Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Ο τρόμος της Ασμπι για την κόρη της!

Η πρώτη γυμνάστρια της ελληνικής τηλεόρασης αποκαλύπτει το σκηνικό «πολέμου» που έζησε σε επεισόδια μεταξύ αστυνομικών – αντιεξουσιαστών

Η πρώτη γυμνάστρια της ελληνικής τηλεόρασης αποκαλύπτει το σκηνικό «πολέμου» που έζησε σε επεισόδια μεταξύ αστυνομικών – αντιεξουσιαστών

Πανικός στο κέντρο της Αθήνας για τη Σούζαν Ασμπι και το παιδί της! Μητέρα και κόρη βίωσαν τον τρόμο όταν, αργά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, βρέθηκαν σε επεισόδια που γίνονταν μεταξύ αστυνομικών και αντιεξουσιαστών.

Από τη ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Η πρώτη γυμνάστρια της ελληνικής τηλεόρασης και η 16χρονη Κατερίνα παρακολούθησαν παράσταση σε κεντρικό θέατρο της πόλης και βγήκαν από την αίθουσα ανυποψίαστες για τον «πόλεμο» που είχε στηθεί στην περιοχή. Με την ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική από τα χημικά και τους καπνούς των κροτίδων, η Αγγλίδα trainer βούτηξε στα γρήγορα το χέρι της μοναχοκόρης της και άρχισαν να τρέχουν προς το αυτοκίνητό τους για να σωθούν.

Μέσα στον πανικό, με τα μάτια τους να τσούζουν και τον λαιμό τους να καίει, η Σούζαν και η Κατερίνα έχασαν προς στιγμήν η μία την άλλη. Και τότε η γυμνάστρια υπέστη το πρώτο της ισχυρό σοκ.

Χημικά

«Ξαφνικά δεν μπορούσα από τους καπνούς να τη δω. Τα μάτια μου είχαν γεμίσει δάκρυα από τα χημικά κι ενώ τα έτριβα δυνατά για να φύγει η θολούρα, η όρασή μου χειροτέρευε. Ο λαιμός μου είχε κλείσει και με όση δύναμη είχα στα πνευμόνια μου φώναζα το όνομά της. Φοβήθηκα πολύ για το παιδί μου και προσπάθησα να κρατηθώ ψύχραιμη για να το βρω» λέει η ίδια στην «Espresso», περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές αγωνίας που έζησε. Και συνεχίζει:

«Ενιωσα πως είχε περάσει ένας αιώνας, όταν άκουσα τη φωνή της Κατερίνας μου. Λύγισαν τα γόνατά μου. Αγκαλιαστήκαμε κι επειδή υποφέρω από άσθμα, με βοήθησε να επιστρέψουμε στο θέατρο. «Πάλι φασαρίες;» μας ρώτησε ένας ηθοποιός που τύλιξε ένα κασκόλ γύρω από τον λαιμό του και βγήκε από το κτίριο με γοργό βήμα. Αναρωτήθηκα σε ποια ζώνη πυρός βρισκόμασταν».

Υστερα από δέκα χρόνια γαλήνιας και ήρεμης ζωής στη Σύρο, η Σούζαν Ασμπι μετακόμισε με τη μοναχοκόρη της στην πρωτεύουσα προκειμένου η μαθήτρια να λάβει καλύτερη μόρφωση.
Η γυμνάστρια βρίσκεται καθημερινά στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Γλυφάδας, όπου παραδίδει μαθήματα aqua αεροβικής γυμναστικής σε άντρες και γυναίκες. Μάλιστα, συνεργάζεται με τον Στέλιο Κοντολέοντα, πρωταθλητή κολύμβησης, κι έχουν αποδειχτεί ένα ιδιαίτερα δυνατό δίδυμο.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...