που είχα αγοράσει και ήταν μέσα στη σακούλα με τα ψώνια του σούπερ μάρκετ. Το πήρα και άρχισα να καταφέρνω τυφλά χτυπήματα στη Θεοδώρα… Οταν έφυγα από το σπίτι, ήταν όρθια και φώναζε στα παιδιά της: “Τηλεφωνήστε στον μπαμπά!”».

Η νεαρή γυναίκα καταλογίζει ευθύνες στον πρώην σύντροφό της, ο οποίος, αφότου αποφυλακίστηκε (μετά τη δολοφονία είχε πυροβολήσει με καραμπίνα τον 55χρονο πατέρα της), προσπαθεί να αφήσει πίσω του το τραυματικό παρελθόν και έχει ανοίξει νέο συνεργείο στον Πειραιά. Οπως λέει, της απέκρυπτε ότι έχει εκδοθεί το διαζύγιό του με την 35χρονη: «Σε κάποιο βαθμό δεν τα ξεκαθάριζε τα πράγματα, με αποτέλεσμα να λογομαχούμε και να διαπληκτιζόμαστε κάθε τρεις και λίγο με την 35χρονη». 

Οπως καταλήγει η 26χρονη «φόνισσα του Κορωπίου», επιθυμία της είναι να έχει μαζί της τα παιδιά της έως ότου κλείσουν τα τρία, οπότε βάσει νόμου θα ανατεθεί η επιμέλειά τους: «Θέλω τα παιδιά μου μαζί μου! Ευχαριστώ όλο το προσωπικό της φυλακής, από τη διευθύντρια μέχρι τις κοινωνικές λειτουργούς και τις υπαλλήλους που με βοήθησαν να ξεπεράσω τις αυτοκτονικές τάσεις που είχα εξαιτίας της τραγωδίας που η ίδια δημιούργησα»!

«Η πιο άπειρη από τη ζωή»

Ο συνήγορος υπεράσπισης της 26χρονης Βασίλης Ταουξής υποστηρίζει πως η εντολέας του ήταν «το αδύναμο μέλος ενός ιψενικού τριγώνου και η πιο άπειρη από τη ζωή».

«Στην υπερασπιστική μας γραμμή θα είναι η πλήρης ομολογία της ανθρωποκτονίας, όχι όμως υπό το νομικό ένδυμα του προμελετημένου δόλου. Επιθυμία μας είναι να μετατρέψουμε το κατηγορητήριο επί το ηπιότερο και να αποδείξουμε πως επρόκειτο για μία πράξη εν βρασμώ. Οτι, δηλαδή, έγινε ένας καβγάς, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 35χρονης και πως η κατηγορούμενη δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση» δήλωσε στην «Espresso».

Ο καβγάς με την αντίζηλο που οδήγησε στις πέντε μαχαιριές

Το δράμα που συντάραξε την κοινή γνώμη εκτυλίχθηκε τη μοιραία νύχτα της Τετάρτης 3 Αυγούστου 2016, όταν η 26χρονη πήγε στο σούπερ μάρκετ μαζί με τον μεγάλο της γιο, ο οποίος ήταν τότε 23 μηνών, και έπειτα πέρασε από το συνεργείο του συντρόφου της. Ωστόσο, δεν τον βρήκε και κατευθύνθηκε προς το σπίτι της 35χρονης.

tew5e5r 3

Κουβέντα στην κουβέντα, οι δύο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια και τότε, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η 26χρονη έβγαλε ένα μαχαίρι και άρχισε να χτυπά την αντίζηλό της στην πλάτη, καταφέροντάς της πέντε μαχαιριές. Γείτονες που άκουσαν τις κραυγές της άτυχης Θεοδώρας ενημέρωσαν την Αστυνομία και τον 41χρονο πρώην άντρα της, ο οποίος είχε επιστρέψει στο συνεργείο, που διατηρεί λίγα μέτρα πιο κάτω. Εκείνος έτρεξε αναστατωμένος στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του και τη βρήκε στο έδαφος μέσα σε λίμνη αίματος.

Τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου, όπου όμως η άτυχη γυναίκα κατέληξε. Ο 41χρονος άρπαξε μια καραμπίνα και κατευθύνθηκε στο πατρικό σπίτι της νεαρής συντρόφου του. Ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν μίλησε στην «Espresso» προαναγγέλλοντας την απόφασή του να σκοτώσει όλους τους συγγενείς της Νικολέτας!

tew5e5r 1«Θα τους καθαρίσω όλους! Το αίμα θα ξεπλυθεί με αίμα!» είχε πει προτού κλείσει το τηλέφωνο. Φτάνοντας στο σπίτι πυροβόλησε τρεις φορές τον πατέρα της φόνισσας και τη σύντροφό του, τραυματίζοντάς τους ελαφρά! Επειτα διέφυγε με το Ι.Χ. του, αλλά λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη.

Συγκλονιστική μαρτυρία από τον 13χρονο γιο του θύματος που τα είδε όλα

Μπορεί μέσα από τη φυλακή όπου κρατείται η 26χρονη «φόνισσα του Κορωπίου» να υποστηρίζει με σθένος ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει την 35χρονη αντίζηλό της, ωστόσο στις καταθέσεις τους οι συγγενείς του θύματος την περιγράφουν ως ένα άτομο με βίαια ξεσπάσματα, το οποίο δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα.

Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία της αδελφής του θύματος, η οποία τονίζει πως ο γάμος της αδελφής της ήταν ευτυχισμένος, τουλάχιστον έως πριν από δύο χρόνια, όταν άρχισαν τα ερωτικά «πηγαινέλα» του 41χρονου στις δύο γυναίκες. Σύμφωνα με την ίδια, από τον Σεπτέμβριο του 2014 η 26χρονη άρχισε να τηλεφωνεί στην αδελφή της και να της λέει πως διατηρεί ερωτικό δεσμό με τον σύζυγό της και ότι είναι έγκυος, ενώ περιγράφει και ένα περιστατικό που συνέβη τον Οκτώβριο του 2015: «Η αδελφή μου πήγε στο συνεργείο του εν διαστάσει συζύγου της για να πάρει τη διατροφή. Εκεί ήταν η Νικολέτα και η αδελφή μου της ζήτησε να φύγει. Τότε εκείνη της επιτέθηκε, την έβρισε, την απείλησε και τη χτύπησε, προκαλώντας της μώλωπες στα χέρια, στα πόδια και στην κοιλιακή χώρα»!

Συγκλονιστική είναι η κατάθεση του 13χρονου γιου του θύματος, ο οποίος ήταν μπροστά στη σκηνή της άγριας δολοφονίας της μητέρας του: «Ξαφνικά ακούσαμε φωνές και, βγαίνοντας έξω, είδαμε μια γυναίκα να είναι πάνω από τη μητέρα μας, κρατώντας ένα μαχαίρι με κόκκινη λαβή. Στο έδαφος υπήρχαν κηλίδες αίματος, που κατάλαβα ότι ήταν από τη μητέρα μου. Αμέσως πιάσαμε τα χέρια της με τον αδελφό μου και προσπάθησα να της πάρω το μαχαίρι. Τότε ήρθε ο πατέρας μου, που άκουσε τις φωνές. Αρχισε να χτυπά τη γυναίκα, προκειμένου να την απομακρύνει. Τότε, της άρπαξα το μαχαίρι και το πέταξα στο οικόπεδο που βρίσκεται δίπλα από το σπίτι μας…» περιγράφει ο 13χρονος. Από την πλευρά της, η 26χρονη φέρεται ότι υποστηρίζει πως και η ίδια είχε προκληθεί πολλές φορές από το θύμα, με αποτέλεσμα να έρχονται συχνά στα χέρια.

offer

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...