Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Γουίλι Καλβουρτζής: «Ο Σπαλιάρας έχει γίνει σαν τα σκυλιά σαρπέι»!

Ο Γουίλι Καλβουρτζής μιλά για τα γαστρεντερολογικά προβλήματα που αντιμετώπισε, τον εφιάλτη των κουνουπιών και την «έκρηξη» που έγινε στο στομάχι του

Δεκάδες προσκλήσεις από συλλόγους γονέων και κηδεμόνων σχολείων της Θεσσαλονίκης έχει δεχθεί ο Γουίλι Καλβουρτζής, για να μιλήσει στους μαθητές για τη συμμετοχή του στο «Survivor» και για το πόσο σημαντική είναι η αξία του φαγητού για τη σωματική και την ψυχική υγεία του ανθρώπου.

ΑΠΟ ΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ο λογοθεραπευτής μίλησε στην «Espresso» λίγες μέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα για την εμπειρία του στον Αγιο Δομίνικο, που του δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα: «Και εκατομμύρια να μου έδιναν, δεν θα έπαιρνα ξανά μέρος στο “Survivor”. f2 0Ηταν μια σημαντική εμπειρία, αλλά επικίνδυνη για την υγεία. Εύχομαι όλοι οι πρώην συμπαίκτες μου να γυρίσουν καλά, γιατί καμία αναγνωρισιμότητα και κανένα έπαθλο δεν συγκρίνεται με τη σωματική μας ακεραιότητα» τονίζει στην αρχή της κουβέντας που είχαμε μαζί του.

«Κατά την παραμονή μου στο νησί αντιμετώπισα διάφορα γαστρεντερολογικά προβλήματα από τις καρύδες που έτρωγα. Γι’ αυτό επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη επισκέφτηκα διατροφολόγο» εξομολογείται στη συνέχεια. «Οταν με επέλεξαν να πάω στον Αγιο Δομίνικο, ένιωσα πολύ τυχερός. Καθώς περνούσαν, όμως, οι μέρες και έβλεπα την πλάτη μου γεμάτη φουσκάλες από τα τσιμπήματα των κουνουπιών, φοβήθηκα, όπως και η παραγωγή άλλωστε, μην πάθω κάποια σοβαρή αλλεργία. Μου έδωσαν φάρμακα».

Οταν αποχώρησε από το παιχνίδι, ο Γουίλι επέλεξε πρώτα να κάνει μπάνιο κι έπειτα να φάει. «Ηθελα πρώτα να βγάλω τη βρόμα από πάνω μου. Τριβόμουν για μια ώρα. Μετά το μπάνιο, πέρασα στον μπουφέ. Την πρώτη ημέρα έφαγα λίγο κοτόπουλο με ρύζι. Ημουν υποψιασμένος. Τη δεύτερη μέρα δεν κρατήθηκα, έφαγα επτά πιάτα και ήπια αναψυκτικό. Ηταν σαν να γινόταν έκρηξη στο στομάχι μου» λέει χαρακτηριστικά.

«Μου την έπεσαν 100 παιδιά»

Παρακολουθώντας πλέον το reality ως θεατής, μιλά για τους πρώην συμπαίκτες του: «Δεν ξέρω, αλλά βλέπω τον Γιάννη Σπαλιάρα να έχει… κρεμάσει ολόκληρος και λυπάμαι. Μοιάζει μ’ εκείνα τα ζαρωμένα σκυλιά, τα σαρπέι. Γιατί ο Γιάννης χάνει μυϊκό ιστό και όχι λίπος. Από το λίγο που τα είπαμε κατάλαβα πως είναι καλό παιδί. Σε αντίθεση, ο Μπo, που έχει λίπος, κρατάει γερά και τον βλέπουμε να βγαίνει τώρα πια δυναμικά στους αγώνες. Θυμάμαι ότι ο Μπο μού είπε ότι θα βγούμε πιο γνωστοί από το “Survivor” κι αυτό θα κάνει καλό στη δουλειά μας. Αυτό πιστεύω ότι ισχύει για έναν γυμναστή ή για έναν άνθρωπο του θεάματος, όχι για έναν απλό εργαζόμενο. Εγώ αν δεν κάνω καλά τις συνεδρίες μου στη λογοθεραπεία, δεν θα με επιλέξουν ξανά οι γονείς». Οπως παραδέχεται, ωστόσο, η καθημερινότητά του έχει αλλάξει τώρα που είναι αναγνωρίσιμος. «Ανήμερα την 25η Μαρτίου ήμουν σε ένα παγωτατζίδικο. Μου την έπεσαν για φωτογραφίες 100 παιδιά. Τους λέω “θα με περιμένετε απέξω ανά εικοσάδες για να βγάλουμε selfie”. Ετσι και έκαναν. Εχει δύναμη η τηλεόραση» τονίζει.

Ο Γουίλι, που πήρε το όνομά του από τον Αγγλο παππού του, έχασε τον πατέρα του, ο οποίος ήταν κτηνίατρος, το 2007 και όλη η αγάπη του πλέον στρέφεται στη μητέρα του και την αδερφή του, που είναι ψυχοθεραπεύτριες. «Από τη μητέρα μου έμαθα για τις αξίες της ζωής και να αναγνωρίζω τους χαρακτήρες των ανθρώπων» καταλήγει.

f34fwrfΗ φωτογραφία που προκάλεσε πολλά ερωτήματα

Viral έγινε χθες μια ανάρτηση του Γουίλι Καλβουρτζή στο Instagram. Ο πρώην παίκτης του «Survivor» μοιράστηκε με τους followers του μια φωτογραφία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Ορέστη Τσανγκ (φωτό) να πίνουν το καφεδάκι τους στον Αγιο Δομίνικο. «Πριν μπούμε στο παιχνίδι… #throwback» έγραψε στον λογαριασμό ο Γουίλι, δημιουργώντας απορίες κι ερωτήματα. Εκτός από τα χιλιάδες likes, η φωτογραφία συγκέντρωσε και πολλά σχόλια, καθώς δεν ήταν λίγοι οι διαδικτυακοί φίλοι του Γουίλι που άρχισαν να ρωτούν πώς βρέθηκε η φωτογραφία στην κατοχή του, αφού εκείνος μετέβη αργότερα από τους υπολοίπους στον εξωτικό προορισμό όπου γυρίζεται το παιχνίδι.

«Ο Αγγελόπουλος και ο Τσανγκ φτάσανε μαζί στον Αγιο Δομίνικο και μου στείλανε αυτή τη φωτογραφία πριν τους πάρουν τα κινητά από την παραγωγή. Δεν ήμουν μαζί τους όταν τραβήχτηκε. Με τα παιδιά είχαμε γνωριστεί στα pre-castings του παιχνιδιού και διατηρούσαμε ήδη καλές σχέσεις» ξεκαθαρίζει σήμερα μέσω της «Espresso» ο πρώην «μαχητής».

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...