Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

«Στο Survivor έκλαιγα για το παιδί μου»

Η Ελένη Δάρρα μιλά για τις δύσκολες στιγμές στον Αγιο Δομίνικο, τις λιποθυμίες και τις ενέσεις που έκανε λόγω αλλεργίας από τσίμπημα κουνουπιού

Η Ελένη Δάρρα μιλά για τις δύσκολες στιγμές στον Αγιο Δομίνικο, τις λιποθυμίες και τις ενέσεις που έκανε λόγω αλλεργίας από τσίμπημα κουνουπιού

«Το πρώτο πράγμα που έκανα επιστρέφοντας ήταν να κοιταχτώ στον καθρέφτη. Φανταζόμουν ότι έχω αλλάξει, αφού ήμασταν 40 μέρες στον Αγιο Δομίνικο με ελάχιστο φαγητό. Ημουν κατάμαυρη και πολύ αδυνατισμένη, σχεδόν οκτώ κιλά κάτω…» εξομολογείται στην «Espresso» η Ελένη Δάρρα λίγες μέρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

«Ως εμπειρία η συμμετοχή μου ήταν πάρα πολύ έντονη. Είχε φοβερές εναλλαγές συναισθημάτων, θεωρώ ότι ήταν ένα έπαθλο από μόνη της. Εχω ήδη αρχίσει να βλέπω τη ζωή διαφορετικά και να εκμεταλλεύομαι τις ευκολίες που έχουμε στην καθημερινότητά μας» συνεχίζει η γυμνάστρια και παραδέχεται ότι της είναι περίεργο να βλέπει πλέον το παιχνίδι από την τηλεόραση.

Τελικά, οι παίκτες των δύο ομάδων του «Survivor» έτρωγαν φρούτα πριν από τα αγωνίσματα, όπως ακούστηκε πρόσφατα; «Αν συνέβαινε αυτό, δεν θα είχαμε τόσες λιποθυμίες. Ο Κωνσταντίνος λιποθύμησε τρεις τέσσερις φορές. Τη μία, επειδή ήμουν μπροστά, σοκαρίστηκα, αν και γνωρίζω από πρώτες βοήθειες. Μακάρι να μας έδιναν φρούτα, θα είχε αποφευχθεί αυτό και θα ήμασταν πολύ χαρούμενοι» ξεκαθαρίζει η Ελένη.

f2 2 3

Γενικότερα το παιχνίδι ήταν και για εκείνη ένας αγώνας επιβίωσης. «Εκτός από κιλά έχανα και τα μαλλιά μου, μου έφευγαν τούφες ολόκληρες. Στα πρώτα παιχνίδια δεν ήμουν καλά σωματικά. Είχα διάφορα θέματα. Καταρχάς της προσαρμογής, έπειτα της αφαγίας και διάφορα γαστρεντερικά λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης καρύδας.

Μέτα πέρασα μια αλλεργία από τσίμπημα κουνουπιού, που με πήγε πολύ πίσω, διότι ήμουν με ενέσεις και κορτιζόνες. Υπήρχε βέβαια γιατρός. Οταν όμως υποφέρεις από δύσπνοια, όπως εγώ που είμαι αλλεργική, και δεν έχεις μαζί σου εισπνοές επειδή το έχεις αμελήσει, ήταν αναμενόμενο να συμβεί κι αυτό. Κάποια στιγμή πήρα και κάτι μικρόβια από κάποιες πληγές που είχα και μου χορηγήθηκε αντιβίωση. Ομως το να παίρνεις αντιβίωση με άδειο στομάχι δεν είναι ό,τι καλύτερο» αναφέρει.

Η μόλις τριάμισι ετών κορούλα της την έβλεπε στην οθόνη από την Αθήνα και ήταν ένθερμη υποστηρίκτριά της, καθώς φώναζε «Μαχητές». Ωστόσο, η απουσία της ήταν αυτή που έκανε συχνά τη γυμνάστρια να λυγίζει. «Εχω κλάψει επειδή ήταν μακριά το παιδί μου και δεν ήξερα τι έκανε, όμως σωματικά άντεχα πολύ» σημειώνει.

«Εφαγα ατελείωτη πίτσα»

f3 176

Το πρώτο επεισόδιο «Survivor» χωρίς εκείνη η Ελένη Δάρρα το παρακολούθησε από την τηλεόραση του σπιτιού της τρώγοντας και πίνοντας. «Εφαγα ατελείωτη πίτσα. Εφαγα τουλάχιστον ένα κομμάτι για καθέναν από τους πρώην συμπαίκτες μου. Δυσκολεύτηκα πολύ εκείνο το πρώτο βράδυ, δεν κοιμήθηκα καθόλου». Στα θετικά της συμμετοχής της στο «Survivor» η γυμνάστρια βάζει και τη γνωριμία της με την Ειρήνη Κολιδά, με την οποία έγιναν… αδελφές ψυχές. «Εχουμε γνωριστεί πολύ καλά, κάτω από δύσκολες συνθήκες, και είναι ο άνθρωπος που θα κρατήσω επαφή εφ’ όρου ζωής, όσο περνάει από το χέρι μου, κι ένας τρόπος για να το κάνουμε αυτό είναι να την κάνω κουμπάρα μου, αν κάνω άλλο παιδί» καταλήγει.

Ρεκόρ τηλεθέασης (72% στο νεανικό κοινό) η «μάχη» για χωριάτικη σαλάτα

sa 6

Πρωτοφανή νούμερα τηλεθέασης για το φαινόμενο «Survivor»!

Το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ έκανε ακόμη μία φορά επίδειξη δύναμης δίνοντας, με νέο ρεκόρ τηλεθέασης, σαφές μήνυμα στους… αντιπάλους ότι με ποσοστό που άγγιξε σε τέταρτο το 72% είναι αήττητο!

Το προχθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης (Τρίτη, 21/03) καθήλωσε τους τηλεθεατές, αφού τόσο ο αγώνας επάθλου για μια χωριάτικη σαλάτα με φέτα, πατάτες τηγανητές και ψωμί, που ήταν ντέρμπι, όσο και η συνέχεια του προγράμματος, που ήταν διανθισμένη με καβγάδες, ίντριγκες για τον Αγγελόπουλο και επικές απαντήσεις στο παιχνίδι των ερωτήσεων, συντέλεσαν στο ρεκόρ τηλεθέασης 72% στο νεανικό κοινό, ποσοστό που κρατήθηκε περισσότερο από μία ώρα προβολής.

Αναλυτικότερα, στις ηλικίες 15-44 το ριάλιτι κατέγραψε κατά μέσο όρο ποσοστό 63,6%, σημειώνοντας νέο ρεκόρ, ενώ στο ίδιο κοινό η τηλεθέαση σε λεπτό έφτασε το 78,1%! Ομως και οι μέσοι όροι στα επιμέρους κοινά σημείωναν εντυπωσιακά νούμερα, θυμίζοντας βραδιές Eurovision: στους άνδρες 25-34 77,9%, στις γυναίκες 15-24 72,9% και στα παιδιά 71,3%.

offer

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...