Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη...

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

«Σασμός»: Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Στέλλα...

Ωραίο στιλ

Super λακκάκια με τη μέθοδο «V-Spot» • ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑ • Η κοτσίδα επιστρέφει για κάθε τύπο γυναίκας • ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΑΙΩΣΗΣ • Πριγκιπικό look με αποχρώσεις του μπλε

Super λακκάκια με τη μέθοδο «V-Spot»

Η μόδα προστάζει λακκάκια… Οχι τα γνωστά, στα μάγουλα, που δίνουν χάρη και γλύκα στο χαμόγελο, αλλά τα άλλα, τα σέξι «λακκάκια της Αφροδίτης», στη βάση της πλάτης, που θεωρούνται δείκτης καλής υγείας και κυκλοφορικού.

Αν τα διαθέτετε, είστε τυχερές, αν δεν τα έχετε κληρονομήσει, όχι, δεν μπορούν να αποκτηθούν με τη γυμναστική. Ομως, μην απελπίζεστε! Κλινική στο Λονδίνο μπορεί να σας δημιουργήσει αυτές τις σέξι, χαριτωμένες και περιζήτητες εσοχές πάνω από τον πισινό. Οπως διευκρινίζει η δρ Αμάντα Γουόνγκ-Πάουελ της W1 Wellness Clinic, χρησιμοποιείται VASER λιποαναρρόφηση, μια ελάχιστα επεμβατική τεχνική διαδικασία που ονομάζεται «V-Spot».

wegrtr 2Οι δύο εσοχές στη βάση της πλάτης δημιουργούνται με τη χρήση ενός μικρού καθετήρα, όπου, μέσω θερμότητας και δονήσεων υψηλής συχνότητας από τον αισθητήρα υπερήχων, σμιλεύεται η περιοχή μέσω της διάλυσης του λίπους στο εσωτερικό και της αναρρόφησής του από τις περιοχές όπου τα λακκάκια θα εμφανιστούν. Το κόστος της θεραπείας είναι περίπου 5.500 ευρώ και τα αποτελέσματα είναι εμφανή σε περίπου τέσσερις εβδομάδες.

ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑ

Το σέξι ντύσιμο είναι και σοφιστικέ! Μελέτη του Πανεπιστημίου του Μπέντφορντσιρ αποδεικνύει ότι κάνει τις γυναίκες να δείχνουν πιο ευφυείς.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής καθηγητή δρα Αλφρέντο Γκαϊτάν, 64 νεαροί φοιτητές κλήθηκαν να συγκρίνουν εικόνες της ίδιας γυναίκας με συντηρητικό και τολμηρό ντύσιμο, αξιολογώντας την πίστη, το εργασιακό status, την ηθική, την προσωπικότητα, την προθυμία για σεξ και τη νοημοσύνη.

wegrtr 4Διαπιστώθηκε, λοιπόν, ότι το τολμηρότερο ντύσιμο έδωσε υψηλότερες βαθμολογίες ευφυΐας και πίστης.

Η κοτσίδα επιστρέφει για κάθε τύπο γυναίκας

Από τις τάσεις στις πασαρέλες, οι κοτσίδες, που αγαπήθηκαν από τις γυναίκες, άσχετα αν έχουν κοντά ή μακριά μαλλιά, «προσγειώθηκαν» κατευθείαν στη μόδα του «δρόμου».

Είναι αλήθεια ότι οι κοτσίδες ταιριάζουν σε κάθε μαλλί, σε κάθε πρόσωπο και είναι ένα χτένισμα που μπορεί να «φορεθεί» από το πρωί ως το βράδι.

Ψαροκόκαλο, γαλλική, σφιχτή ή χαλαρή, στιλιζαρισμένη ή επιμελώς ατημέλητη, σε χαμηλή ουρά ή ψηλά στο κεφάλι, σταθερή ή ελεύθερη, σε στεφάνι ή σε κότσο, πηγαίνει με όλα τα ντυσίματα, όλα τα στιλ, σε κάθε γυναίκα. Πειραματιστείτε και επιλέξτε αυτήν που σας ταιριάζει.

ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΑΙΩΣΗΣ

Η απώλεια των μαλλιών στους άνδρες πολλές φορές αποτελεί πλήγμα στην αυτοπεποίθηση, επιφέροντας μεγάλη ανασφάλεια. Πριν από τις θεραπείες μεταμόσχευσης τριχών – θυλάκων, το σωστό κούρεμα μπορεί να καθυστερήσει την εμφάνιση της αραίωσης.

Οπως προτείνει ο στιλίστας Λόιντ Χιους, αν θέλετε τα μαλλιά σας να δείχνουν πιο πλούσια, ζητήστε από τον κομμωτή σας ένα δυναμικό, όρθιο, αρρενωπό και τετράγωνο κόψιμο μαλλιών, στην κορυφή του κεφαλιού, και ένα πολύ κοντό κόψιμο στο κάτω μισό, γιατί ολοκληρώνει το στιλ και διότι, εκθέτοντας τμήμα του κεφαλιού στο wegrtr 3κάτω μέρος, δημιουργεί την ψευδαίσθηση μιας γεμάτης κορυφής. Ζητήστε από τον κομμωτή σας να κατευθύνει διακριτικά τα μαλλιά σας στο μπροστινό μέρος για να λειτουργήσουν αντισταθμιστικά και χρησιμοποιήστε επαγγελματικά προϊόντα θρέψης και περιποίησης της τρίχας.

Πριγκιπικό look με αποχρώσεις του μπλε

Εχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί στα παραμύθια οι πριγκίπισσες δείχνουν μια αδυναμία στο μπλε φόρεμα; Από τις πριγκίπισσες της Disney ως την Γκρέις Κέλι, όλες έχουν ένα απλό ή επίσημο μπλε φόρεμα. Η κρυφή γοητεία του μπλε φορέματος κρύβεται στον συμβολισμό του χρώματος, σύμφωνα με τη Λέατρις Αϊζεμαν του Ινστιτούτου Χρώματος Pantone. Αντιπροσωπεύει τον ουρανό, τη σταθερότητα, την αξιοπιστία, την πίστη, δείχνει άνθρωπο ισχυρό και αξιοπρεπή, γι’ αυτό και παραδοσιακά θεωρείται το χρώμα των αγοριών. Εχει μια θετική χροιά. Οσον αφορά τα κορίτσια, υιοθετήθηκε γιατί συμβολίζει τη δύναμη του χαρακτήρα, υπονοεί ότι μια γυναίκα, όσο νεαρή κι αν είναι, μπορεί να είναι πολύ δυνατή.

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...