Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Nip/Tuck στα κρυφά

Πλαστικοί χειρουργοί αποκάλυψαν σπαρταριστές ιστορίες με σταρ του Χόλιγουντ αλλά και γαλαζοαίματους, που σκαρφίζονται ειδικές αποστολές για να μην αποκαλυφθεί ότι έκαναν λίφτινγκ

Πλαστικοί χειρουργοί αποκάλυψαν σπαρταριστές ιστορίες με σταρ του Χόλιγουντ αλλά και γαλαζοαίματους, που σκαρφίζονται ειδικές αποστολές για να μην αποκαλυφθεί ότι έκαναν λίφτινγκ

Μπορεί πολλές και πολλοί σταρ του Χόλιγουντ να έχουν κάνει τα… μαγικά τους για να διατηρήσουν τη νεανική εμφάνισή τους, όμως οι περισσότεροι δεν θα το ομολογούσαν δημόσια ούτε υπό την απειλή όπλου, προτιμώντας το Nip/Tuck στα κρυφά.

Κορυφαίοι πλαστικοί χειρουργοί, όμως, εκμυστηρεύονται σπαρταριστές ιστορίες που έχουν ζήσει, αποκαλύπτοντας μέχρι σε ποιο σημείο είναι διατεθειμένοι να φτάσουν οι διάσημοι για να μην αποκαλυφθεί το μυστικό τους.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Ο Τζέισον Ντάιαμοντ, που είναι πλαστικός χειρουργός με κλινικές στο Μπέβερλι Χιλς, στη Νέα Υόρκη και στο Ντουμπάι, εκμυστηρεύτηκε στο περιοδικό «Allure» ότι βοηθός μιας διασημότητας του τηλεφώνησε χωρίς να αποκαλύψει το όνομα του εργοδότη του. Το μόνο που του είπε ήταν να μπει στο αυτοκίνητό του και να αρχίσει να οδηγεί. Αργότερα, του τηλεφώνησε ξανά, δίνοντάς του μια διεύθυνση στην οποία έπρεπε να μεταβεί, με την οδηγία να εντοπίσει ένα μαύρο βαν και να μπει μέσα.
Ο πλαστικός χειρουργός Αντριου Φράνκελ, του οποίου η έδρα βρίσκεται στο Μπέβερλι Χιλς, θυμάται δύο σταρ, οι οποίες πρωταγωνιστούσαν στην ίδια τηλεοπτική σειρά, που του έκλεισαν ραντεβού την ίδια ημέρα για να κάνουν χειρουργική επέμβαση αισθητικής.

Πέντε έξοδοι

Ομως, παρά τις προσπάθειες των νοσοκόμων να μη συναντηθούν, έπεσαν η μία πάνω στην άλλη. «Καμία δεν είπε τίποτα, ήταν ξεκαρδιστικό» λέει ο Φράνκελ. «Θυμάμαι άλλες περιπτώσεις στις οποίες γυναίκες ηθοποιοί δήλωναν ότι δεν έκαναν ποτέ πλαστικές εγχειρήσεις, αλλά μόλις είχαν κάνει λίφτινγκ» αναφέρει ο χειρουργός.

Αλλος γιατρός αποκάλυψε ότι η κλινική του διαθέτει πέντε εξόδους, προκειμένου οι σταρ να ξεφεύγουν από τους παπαράτσι. Μια φορά, μάλιστα, για να παραπλανήσουν τους φωτογράφους, συνόδευσαν στην κεντρική είσοδο έναν τυχαίο ασθενή που φορούσε καπέλο με πέπλο, φουλάρι και γυαλιά ηλίου, δίνοντας την ευκαιρία στη/στον σταρ να το σκάσει από την πίσω πόρτα.

Τέλος, ο καθηγητής της Ιατρικής Σχολής τους Λος Αντζελες Στίβεν Τέιτελμπαουμ αποκάλυψε ότι ένας γαλαζοαίματος επέμενε να βρίσκεται στην πόρτα του χειρουργείου ένας οπλισμένος σωματοφύλακάς του, την ώρα που η γυναίκα του υποβαλλόταν σε πλαστική επέμβαση.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...