Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στον ναό των Μουσών στην Ακαδημία Πλάτωνος, σύμφωνα με Ιταλούς ερευνητές, ο...

Τον τάφο του Πλάτωνα υποστηρίζουν ότι εντόπισαν στην Αθήνα...

Η Πιερίδη με το νέο αγόρι της

«Ο έρωτας με έρωτα περνάει» λέει ένα λαϊκό διαχρονικό...

Ο τρόπος λειτουργίας του στρατού των χούλιγκαν και τα αντίποινα που οδήγησαν...

Ο «Ιωσήφ», ο μάνατζερ OΜΛΕ του Τρανού, ο «Καρχαρίας»...

Η Γαλλίδα Καρντάσιαν έπιασε κορυφή «υπερβολικά γρήγορα»

Η 25χρονη Ναμπιλά Μπενάτια, που θεωρείται «βασίλισσα των ριάλιτι», έχει κάνει φυλακή, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία της

Η 25χρονη Ναμπιλά Μπενάτια, που θεωρείται «βασίλισσα των ριάλιτι», έχει κάνει φυλακή, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία της

Τι μπορεί να έχει προλάβει να ζήσει μια κοπέλα στα 25 της χρόνια και να κυκλοφορεί την αυτοβιογραφία της, και μάλιστα στην επίσημη παρουσίασή της στο Σαλόνι Βιβλίου του Παρισιού να χρειάζεται άνδρες ασφαλείας, για να προστατευτεί από τις υπερβολικές εκδηλώσεις λατρείας του κόσμου;

Οπως μαρτυρά και ο τίτλος του βιβλίου της «Trop Vite» («Υπερβολικά γρήγορα»), όλα έγιναν πολύ γρήγορα στη ζωή της Ναμπιλά Μπενάτια, της «βασίλισσας των ριάλιτι» στη Γαλλία, της οποίας μια ατάκα έγινε σλόγκαν που χρησιμοποιήθηκε ακόμα και σε διαφημίσεις, ενώ ένας καβγάς με πρώην σύντροφό της, που όπλισε το χέρι της με μαχαίρι, την έστειλε πίσω από τα κάγκελα.

Η γαλλοελβετικής καταγωγής Ναμπιλά, που έκανε τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ κατά την εφηβική ηλικία, εμφανίζεται ανελλιπώς από το 2011 σε ριάλιτι. Το μεγάλο «μπαμ», όμως, σε επίπεδο αναγνωρισιμότητας αλλά και ανέλιξης στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο, το έκανε τον Μάρτιο του 2013, όταν σε ένα επεισόδιο του ριάλιτι «Les Anges de la telerealite» είπε τη φράση «Allo! Non, mais allo quoi!» («Ναι, με ακούτε; Με λαμβάνετε;»), η οποία έγινε viral, καθώς ο τρόπος που την ξεστόμισε έδειχνε την απόλυτη έκπληξη και περιφρόνηση για τη συμπαίκτριά της, που έκανε το λάθος να της ζητήσει σαμπουάν επειδή η ίδια δεν είχε.

Σλόγκαν σε διαφήμιση

Η ατάκα της αυτή έφτασε να χρησιμοποιηθεί σε διαφημίσεις πολυεθνικής αλυσίδας καταστημάτων με είδη σπιτιού αλλά και σούπερ μάρκετ, ενώ λίγους μήνες αργότερα απέκτησε το δικό της ριάλιτι με τον τίτλο «Allo Nabilla, ma famille en Californie», το οποίο την έδειχνε στην… καθημερινότητά της με την οικογένειά της στο Λος Αντζελες. Αυτή η πτυχή της καριέρας της ήρθε και σφράγισε το παρατσούκλι «Γαλλίδα Κιμ Καρντάσιαν», που της έδωσε το αμερικανικό σάιτ ΤΜΖ.

dfsdfsd 8

Από τα πρώτα τηλεοπτικά βήματά της η Ναμπιλά, η εμφάνιση της οποίας είναι ανατολίτικη, χάρη στο γονίδιο του αλγερινής καταγωγής πατέρα της, έκανε επέμβαση προσθετικής στήθους, επειδή ήθελε «να πάει παρακάτω την καριέρα της». Αυτό πρακτικά σήμαινε φωτογραφίσεις σε περιοδικά όπως το «Maxim» και το «Playboy». Οπως κάθε σταρ ριάλιτι που σέβεται τον εαυτό της, έχει βγάλει πολλά χρήματα τόσο από τα συμβόλαια για τις διάφορες εμφανίσεις της όσο και υπογράφοντας κολεξιόν ρούχων.

Τη νύχτα της 6ης προς 7η Νοεμβρίου του 2014, ωστόσο, η καριέρα της και η ζωή της έφτασαν πολύ κοντά στην καταστροφή. Η Ναμπιλά κάλεσε την αστυνομία, γιατί ο τότε σύντροφός της Τομά Βεργκαρά κείτονταν αιμόφυρτος με τραύματα από μαχαίρι στον θώρακά του. Οι αστυνομικοί την υποπτεύθηκαν από την αρχή και την οδήγησαν στο κρατητήριο, αν και ο Βεργκαρά ισχυρίστηκε κι αυτός ότι είχε δεχθεί επίθεση από αγνώστους. Αρχισε έρευνα, ο Βεργκαρά «έσπασε» και η σταρ καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση, ωστόσο έμεινε στη φυλακή για λίγους μήνες. Εκτοτε απέχει από το ριάλιτι, ωστόσο επιχειρεί δυναμικό comeback μέσω της αυτοβιογραφίας της, όπου αποκαλύπτει τα πάντα για την υπόθεση Βεργκαρά.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...