Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Πρωτοβουλία της ΕΛ.ΑΣ. για την «οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών»

Η έκθεση ζωγραφικής παρουσία του αρχηγού της Αστυνομίας και της Μ. Βαρδινογιάννη

AΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Η έκθεση ζωγραφικής παρουσία του αρχηγού της Αστυνομίας και της Μ. Βαρδινογιάννη

Μπορεί στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της Βουλής να μην έχει κληθεί ακόμη να μιλήσει ως καθ’ ύλην αρμόδιος, αλλά το θέμα της ασφάλειας των δρόμων καίει την Ελληνική Αστυνομία.

Αλλωστε, αυτή την αγωνία κατέγραψε και η επιλογή του να γίνει έκθεση ζωγραφικής από παιδιά για τους… δρόμους!

Η έκθεση έχει τον τίτλο «Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών» και είναι υπό την κύρια καθοδήγηση του αρχηγού της Αστυνομίας, αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα.

Δεν είπε όχι

Μαζί του στα εγκαίνια και η πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO Μαριάννα Βαρδινογιάννη, που αποδέχθηκε την πρόσκλησή του.
Μακάρι να καταλάβουν και στη Βουλή τη σημαντικότητα του θέματος, σταματώντας οποιαδήποτε συζήτηση για μείωση των προστίμων.

Μόνη με τα δύο παιδιά της

Μεγαλώνει μόνη τα παιδιά της και χθες γιόρταζε, αφού ήταν η Ημέρα των Μονογονεϊκών Οικογενειών.

«Ως μονογονέας, γνωρίζω τη σκληρή προσπάθεια που απαιτεί η ανατροφή των παιδιών και η κάλυψη του διπλού ρόλου που επωμίζεται ο γονιός. Αυτοί οι άνθρωποι που έχουν το σθένος να μεγαλώνουν τα παιδιά τους μόνοι αξίζουν τον σεβασμό όλων μας, αλλά και τη στήριξη της Πολιτείας» δήλωσε η βουλευτής Αννα Καραμανλή, που μεγαλώνει μόνη της τα δύο παιδιά της.

Η Αννα Καραμανλή γνώρισε στη δεκαετία του ’80, όντας αθλήτρια, τον έρωτα στο πρόσωπο του Μιχάλη Ρωμανίδη, παίκτη της ομάδας του Αρη και της θρυλικής Εθνικής ομάδας μπάσκετ του ’87.

Η γέννηση του γιου της Στρατή έρχεται να συμπληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού. Λίγα χρόνια αργότερα η όμορφη βουλευτής γίνεται μητέρα δύο παιδιών, καθώς στον κόσμο θα φέρει και την αγαπημένη της κόρη Ελισάβετ.
Με τα χρόνια, όμως, έγινε μονογονέας και προσπαθεί να μεγαλώσει τα παιδιά της με φροντίδα.

Φανατικός ποδηλάτης ο πρέσβης των ΗΠΑ

Δεινός ποδηλάτης είναι ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ.img 3082

Οι ικανότητες αυτές φάνηκαν στο ταξίδι που έκανε στα Τρίκαλα, για να δει τη λεγόμενη «έξυπνη πόλη», όπως ονομάζονται.

Ο πρέσβης, λοιπόν (κι όπως είπαμε φανατικός ποδηλάτης), έμαθε για το «εύκολο ποδήλατο» που κατασκεύασε ο Δημήτρης Δημητριάδης, κάτοικος Τρικάλων, και τον συνάντησε. Ο δημιουργός του ποδηλάτου έκανε βόλτα με τον πρέσβη και του έδειξε τις ιδιότητες του πρώτου easybike ποδηλάτου για κίνηση μέσα στην πόλη.
Μάλιστα, όπως πληροφορήθηκε η στήλη, ο πρέσβης ενθουσιάστηκε και παρήγγειλε το ποδήλατο!

Ξεσάλωσαν στην Τοπική Φιλοθέης

img 3083

Δουλεύουν οι τοπικές της Ν.Δ. πυρετωδώς για τον Κυριάκο. Στην προχθεσινή εκδήλωση της Τοπικής Φιλοθέης οι γυναίκες ξεσάλωσαν. Το θέμα φυσικά βοήθησε πολύ, καθώς αναφερόταν στις «γυναίκες που στηρίζουν γυναίκες».

Στη φωτογραφία που μας έστειλαν τα «κορίτσια της Φιλοθέης» εικονίζονται η Βάσω Κόλλια, τέως γενική γραμματέας Ισότητας των Φύλων, η Φαίνη Χατζηαθανασιάδου, πρόεδρος της Τ.Ο. Φιλοθέης – Ψυχικού, και η Μαρία Συρεγγέλα, γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων της Ν.Δ.
Το χαρακτηριστικό αυτών των εκδηλώσεων είναι ότι ο κόσμος που συρρέει είναι διπλάσιος ή και τριπλάσιος από το παρελθόν. Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Εγινε το βασικό θέμα συζητήσεων

Σε πολιτική συγκέντρωση αναμένεται να μετατραπεί το μνημόσυνο του Γιάννη Αγγέλου στις 2 Απριλίου. Η δικαίωση για την υπόθεση του Βατοπαιδίου ήρθε αργά για εκείνον, αλλά οι στενοί φίλοι του και όσοι τον αγάπησαν θα είναι όλοι παρόντες. Χθες στη Βουλή η είδηση της αθώωσης των εμπλεκομένων με το Βατοπαίδι ήταν το πρώτο θέμα των συζητήσεων.

Μάλιστα, η φράση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή «Εστω και αργά, το φως στο τέλος πάντα νικάει το σκοτάδι» υπήρξε αντικείμενο θετικού σχολιασμού.
Για τα ίδια σκοτάδια μίλησε με πίκρα και ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης, που επίσης δικαιώθηκε πλήρως, ζητώντας μάλιστα δημόσια συγγνώμη από την οικογένειά του για όσα πέρασαν η σύζυγός του Κατερίνα Πελέκη και τα παιδιά του Παυλίνα, Διονύσης και Αποστόλης:

«Θέλω μόνο να ζητήσω συγγνώμη από τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου για όσα τράβηξαν όλα αυτά τα χρόνια, επειδή ο σύζυγος και πατέρας τους ήταν ένας ενοχλητικά και ανεξέλεγκτα προβεβλημένος πολιτικός που έπρεπε να βγει από τη μέση…».
Χθες, λοιπόν, ήταν μέρα χαράς για τον Κώστα Καραμανλή, τον Γιώργο Βουλγαράκη, τον Θόδωρο Ρουσόπουλο, τον Αλέξανδρο Κοντό και άλλους που πλήρωσαν ακριβά με μεγάλα προσωπικά κόστη, όπως οι ίδιοι μας λένε, το Βατοπαίδι. Ελειπαν, όμως, από αυτήν τη χαρούμενη ημέρα ο Γιάννης Αγγέλου και ο Βαγγέλης Μπασιάκος.

(!)

Πασχαλινές λαμπάδες για τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη αγόρασε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της επίσκεψής του στο Πασχαλινό Πανηγύρι της Αγάπης, που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία «Το Εργαστήρι» στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο μετρό Συντάγματος. Οι λαμπάδες ήταν φτιαγμένες από τα χέρια παιδιών με αναπηρία και οι γονείς τους χάρηκαν πολύ που ο Κυριάκος τούς αφιέρωσε λίγο από τον χρόνο του.

offer


{{-PCOUNT-}}30{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...