Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Στο σκαμνί η Σίσσυ Φειδά από πρώην υπάλληλό της

Η διακοσμήτρια απαλλάχθηκε από την κατηγορία για οφειλές σε εργαζόμενο στο resto Adamo όπου ήταν συνιδιοκτήτρια

Δίχως τέλος είναι οι δικαστικές περιπέτειες της Σίσσυς Φειδά, καθώς οι λανθασμένες επιχειρηματικές κινήσεις του παρελθόντος την οδήγησαν και πάλι στο εδώλιο. Αυτή τη φορά βρέθηκε κατηγορούμενη για οφειλόμενες αποδοχές σε εργαζόμενο του εστιατορίου Adamo στο Νέο Ψυχικό, που είχε ανοίξει μαζί με τον πρώην συνεταίρο της Δημήτρη Κιτσινέλη.

Από τη
Νικολία Σιμονέτη

Η αντιδικία με τον πρώην συνεργάτη της μετρά χρόνια, στη διάρκεια των οποίων έχουν γίνει αρκετές δίκες για χρέη στο Δημόσιο και σε άλλους εργαζομένους. Μάλιστα, στα τέλη Μαΐου θα εκδικαστεί μήνυση του Δημήτρη Κιτσινέλη σε βάρος της, όπως και δική της εναντίον του για πλαστογραφία.

Ο επιχειρηματίας, που σήμερα δραστηριοποιείται στο «Costa Navarino», ήταν παρών στο δικαστήριο, ενώ η γνωστή διακοσμήτρια εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της.

«Εργάστηκα στο εστιατόριο Adamo. Δούλεψα εκεί ως μπουφετζής ως τον Δεκέμβριο του 2012. Εμεινα απλήρωτος γύρω στους έξι μήνες. Τον πρώτο καιρό μάς έδιναν χρήματα, μετά μόνο έναντι. Η Φειδά ήταν μέτοχος και διαχειρίστρια. Την είχα δει δύο φορές σε μίτινγκ. Το συνολικό ποσό από μεροκάματα ήταν 6.500 ευρώ, χωρίς νυχτερινά, δώρα κ.λπ. Σύνολο, 10.500 ευρώ μαζί με αυτά έβγαλε η Επιθεώρηση Εργασίας. Ομως η Φειδά έχει καταβάλει 1.000 ευρώ, το ποσοστό που της αναλογεί δηλαδή. Δεν επιθυμώ τη δίωξή της. Ο Κιτσινέλης μού λέει ότι έχει οικονομική αδυναμία. Στην επιχείρηση δουλεύαμε 50 άτομα. Υπάρχουν κι άλλοι απλήρωτοι. Εχουν κάνει ενέργειες, νομίζω. Είχε χρέη η εταιρία. Είχε έρθει και δικαστικός επιμελητής κάποια στιγμή» ανέφερε ο μηνυτής Μ. Ζ.

Στην απολογία του ο Δημήτρης Κιτσινέλης παραδέχθηκε την οφειλή, αλλά επέμεινε στη διαμάχη του με τη Σίσσυ Φειδά: «Τυπικός διαχειριστής ήμουν. Τη διαχείριση την ασκούσε η λογίστρια του άλλου ετερόρρυθμου εταίρου. Κάποιους έχουμε πληρώσει, κάποιους όχι. Τον κύριο δεν τον έχω πληρώσει. Στην επιχείρηση συμμετείχαμε εγώ, η Φειδά και ο ιδιοκτήτης της με ποσοστά 40% – 40% – 20%. Κάποια στιγμή δεν έβγαινε η επιχείρηση. Εβαλα 290.000 για ανακαίνιση, μειώσαμε και τα ενοίκια. Την ημέρα που ανοίγαμε ενεργοποίησε την έξωση και βρέθηκα εκτός επιχείρησης με χρέη και ο Θεολόγος (σ.σ.: ιδιοκτήτης) με λεφτά στην τσέπη! Τα βρήκαν με τη Φειδά και προχώρησαν παρακάτω! Καταστράφηκα από αυτή την υπόθεση. Προσπαθώ να σταθώ. Μόλις έχω χρήματα θα αποπληρώσω. Είμαι στα δικαστήρια με τη Φειδά. Ξέρω ότι εισέπραξε 150.000 ευρώ, πουλώντας στον Θεολόγο».

Τελικά, το δικαστήριο απάλλαξε τη Σίσσυ Φειδά από την κατηγορία, αφού είχε αποπληρώσει το χρέος της στον εργαζόμενο, αλλά καταδίκασε με ελαφρυντικό τον επιχειρηματία σε φυλάκιση έξι μηνών και χρηματική ποινή 900 ευρώ με τριετή αναστολή.

Ηταν 2010 όταν οι Κιτσινέλης και Φειδά εγκαινίαζαν στο Νέο Ψυχικό το εστιατόριο Adamo. Είχαν συστήσει μια ετερόρρυθμη εταιρία, στην οποία συμμετείχε και ο ιδιοκτήτης του ακινήτου Στυλιανός Θεολόγος. Αρχικά το πλάνο είχε αποδώσει, αλλά σταδιακά άρχισαν να έχουν αδυναμία να καταβάλλουν τα ενοίκια. Ετσι, τον Δεκέμβριο του 2012, διατάχθηκε η έξωση της εταιρίας Adamo από το ακίνητο.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Δημήτρης Κιτσινέλης, δύο ημέρες πριν από την έξωση και αφού του είχε αφαιρεθεί η διαχείριση λόγω κακών χειρισμών και είχε περάσει για λίγο στη Σίσσυ Φειδά, εκείνη πούλησε την άδεια του καταστήματος στον Θεολόγο αντί 6.000 ευρώ. Ο επιχειρηματίας ισχυρίζεται, μάλιστα, ότι η διακοσμήτρια κατάφερε να πουλήσει στον κ. Θεολόγο και όλα τα «υπό μεσεγγύηση» πράγματα που υπήρχαν μέσα, εισπράττοντας το ποσό των 128.050,26 ευρώ!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...