Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Νέο Μεξικό: Αμετανόητοι μητέρα και γιος που κάθισαν στο σκαμνί για αιμομιξία!

Ενοχοι για την αιμομικτική σχέση τους δήλωσαν η 37χρονη μητέρα και ο 18χρονος γιος της από το Νέο Μεξικό των ΗΠΑ, λίγο προτού ξεκινήσει η δίκη τους

Ενοχοι για την αιμομικτική σχέση τους δήλωσαν η 37χρονη μητέρα και ο 18χρονος γιος της από το Νέο Μεξικό των ΗΠΑ, λίγο προτού ξεκινήσει η δίκη τους.

Παρά τη σοβαρότητα αυτού που διέπραξαν, που είναι κακούργημα τέταρτου βαθμού για το Νέο Μεξικό, και σε συμφωνία που έγινε με το δικαστήριο, αφέθηκαν ελεύθεροι με αναστολή για τρία χρόνια και με την απαγόρευση να μην πλησιάσουν ο ένας τον άλλον. Εκείνοι, ωστόσο, επιμένουν ότι θέλουν να παραμείνουν μαζί, ενώ πριν από τη δίκη είχαν τονίσει πως τίποτε δεν θα τους απέτρεπε να απολαμβάνουν τη σεξουαλική σχέση τους.

Η Μόνικα Μάρες και ο Κάλεμπ Πέτερσον δημιούργησαν σχέση 18 χρόνια αφότου εκείνη τον γέννησε και τον έδωσε για υιοθεσία. Το ζευγάρι ξαναβρέθηκε μέσω facebook και έκτοτε ζει μαζί με τα άλλα οκτώ παιδιά της Μάρες, τα οποία φωνάζουν τον Πέτερσον «μπαμπά».

Η σχέση μητέρας και γιου έφτασε στις δικαστικές αίθουσες ύστερα από καταγγελία γείτονά τους το 2016, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία, ενώπιον της οποίας το ζευγάρι παραδέχτηκε τη σεξουαλική σχέση του.

Μετά την καταδίκη, στη Μάρες απαγορεύτηκε να βλέπει κάποιο από τα υπόλοιπα παιδιά της, χωρίς να έχει γίνει σαφές ποιος θα αναλάβει την κηδεμονία τους.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης: Αυτό είναι το νέο τους σπίτι

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης λίγο καιρό...

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.




Μποζουκια Αθηνα