Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 28 Μαρτίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναλάβετε περισσότερες πρωτοβουλίες για να επιδιώξετε καλύτερους όρους εργασίας, προχωρώντας προσεκτικά και με αργά βήματα, και θα διαπιστώσετε ότι δεν θα μείνετε παραπονεμένοι.

ΚΡΙΟΣ: Γίνετε περισσότερο συνεργάσιμοι και ελαστικοί, για να μπορέσετε να λάβετε βοήθεια από τους συνεργάτες αλλά και τον σύντροφό σας αυτή την περίοδο που είναι γεμάτη υποχρεώσεις και εργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να έχετε τη διάθεση να κυνηγήσετε νέους στόχους, αλλά πρέπει πρώτα να κάνετε προσεκτικούς υπολογισμούς για να μη διακυβεύονται τα οικονομικά σας. Οσο εσείς φιλοσοφείτε τα γεγονότα, αφήστε τους άλλους να νομίζουν ότι ελέγχουν την κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακολουθήστε την κοινή λογική σε αυτά που επιδιώκετε και μετριάστε κάπως τις προσδοκίες σας, για να μη στενοχωριέστε όταν δεν μπορούν να εκπληρωθούν όλα τα όνειρά σας. Μην περιμένετε πολλά από τους άλλους, γιατί θα καταφέρετε μόνο να απογοητευθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναλάβετε περισσότερες πρωτοβουλίες για να επιδιώξετε καλύτερους όρους εργασίας, προχωρώντας προσεκτικά και με αργά βήματα, και θα διαπιστώσετε ότι δεν θα μείνετε παραπονεμένοι.

ΛΕΩΝ: Σεβαστείτε τα συμφέροντα και τον χώρο των άλλων, μια που εσείς θα έχετε σημαντική ηθική και πρακτική στήριξη από την πλευρά ατόμων που πιστεύουν σε εσάς και έχουν κύρος. Καταφέρατε να πετύχετε να δίνετε και να παίρνετε ισότιμα, οπότε σταματήστε να γκρινιάζετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προωθήστε την αναδιοργάνωση των επαγγελματικών και των κοινωνικών θεμάτων σας, προχωρώντας πάνω σε κάποιο σχέδιο και όχι ακροβατώντας με πιθανά σενάρια. Αποβάλετε κάθε εγωισμό και αναγνωρίστε στην αγάπη το χάρισμα που έχει να γιατρεύει τις πληγές.

ΖΥΓΟΣ: Εκτός από τόλμη, χρειάζεστε και τα μέσα για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε τις αλλαγές που θα σας βοηθήσουν. Δώστε, λοιπόν, σημασία στις λεπτομέρειες, γιατί και αυτές παίζουν τον ρόλο τους. Μεταδώστε στους συνεργάτες σας τον ενθουσιασμό που έχετε αυτές τις μέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή το πιο σημαντικό είναι να δημιουργήσετε στεγανά στις σχέσεις σας, δημιουργήστε τις βάσεις μίας σωστής επικοινωνίας, για να αποκτήσετε τη σύμπνοια και τη στήριξη των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μελετήστε τα τωρινά δεδομένα της ζωής σας, για να κάνετε βαθιές τομές σε όλα με ρεαλισμό και αποφασιστικότητα, μια που οι εξαρτήσεις είναι καλές μόνο μέχρις ενός ορίου. Αλλάξτε τακτική και μην παίζετε παιχνίδια δύναμης γιατί θα χάσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νιώστε αυτάρκεις, τώρα που φαίνεται να ευνοήστε στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα, δημιουργώντας παράλληλα μια νέα τάξη πραγμάτων. Εάν υπάρχουν κάποιοι που σας αμφισβητούν, δώστε τους πιο πειστικές αποδείξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι σκέψεις που κάνετε και δεν βλάπτουν άλλους δείχνουν ότι φροντίζετε τον εαυτό σας. Συνεχίστε έτσι, ακόμα και αν κάποιοι σας πουν εγωιστές και ατομιστές. Μην πειραματίζεστε με φιλικές σχέσεις που έχουν αποδείξει εδώ και καιρό ότι είναι ανθεκτικές.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να μην υπάρχουν θύτες και θύματα, δημιουργήστε σχέσεις εμπιστοσύνης και μετά ασχοληθείτε με θέματα συμπεριφοράς δική σας ή του περιβάλλοντός σας. Μην απομονώνεστε τελείως, χάνοντας την επαφή με τον πραγματικό κόσμο.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...