Καθηγήτρια κατηγορείται ότι έκανε sex με μαθητή της

Μέσα στην τρελή χαρά δείχνει να είναι η 27χρονη Σάρα Φόουλκς, καθηγήτρια Βιολογίας, αν και μόλις λίγα λεπτά νωρίτερα είχε συλληφθεί με την κατηγορία της σεξουαλικής συνεύρεσης με 17χρονο μαθητή της

Μέσα στην τρελή χαρά δείχνει να είναι η 27χρονη Σάρα Φόουλκς (φωτό), καθηγήτρια Βιολογίας, αν και μόλις λίγα λεπτά νωρίτερα είχε συλληφθεί με την κατηγορία της σεξουαλικής συνεύρεσης με 17χρονο μαθητή της.

Η Φόουλκς, η οποία δίδασκε Βιολογία στο γυμνάσιο από το 2014, μετά τις αποκαλύψεις και την κράτησή της έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα στο σωφρονιστικό κατάστημα της κομητείας Κάλντγουελ, στις ΗΠΑ, και κινδυνεύει με φυλάκιση αν το δικαστήριο την κρίνει ένοχη για το έγκλημα για το οποίο κατηγορείται.

Σύμφωνα με τη «Houston Chronicle», ένας διαχειριστής του σχολείου αποκάλυψε την ύπαρξη ανάρμοστης σχέσης μεταξύ ενός μαθητή και δασκάλου, ενώ κατά την αστυνομική έρευνα ο 17χρονος μαθητής, του οποίου τα στοιχεία δεν ανακοινώθηκαν, αποκάλυψε ότι είχε σχέση με τη Φόουλκς.

Προσδοκίες

Η σχολική σύμβουλος Σούζαν Μπον τόνισε: «Δεν θα ανεχτούμε οποιαδήποτε ανάρμοστη επικοινωνία ή επαφή ανάμεσα σε δάσκαλο και παιδί». Σύμφωνα με την ιστοσελίδα heavy.com, στη σελίδα του προφίλ της στον ιστότοπο του σχολείου -που έχει διαγραφεί- η Φόουλκς έγραφε: «Εχω υψηλές προσδοκίες από τον εαυτό μου ως δασκάλα και από τους μαθητές μου. Θέλω να είναι μια ευχάριστη χρονιά για όλους τους μαθητές μου, παραγωγική, με προκλήσεις, και ενθαρρυντική με επιτυχία για όλους». Οτι ήταν γεμάτη προκλήσεις… ήταν.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ