Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Οργια στην έπαυλη

Καμαριέρα καταγγέλλει τρεις μάνατζερ ότι είχαν μετατρέψει σε άντρο ακολασίας την κατοικία του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ

Καμαριέρα καταγγέλλει τρεις μάνατζερ ότι είχαν μετατρέψει σε άντρο ακολασίας την κατοικία του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ 

Σαν παράρτημα της Επαυλης Πλεϊμπόι στα κοσμοπολίτικα Χάμπτονς λειτουργούσε η έπαυλη του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης Μάικλ Μπλούμπεργκ, αφού σύμφωνα με καμαριέρα το προσωπικό εκεί επεδείκνυε σεξουαλικό attitude… κουνελιών.

Η Νέλι Αμάγια, η οποία κατέθεσε αγωγή εις βάρος τριών μάνατζερ του κτήματος Ballyshear του Μπλούμπεργκ, αξίας 20.000.000 δολαρίων, ισχυρίζεται ότι αποτελούσε ένα είδος άνδρου ακολασίας ειδικά για δύο εκ των υπευθύνων, τη Μαρίκα Σίγκμαν και τον Στιβ Καζίνσκι.

Δεν είχαν περάσει καλά καλά δύο εβδομάδες από τη στιγμή που η Αμάγια έπιασε δουλειά στην έπαυλη των 11 υπνοδωματίων και των οκτώ μπάνιων, όταν δύο συνάδελφοί της την προειδοποίησαν «να προσέχει όταν μπαίνει στα δωμάτια, επειδή θα μπορούσε εύκολα να γίνει μάρτυρας των σεξουαλικών επιδόσεων της Σίγκμαν και του Καζίνσκι» αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε ο δικηγόρος της στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μπρούκλιν. Η πρώην καμαριέρα δε αναφέρει ότι κάποια στιγμή άκουσε τους εραστές να σχεδιάζουν ραντεβού για σεξ «στην αίθουσα μπιλιάρδου».

Οταν η Αμάγια εξέφρασε τις ανησυχίες της για την πολύ έντονα σεξουαλικά φορτισμένη ατμόσφαιρα, η Σίγκμαν προειδοποίησε: «Αν κάποιος πάει στο τμήμα προσωπικού, να είναι έτοιμος να δει πόσο ψηλά μπορεί να πετάξει όταν ο κύριος Μπ. (εννοούσε τον Μπλούμπεργκ) θα τον κλοτσήσει έξω από την πόρτα».

Καλό αφεντικό

Ωστόσο, ο Μπλούμπεργκ, ο οποίος είχε εμφανιστεί στην έπαυλη μόνο τρεις φορές στους πέντε μήνες που η Αμάγια δούλευε γι’ αυτόν, όπως υποστηρίζει η ίδια, «ήταν καλό αφεντικό και έδειχνε μεγάλο σεβασμό».

«Είμαι πολύ σίγουρη ότι δεν ξέρει τι συμβαίνει εκεί» δήλωσε η μετανάστρια από τον Ισημερινό στην εφημερίδα «New York Post», η οποία κατέθεσε αγωγή για τη συμπεριφορά που αντιμετώπιζε από το ζευγάρι της… ακολασίας.

«Μιλούσαν με ανατριχιαστικές και προσβλητικές λεπτομέρειες για της συνήθειες αυτοϊκανοποίησής τους και τις σεξουαλικές εμπειρίες τους», όπως όργια με τη συμμετοχή ακόμα και ανήλικου αγοριού. Η Αμάγια, στην αγωγή της, αναφέρει ότι έφτασε στο σημείο να κινδυνέψει η ζωή της, καθώς προσπαθώντας να ξεφύγει από μια τέτοια κουβέντα, που της προκαλούσε ντροπή, θόλωσε και γλίστρησε στη σκάλα με αποτέλεσμα να υποστεί διάσειση, μώλωπες και τραυματισμό στη μέση.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...