Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Τέρας «ψάρευε» αγοράκια σε γήπεδα μπάσκετ

► Ανατριχίλα! Ανάστατοι γονείς από την αρρωστημένη δράση 39χρονου Ελληνα
► Τα τεχνάσματα για να ικανοποιεί τις ανώμαλες ορέξεις του, τα βασανιστήρια και ο εφιάλτης που ζούσαν τα θύματα

Φρίκη δίχως όρια προκάλεσαν στη δυτική Θεσσαλονίκη οι αποκαλύψεις για την αρρωστημένη δράση ενός ανθρωπόμορφου τέρατος που ασελγούσε συστηματικά επί έξι ολόκληρους μήνες σε δύο 11χρονα αγοράκια, τα οποία είχε «ψαρέψει» στα γήπεδα του μπάσκετ κοντά στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, στη Σταυρούπολη!

Από τον
Νίκο Πιτσιακίδη

Με διάφορα τεχνάσματα ο 39χρονος παιδεραστής παρέσερνε τα ανήλικα παιδιά πίσω από δέντρα και ικανοποιούσε πάνω στα άγουρα κορμιά τους τις αρρωστημένες ορέξεις του. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο τα ανήλικα αγόρια, που είναι φίλοι, βίωναν απίστευτα μαρτύρια στα χέρια του αδίστακτου βασανιστή τους, ώσπου τελικά το ένα από αυτά δεν άντεξε τον εφιάλτη που ζούσε.

Την περασμένη Δευτέρα ο 11χρονος αποκάλυψε όσα αναγκαζόταν να υφίσταται στη μητέρα του, η οποία υπέστη ισχυρό σοκ. Στη συνέχεια η τρομοκρατημένη γυναίκα ενημέρωσε τους γονείς του δεύτερου παιδιού και κατέφυγαν μαζί με τους γιους τους στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όπου τα παιδιά ξεδίπλωσαν το χρονικό της φρίκης.

Οπως αποδείχθηκε, ο 39χρονος Ελληνας είναι κάτοικος Σταυρούπολης και αρκετά γνώριμη φιγούρα στην περιοχή. Ετσι, είχε επιλέξει τα γήπεδα του μπάσκετ για να στήνει καρτέρι αναζητώντας τα υποψήφια θύματά του. Από εκεί παρέσερνε τα δύο ανήλικα αγόρια που έπαιζαν μαζί και τα υποχρέωνε να τον αφήνουν να ασελγεί πάνω τους.

Ο παιδεραστής εντοπίστηκε από αστυνομικούς στην ίδια περιοχή, συνελήφθη και αναγνωρίστηκε από τα θύματά του. Εκείνο που προκαλεί εντύπωση, είναι ότι ο 39χρονος φέρεται ότι ομολόγησε χωρίς ενδοιασμό τις αποτρόπαιες πράξεις του!

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση παιδιών κατ’ εξακολούθηση και βιασμό, αν και από τα πρώτα στάδια της έρευνας φαίνεται ότι δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τη σεξουαλική πράξη. Εντούτοις, αντιμετωπίζει αυτή την κατηγορία βάσει της νέας νομοθεσίας για την προστασία των ανηλίκων, που ορίζει ότι οποιασδήποτε μορφής ασέλγεια γίνεται με εξαναγκασμό σε παιδί κάτω των 12 ετών θεωρείται βιασμός.

«Πιστεύουμε ότι καταφέραμε να σταματήσουμε τον άνθρωπο αυτόν πριν επιτεθεί και σε άλλα αγόρια. Από τις έως τώρα έρευνες δεν έχει προκύψει ότι έχει κάνει και άλλες επιθέσεις, ωστόσο η προανάκριση συνεχίζεται» δήλωσε στην «Espresso» αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που γνωρίζει την υπόθεση.

Ο παιδεραστής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του απήγγειλε τις κατηγορίες και στη συνέχεια ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή την Παρασκευή. Ως τότε παραμένει κρατούμενος.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...