Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

CAPTAIN SAKIS

Το εντυπωσιακό γύρισμα για το «X-Factor 2» με τον δημοφιλή καλλιτέχνη σε ρόλο τιμονιέρη! Η βόλτα της επιτροπής με ταχύπλοο και η οργή συγγενών για υποψηφίους που κόπηκαν

Το εντυπωσιακό γύρισμα για το «X-Factor 2» με τον δημοφιλή καλλιτέχνη σε ρόλο τιμονιέρη! Η βόλτα της επιτροπής με ταχύπλοο και η οργή συγγενών για υποψηφίους που κόπηκαν

Με τον Σάκη Ρουβά τιμονιέρη και τους Γιώργο Μαζωνάκη, Τάμτα, Γιώργο Παπαδόπουλο και Μπάμπη Στόκα στην κριτική επιτροπή επιστρέφει το «X-Factor 2».

Ο παρουσιαστής και οι κριτές έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση από τη θάλασσα με ταχύπλοο σκάφος -το οποίο οδηγούσε ο ποπ σταρ- στην πλατεία Νερού, στο Φάληρο, κατά τη διάρκεια του γυρίσματος που έγινε εκεί, για τις ανάγκες του δεύτερου κύκλου του talent show του Σκάι.

Στη συνέχεια, οι πέντε καλλιτέχνες αποβιβάστηκαν και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, χαιρετώντας τους υποψήφιους τραγουδιστές που θα διεκδικήσουν μια θέση στα live. «Είστε έτοιμοι;» φώναξε ο Σάκης, αφού ανέβηκε με την παρέα του στη σκηνή που είχε στηθεί, απευθυνόμενος στο κοινό, το οποίο έφτανε τα 4.000 άτομα!

Δεκάδες selfies

Ακολούθησαν πανζουρλισμός και πολλά κλικ, με τον Ρουβά, τον «Μαζώ», την Τάμτα, τον Γιώργο και τον Μπάμπη να ποζάρουν με τους επίδοξους τραγουδιστές και να βγάζουν δεκάδες selfies.
Εντυπωσιακή όπως πάντα ήταν η Τάμτα, η οποία επέστρεψε στα μακριά μαλλιά, ενώ για την περίσταση επέλεξε ένα εντυπωσιακό metallic μίνι φόρεμα με αβυσσαλέο ντεκολτέ και φούξια γόβες.

f2 222

Ο Σάκης Ρουβάς συνδύασε το λευκό πουκάμισο και παντελόνι με γκρενά σακάκι και ταμπά παπούτσια, ενώ σχεδόν τα ίδια φόρεσε κι ο Γιώργος Μαζωνάκης, επιλέγοντας όμως λεπτή γραβάτα και δερμάτινο τζάκετ. Ιδιαίτερα κομψός ήταν ο Γιώργος Παπαδόπουλος, που διάλεξε μπλε και μαύρο για το event, ενώ ο Μπάμπης Στόκας κράτησε το προσωπικό του στιλ, δηλαδή το casual ύφος.

Λαμπερή εμφανίστηκε και η Ευαγγελία Αραβανή, που ντύθηκε head to toe στα ολόλευκα, η οποία και φέτος θα έχει δουλειά στα backstage.

f3 177

Τo φαντασμαγορικό event, όμως, διαδέχτηκαν ορισμένα αρνητικά σχόλια στα social media, κυρίως από εξοργισμένους συγγενείς των υποψήφιων παικτών που δεν πέρασαν τελικά στην επόμενη φάση του σόου, οι οποίοι ισχυρίζονται πως τα παιδιά χρησιμοποιήθηκαν σαν… κομπάρσοι για να γεμίσουν με την παρουσία τους ώρες μαγνητοσκόπησης, ενώ έγινε λόγος και για αδιαφανή τρόπο επιλογής των υποψηφίων.

Σημειώνεται πως το pre-casting του «X-Factor 2» έχει ολοκληρωθεί, ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Σκάι οι συμμετέχοντες στην εκπομπή θα έρθουν στις οθόνες των τηλεθεατών μετά το Πάσχα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...