Μικρολίμανο: Γεύμα Τσίπρα με θαλασσινά σε Γκάμπριελ

Εκλεκτά εδέσματα περιελάμβανε το δείπνο που παρέθεσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον αντικαγκελάριο και υπουργό Εξωτερικών της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ στο γνωστό εστιατόριο Βαρούλκο, στο Μικρολίμανο, μετά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου. Καπνιστός ξιφίας, μαριναρισμένο λαβράκι, ταραμοσαλάτα, ψητό καλαμάρι και συναγρίδα στη σχάρα ήταν αυτά που απόλαυσαν, ενώ η βραδιά έκλεισε με κρέμα λευκής σοκολάτας με ζελεδάκια μελιού και σορμπέ πράσινου μήλου, με συνοδεία κρασί (Κτήμα Γεροβασιλείου και Μοσχάτο Λήμνου) και παραδοσιακό τσίπουρο. Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας σύστησε στον Γερμανό ΥΠΕΞ τον σεφ Λευτέρη Λαζάρου, λέγοντας ότι «είναι πιο γνωστός από μένα στην Ελλάδα»!

Η επίσκεψη

Παρόντες ήταν οι υπουργοί κ. Τζανακόπουλος, Κοτζιάς και Παππάς και οι συνεργάτες του Γερμανού πολιτικού. Το ενδιαφέρον της επίσκεψης του κ. Γκάμπριελ επικεντρώθηκε στις δηλώσεις που έκανε στο πρόγευμα εργασίας που του παρέθεσε χθες το πρωί η Αννα Διαμαντοπούλου, στο οποίο έδωσαν το «παρών» παράγοντες της πολιτικής και των ΜΜΕ.

«Το πλεόνασμα που ζητείται από την Ελλάδα είναι υπερβολικό τόσο σε βραχυπρόθεσμο όσο και σε μακροπρόθεσμο επίπεδο» είπε ο Σοσιαλδημοκράτης πολιτικός. Επισήμανε, ωστόσο, για την ενδεχόμενη εκλογή Σουλτς στην Καγκελαρία ότι η Ελλάδα πρέπει να βρει δικό της αναπτυξιακό αφήγημα και να μην αναζητά λύσεις μέσω εξελίξεων σε τρίτες χώρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.