Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

16 χρόνια κάθειρξη στον «δράκο» του Αμαρουσίου

«Ακουγα φωνές που μου έλεγαν «χούφτωσέ τη, θώπευσέ την»!

Πίσω από τα κάγκελα για 16 χρόνια και τρεις μήνες θα μείνει ο 39χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου μετά την καταδίκη του από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για τις απόπειρες βιασμού έξι γυναικών που σκόρπισαν τον τρόμο στην περιοχή τον Μάιο του 2016.
Στον Εμμανουήλ Ευθύμιο Κουτζή δεν αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά, ενώ απορρίφθηκε οριακά και το αίτημα της υπεράσπισης για μειωμένο καταλογισμό με πλειοψηφία 4-3. Μεταξύ αυτών που έκριναν ότι πρέπει να του αποδοθεί μειωμένος καταλογισμός ήταν και η πρόεδρος του δικαστηρίου.

«Ηθελα να τις ντροπιάσω»

Ο Ευθύμης, όπως τον φωνάζει η οικογένειά του, βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού κατά συρροή και της παράνομης οπλοκατοχής. Στην απολογία του υποστήριξε ότι άκουγε «φωνές» που του υπαγόρευαν τι πρέπει να κάνει, αλλά και πως στα πρόσωπα των γυναικών που αποπειράθηκε να βιάσει έβλεπε την περιβόητη Τζωρτζέτα, με την οποία διατηρούσε δεσμό.

«Ακουγα φωνές που μου έλεγαν «χούφτωσέ τη, θώπευσέ την»! Ημουν άρρωστος. Στα πρόσωπα των γυναικών αυτών έβλεπα την Τζωρτζέτα που με είχε ταπεινώσει, απορρίψει και πληγώσει. Αν ήμουν βιαστής, δεν θα φοβόμουν με τις φωνές τους. Δεν θα έφευγα, θα τις χτυπούσα και θα τις βίαζα. Θέλω να πω σήμερα σε όλες αυτές τις γυναίκες ότι δεν ήθελα να τις βιάσω, ούτε να τις σκοτώσω, ήθελα μόνο να τις ταπεινώσω. Ηθελα να τις ντροπιάσω! Ζητάω χίλια συγγνώμη» είπε.

«Δρούσε μεθοδευμένα»

Στην απολογία του, ο Κουτζής περιέγραψε τη γνωριμία και τη σχέση του με τη Ρουμάνα. «Στις διακοπές στην άδειά μου πήγα σε ένα στριπτιζάδικο. Εκεί γνώρισα την Τζωρτζέτα. Ημασταν δύο χρόνια μαζί. Μου ζήτησε χρήματα και της έδωσα 1.000 ευρώ. Της πρότεινα να σταματήσει τη δουλειά και να μείνουμε μαζί. Δέχτηκε και της έδωσα λεφτά για να φτιάξει τα δόντια της, όπως μου είχε πει ότι χρειάζεται. Πήγαμε κάποιες μέρες στη Ρουμανία και εκεί την έπιασα να φιλιέται με τον πρώην άντρα της. Οταν τα ξαναβρήκαμε, με ανάγκαζε να κάθομαι στο στούντιο να παρακολουθώ της συνευρέσεις της απειλώντας ότι θα με χωρίσει!».

Η εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει την ενοχή του «δράκου» για τις απόπειρες βιασμού, ενώ αναφερόμενη στον ισχυρισμό του ότι ήθελε να ταπεινώσει τα θύματά του είπε: «Αν ήθελε να μειώσει τα θύματα, θα έκανε άλλες πράξεις. Δρούσε μεθοδευμένα. Δεν προκύπτει ότι είναι ψυχωτικός».

ΝΙΚΟΛΙΑ ΣΙΜΟΝΕΤΗ

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...