Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 23 Μαρτίου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενεργήστε έστω για μία φορά με δυναμισμό, γιατί, αν συμπεριφέρεστε σαν το καλό παιδί για να «ξυπνήσετε» κάποιους, δεν θα τονωθεί η ανασφάλειά σας. Εάν νιώθετε κακόκεφοι, μη βρίσκεστε με άτομα που δεν μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΚΡΙΟΣ: Μην ανοιχτείτε για τα οικονομικά και βάλτε πρόγραμμα, γιατί η αντιφατικότητά σας μπορεί να μπερδέψει τους άλλους, αλλά και να δυσχεράνει την πρόοδό σας. Για να βρείτε πρακτικές λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί, φροντίστε να επανέλθετε σε λογικό πλαίσιο.

ΤΑΥΡΟΣ: Προχωρήστε με εντελώς αντίθετη τακτική από εκείνη που ως τώρα χρησιμοποιούσατε και θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα. Είναι η καλύτερη συμβουλή για να πετύχετε. Αναβάλετε όσο μπορείτε αποφάσεις που αφορούν επαγγελματικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ενεργήστε έστω για μία φορά με δυναμισμό, γιατί, αν συμπεριφέρεστε σαν το καλό παιδί για να «ξυπνήσετε» κάποιους, δεν θα τονωθεί η ανασφάλειά σας. Εάν νιώθετε κακόκεφοι, μη βρίσκεστε με άτομα που δεν μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε αρκετή βοήθεια ώστε να κάνετε καινούργιες επαφές και διασυνδέσεις, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ούτε αυτούς που σας την έδωσαν ούτε εκείνους που σας έχουν στηρίξει. Πρέπει να προβάλετε αντίσταση σε όσους θέλουν να επιβάλουν τις απόψεις τους.

ΛΕΩΝ: Για να διαλυθούν οι προκαταλήψεις σας, πλησιάστε τους συνανθρώπους σας και αποκτήστε οικειότητα μαζί τους. Ετσι θα γίνουν καλύτερες οι συνδιαλλαγές σας. Αν θέλετε να νιώσετε ασφάλεια στην εργασία σας, δημιουργήστε τις κατάλληλες συνθήκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η φιλοδοξία σας να ανελιχθείτε ιεραρχικά υφίσταται, αλλά υπάρχει και η αξιοκρατία, οπότε κάποιοι θα καταλάβουν την πρόθεσή σας να τους χρησιμοποιήσετε. Μη δώσετε συνέχεια στην άσχημη συμπεριφορά φίλου σας που περνάει άσχημη περίοδο στη ζωή του.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να κατανοήσετε τον τρόπο που σκέφτονται οι άλλοι, γιατί, όσο και αν κρύβεστε πίσω από ευγένειες, η εγωιστική διάθεσή σας πλήττει τις συνεργασίες σας. Απολαύστε τη ζωή σας κοντά σε άτομα που ξέρετε ότι σας αγαπούν και σας εκτιμούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν θέλετε να προσδιοριστούν οι αρμοδιότητες όλων και να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις, το μόνο που σας συμφέρει είναι να υπάρχει ευχάριστο κλίμα. Μη δημιουργείτε προβλήματα στη συναισθηματική ζωή με αντιζηλίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι καινούρηιες ιδέες θα σας βοηθήσουν να παρακάμψετε τα λάθη και να βγείτε από πάνω, αλλά ελλοχεύει και ο κίνδυνος να φτάσετε στα όριά σας και να τα υπερβείτε. Μοιραστείτε τις εμπειρίες της ζωής σας, για να πάρετε με αυτό τον τρόπο θετική ενέργεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν σας αρέσει να δημιουργείτε σενάρια και να καλλιεργείτε καταστάσεις που σας εξυπηρετούν, φροντίστε να αφορούν τις δικές σας ενέργειες και όχι των άλλων, γιατί ίσως έτσι απογοητευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν είναι κακή ιδέα να συμβουλευτείτε ανθρώπους που σας αγαπούν, μια και οι σωστές διασυνδέσεις θα ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες σας και θα μπορέσετε να ξεφύγετε από το χάος. Μην επιτρέπετε μεσολάβηση τρίτων προσώπων στη σχέση με τον σύντροφό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορείτε να χειριστείτε τα προβλήματα και τις καταστάσεις που σας αφορούν, όχι όμως και τους ανθρώπους. Αρα είτε θα τους δεχτείτε όπως είναι είτε θα τους πείτε «αντίο». Ξεκαθαρίστε συγκεχυμένες καταστάσεις, καθώς δεν σας επιτρέπουν να δείτε τα πράγματα ξεκάθαρα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ