Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Ο αστυνομικός που έπεσε στο καθήκον, η μητέρα και το ζεύγος που γιόρταζε την επέτειο γάμου

Αμερικανός από τη Γιούτα με τη σύζυγό του που έκανε το ταξίδι των ονείρων τους στην Ευρώπη για να γιορτάσει την 21η επέτειο του γάμου τους. Μητέρα που πήγαινε να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο. Ο αστυνομικός που πήγε να κάνει τη βάρδιά του σε ένα -θεωρητικά- ασφαλές πόστο. Αυτά είναι μερικά από τα πρόσωπα της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε στο κέντρο του Λονδίνου με πρωταγωνιστή έναν σεσημασμένο και εγκέφαλο στην τζιχαντιστική προπαγάνδα υπέρ της τυφλής βίας.

Ο 54χρονος Κερτ Κόχραν σκοτώθηκε αφού πήδησε από τη γέφυρα του Γουεστμίνστερ σε ένα υπόγειο πέρασμα για να αποφύγει το Hyundai 4×4 του δράστη. Η 46χρονη γυναίκα του Μελίσα τραυματίστηκε και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Ηταν οι πρώτοι που χτυπήθηκαν από το αυτοκίνητο που έμελλε να χωρίσει για πάντα το ζευγάρι που είχε ταξιδέψει στο Λονδίνο ως τελευταίο σταθμό ενός γύρου της Ευρώπης που έκαναν για να γιορτάσουν την επέτειό τους. Το άλλο θύμα του τρομοκράτη ήταν η Αϊσα Φράντε, 43 ετών, που πήγαινε να πάρει από το σχολείο τις δύο κόρες της, 8 και 11 ετών. Η ισπανικής καταγωγής γυναίκα, αφού χτυπήθηκε από το αυτοκίνητο, εκσφενδονίστηκε κάτω από ένα λεωφορείο και βρήκε τραγικό θάνατο. Περίπου στο ίδιο σημείο ξεψύχησε ακόμα ένας περαστικός, 50 ετών, του οποίου τα στοιχεία δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. Ο αστυνομικός Κιθ Πάλμερ, 48 ετών, με 15 χρόνια υπηρεσία στη μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου, που άφησε πίσω του μια γυναίκα και παιδιά, έκανε τα πάντα να αφοπλίσει τον δράστη και να προστατεύσει τους βουλευτές και τους περαστικούς εκείνη την ώρα έξω από το Κοινοβούλιο, αλλά βρέθηκε κατακρεουργημένος σε μια λίμνη αίματος.

Ενδεικτικό της συγκίνησης που προκάλεσε η αυταπάρνησή του ήταν ότι σε διαδικτυακή πρωτοβουλία για συγκέντρωση χρημάτων για την οικογένειά του που είχε στόχο τις 10.000 λίρες (11.600 ευρώ), χθες απόγευμα είχαν συγκεντρωθεί 150.000 λίρες (174.000 ευρώ).

Την ίδια ώρα μάχη για τη ζωή της δίνει η 29χρονη Αντρία Κριστέα από τη Ρουμανία, η οποία στον πανικό της, βλέποντας το αυτοκίνητο να κινείται προς τα πάνω της, πήδηξε στον Τάμεση και στη συνέχεια ανασύρθηκε βαριά τραυματισμένη από τους διασώστες. Η νεαρή γυναίκα είχε ταξιδέψει στο Λονδίνο με τον αρραβωνιαστικό της με αφορμή τα γενέθλιά της.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...