Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Η Πενέλοπε Κρουζ θα υποδυθεί την Ντονατέλα Βερσάτσε!

Η 42χρονη Ισπανίδα θα κάνει το τηλεοπτικό ντεμπούτο της στη σειρά «Versace: American Crime Story», (που θα ασχοληθεί με τη δολοφονία του Ιταλού σχεδιαστή, αφού «κέρδισε» τον ρόλο από τη Lady Gaga

Η 42χρονη Ισπανίδα θα κάνει το τηλεοπτικό ντεμπούτο της στη σειρά «Versace: American Crime Story», (που θα ασχοληθεί με τη δολοφονία του Ιταλού σχεδιαστή, αφού «κέρδισε» τον ρόλο από τη Lady Gaga

Το ντεμπούτο της στην τηλεόραση θα κάνει η Πενέλοπε Κρουζ, καθώς η 42χρονη Ισπανίδα ηθοποιός θα υποδυθεί την Ντονατέλα Βερσάτσε σε τηλεοπτική σειρά για τη δολοφονία του Τζιάνι Βερσάτσε. Πρόκειται για το σίριαλ «Versace: American Crime Story», που θα ακτινογραφήσει τις συνθήκες της δολοφονίας του διάσημου Ιταλού σχεδιαστή μόδας και όσα ακολούθησαν.

Οπως ανακοίνωσε η εταιρία παραγωγής της σειράς «American Crime Story», μετά τον πρώτο κύκλο επεισοδίων, που αφορούσε την υπόθεση του Ο. Τζ. Σίμπσον, και τον δεύτερο, που αφορά τον τυφώνα «Κατρίνα» και την καθυστερημένη αντίδραση των αμερικανικών Αρχών, ο τρίτος κύκλος θα περιστρέφεται γύρω από τη δολοφονία του Τζιάνι Βερσάτσε από τον Αντριου Κιουνάναν στις 15 Ιουλίου 1997, έξω από το σπίτι του στο Μαϊάμι Μπιτς.

Η βραβευμένη με Οσκαρ Πενέλοπε Κρουζ κατάφερε να κερδίσει τον ρόλο, παρότι, όπως γράφτηκε, αρχικά είχε θέσει ισχυρή υποψηφιότητα η Lady Gaga μετά την ερμηνεία της στο «American Horror Story», σύμφωνα με το «Hollywood Reporter». Τον Ιταλό σχεδιαστή θα υποδυθεί ο Εντγκαρ Ραμίρεζ από τη Βενεζουέλα, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τις ταινίες «Το κορίτσι του τρένου», «Joy» και την τηλεοπτική σειρά «Κάρλος», γοητεύοντας τον γυναικείο πληθυσμό.

Τον Κιουνάναν, που συνολικά δολοφόνησε τουλάχιστον πέντε άτομα και τα κίνητρα του οποίου παραμένουν άγνωστα, καθώς οκτώ ημέρες μετά τη δολοφονία του Βερσάτσε αυτοκτόνησε, λίγο πριν συλληφθεί από την αστυνομία, θα υποδυθεί ο ηθοποιός της σειράς «Glee» Ντάρεν Κρις. Τα γυρίσματα της σειράς, το σενάριο της οποίας αποτελεί διασκευή του βιβλίου «Vulgar Favors» της Αμερικανίδας δημοσιογράφου Μορίν Ορθ, προβλέπεται να ξεκινήσουν τον Απρίλιο. Το «Versace: American Crime Story» θα αποτελείται από 10 επεισόδια και αναμένεται να προβληθεί στην αμερικανική τηλεόραση το 2018.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...