Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σασμός»: Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα, ενώ ο...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Παύλος...

Birthday party για τη Μηλιού, παρέα με καλούς φίλους στη Γλυφάδα

Περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους γιόρτασε η Χριστίνα Μηλιού τα...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ντίνος ζηλεύει την οικειότητα ανάμεσα στη Μιράντα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Οι «κάτοικοι» της Περιοχής 51

Οι ισχυρισμοί του δρα Μπόιντ Μπούσμαν για την ύπαρξη δύο διαφορετικών ομάδων εξωγήινων στην έρημο της Νεβάδα και τα σενάρια συνωμοσίας

Οι ισχυρισμοί του δρα Μπόιντ Μπούσμαν για την ύπαρξη δύο διαφορετικών ομάδων εξωγήινων στην έρημο της Νεβάδα και τα σενάρια συνωμοσίας

Βίντεο στο YouTube του δρος Μπόιντ Μπούσμαν (φωτό), ενός νεκρού πλέον μηχανικού αεροδιαστημικής, που ασχολήθηκε με μια υποθετική, «άκρως απόρρητη αποστολή», αποτελεί αντικείμενο συζήτησης εδώ και αρκετό καιρό.

Ο Μπούσμαν υποστήριζε στους συναδέλφους του στην αεροδιαστημική και αμυντική βιομηχανία ότι διέθετε αναμφισβήτητες αποδείξεις ύπαρξης εξωγήινων στην περιοχή 51, που βρίσκεται στη Νεβάδα, περισσότερο από μία δεκαετία.
Ο ίδιος, πέρα από τις δηλώσεις του, στο εν λόγω βίντεο έδειξε φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται εξωγήινοι.

Μελέτη των UFO

Είπε επίσης ότι οι άνθρωποι στη μυστική αεροπορική βάση των ΗΠΑ μελετούν τα UFO 24 ώρες την ημέρα και ότι ο ίδιος βοήθησε να αναπτυχθούν η υποδομή και η αναγκαία τεχνολογία κατασκευής ιπτάμενων δίσκων για μια μεγάλη αμυντική εταιρία.
Οι ισχυρισμοί του επιστήμονα καταγράφηκαν σε βίντεο λίγες μόνο ημέρες πριν από τον θάνατό του τον Αύγουστο, ωστόσο αναρτήθηκαν μόλις πρόσφατα στο YouTube.

Ο Μπούσμαν δήλωνε χαρακτηριστικά: «Σε σχέση με τον τύπο εξωγήινων σκαφών έχουμε Αμερικανούς ειδικούς που εργάζονται για τα UFO 24 ώρες την ημέρα. Είναι εξαιρετικά πολύπλοκη και δύσκολη διαδικασία κι εμείς προσπαθούμε να μάθουμε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε ώστε να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Μεταξύ άλλων, είπε ότι υπάρχουν δύο ομάδες εξωγήινων, που ο ίδιος μελέτησε στη στρατιωτική βάση της περιοχής 51, στην έρημο της Νεβάδα, στις ΗΠΑ. Ο καθηγητής Μπούσμαν ισχυρίστηκε επίσης ότι οι εξωγήινοι είναι λίγο πιο ψηλοί από ενάμισι μέτρο και ότι «ένας ή δύο από αυτούς είναι περίπου 230 ετών».

Πρόσθεσε επίσης: «Τουλάχιστον 18 χρόνια βρίσκονται στις εγκαταστάσεις μας και υπάρχουν δύο ομάδες των εξωγήινων. Τους χωρίζουν σε δύο ομάδες, όπως γίνεται σε ένα ράντσο. Μια ομάδα είναι οι “καβγατζήδες” και η άλλη αποτελείται από τους “κλέφτες των βοοειδών”. Αυτοί είναι πολύ πιο φιλικοί και έχουν πέντε δάχτυλα σε κάθε χέρι και πόδι».
Επίσης υποστήριξε ότι αυτά τα απίστευτα όντα από το Διάστημα είναι τηλεπαθητικοί αναγνώστες του μυαλού.

Ο Μπούσμαν πρόσθεσε: «Είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τη δική τους φωνή με τηλεπάθεια προκειμένου να σου μιλήσουν».

Η Περιοχή 51 είναι ένας άριστα φυλασσόμενος στρατιωτικός χώρος, που έχει εδώ και πολύ καιρό γίνει το επίκεντρο αναφορικά με την ύπαρξη UFO και τη δημιουργία θεωριών συνωμοσίας. Οι οπαδοί των θεωριών συνωμοσίας ισχυρίζονται ότι η βάση χρησιμοποιείται από την κυβέρνηση κάποιου εξωγήινου διαστημόπλοιου που συνετρίβη. Οι ίδιοι κύκλοι ισχυρίζονται επίσης ότι εξωγήινοι επιβάτες των υποτιθέμενων διαστημόπλοιων (εάν είναι τελικά περισσότερα από ένα) που επιβίωσαν ζουν κατόπιν ειδικής συμφωνίας στις υπόγειες εγκαταστάσεις.
Αλλοι ισχυρίζονται ότι γίνονται κοινές μελέτες ανάμεσα στις κυβερνήσεις των ΗΠΑ και των εξωγήινων αναφορικά με νέα οπλικά συστήματα, συστήματα παραγωγής ενέργειας, ελέγχου του καιρού και τηλεμεταφορών.

Το μυστηριώδες περιστατικό στο Roswell 

Ο υπολοχαγός Walter Haut (2 Ιουνίου 1922 – 15 Δεκεμβρίου 2005) ήταν ο υπεύθυνος ενημέρωσης του κοινού στις εγκαταστάσεις της ομάδας 509 που ήταν αρμόδια για την εξουδετέρωση βομβών, με έδρα το Roswell, στο Νέο Μεξικό, το 1947. Ηταν ο υπάλληλος ο οποίος στις 8 Ιουλίου 1947 συνέταξε το δελτίο Τύπου κατ΄ εντολήν του συνταγματάρχη William Blanchard, που ανακοίνωσε ότι η USAF είχε ανακτήσει έναν «ιπτάμενο δίσκο» που συνετρίβη, από ένα κοντινό αγρόκτημα.

Οι Αρχές ανασκεύασαν βιαστικά τον αρχικό ισχυρισμό, λέγοντας ότι μόνο τα υπολείμματα από ένα μετεωρολογικό μπαλόνι είχαν ανακτηθεί. O Haut όμως είχε προλάβει πριν από τον ισχυρισμό των Αρχών να δώσει μια συνέντευξη, στην οποία ισχυριζόταν ότι είχε δει ένα εξωγήινο σκάφος και ένα εξωγήινο σώμα σε ένα υπόστεγο στο Roswell και ότι ήταν παρών σε μια συνάντηση όπου ανώτεροι αξιωματούχοι συζήτησαν τι θα έπρεπε να πουν στους πολίτες.

Αρχικά ισχυρίστηκε ότι ο ταξίαρχος Roger M. Ramey της 8ης Μοίρας Πολεμικής Αεροπορίας Στρατού στο Forth Worth του Τέξας ήταν παρών στη συνεδρίαση. Ηταν τελικά ο Ramey εκείνος που αργότερα διατύπωσε ότι η ανάκτηση του «ιπτάμενου δίσκου» ήταν στην πραγματικότητα μια «λανθασμένη ταυτοποίηση μετεωρολογικού μπαλονιού».

Η συνέντευξη και η ένορκη βεβαίωση δεν αποχαρακτηρίστηκαν μετά τον θάνατο του Haut, που πέθανε το 2005. Το πλήρες κείμενο της ένορκης δήλωσης δημοσιεύτηκε τον Ιούνιο του 2007 σε ένα βιβλίο με τίτλο «Μάρτυρας του Roswell: Αποκάλυψη μετά από 60 χρόνια». Το βιβλίο υποστήριξε ότι Haut είχε ορκιστεί σε ανώτερό του, τον συνταγματάρχη Blanchard, να μην αποκαλύψει ό,τι συνέβη στο Roswell.
Στην τότε ένορκη κατάθεσή του ο Haut ισχυρίστηκε ότι είχε οδηγηθεί σε υπόστεγο, όπου είδε ένα σκάφος σε σχήμα αβγού και σώματα εξωγήινων με μεγάλα κεφάλια!


offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...