Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 30 Μαρτίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να αποφύγετε τα λάθη στον επαγγελματικό τομέα και μην είστε υπερβολικοί στη συμπεριφορά ή στις εκτιμήσεις σας, επειδή πιθανώς θα πιέζεστε με νέες ευθύνες. Τολμήστε αλλαγές που θα δώσουν καινούργιο νόημα στην ερωτική σας ζωή.

ΚΡΙΟΣ: Αφού είστε βέβαιοι ότι έχετε την κατάσταση στα χέρια σας, είναι η καταλληλότερη στιγμή να πείσετε τους συνεργάτες σας πως είστε ικανοί να αναλάβετε σημαντικό ρόλο στην εργασία σας. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι προσπάθειές σας θα εκτιμηθούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να είστε καλυμμένοι απέναντι σε επαγγελματικά εγχειρήματα που έχουν σχέση με ανανέωση ή αλλαγή και μην ριψοκινδυνέψετε κάνοντας οικονομικά ανοίγματα. Τολμήστε να ικανοποιήσετε τουλάχιστον τις βασικές επιθυμίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει, μη φοβάστε το αύριο και πιέζετε τις καταστάσεις. Αξιολογήστε τι συμβαίνει γύρω σας και μετά πάρτε ανάλογη θέση και στάση. Διεκδικήστε αυτά που θέλετε και μην περιμένετε από τους άλλους να μαντέψουν τις επιθυμίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια κατάκτηση που αφορά τον οικονομικό τομέα θα ανεβάσει το ηθικό σας. Απαιτείται όμως να προωθήστε με προσοχή τα επαγγελματικά σας ζητήματα, αποφεύγοντας τυχόν λάθη. Μην επιτρέψετε σε κάποια προβλήματα να επηρεάσουν την ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ: Μια που η μέρα θα είναι αρκετά δύσκολη, χρειάζεται να ελέγξετε τα νεύρα και τις εκρήξεις σας για να καλύψετε τα νώτα σας, διαφορετικά μπορεί να οδηγηθείτε σε παρεξηγήσεις. Δείξτε κατανόηση στην απόμακρη στάση ενός αγαπημένου φίλου σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε την αλήθεια στον επαγγελματικό και τον οικονομικό σας τομέα, χωρίς να αγνοείτε τα πρακτικά ζητήματα που πρέπει να διευθετήσετε για το δικό σας συμφέρον. Η εμπλοκή σας σε σχόλια και λόγια μέσα στον χώρο εργασίας σας δεν σας βοηθάει.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε τις σωστές επιλογές στις σχέσεις σας, ξεκαθαρίστε ποιες από αυτές σάς αφορούν και προχωρήστε χωρίς να μπερδεύετε το παρελθόν με το μέλλον. Στον εργασιακό χώρο προχωρήστε στις κατάλληλες κινήσεις και αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια που οι εξελίξεις θα σας σημαδέψουν σε αρκετούς τομείς της ζωής σας, κινηθείτε λογικά και έξυπνα, χωρίς να αγνοείτε τα εξωτερικά γεγονότα και τις προθέσεις κάποιων ατόμων. Να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις που παίρνετε, ώστε να μη μετανιώσετε μετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να αποφύγετε τα λάθη στον επαγγελματικό τομέα και μην είστε υπερβολικοί στη συμπεριφορά ή στις εκτιμήσεις σας, επειδή πιθανώς θα πιέζεστε με νέες ευθύνες. Τολμήστε αλλαγές που θα δώσουν καινούργιο νόημα στην ερωτική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με το να προσπαθείτε να υπερβείτε τις δυνάμεις σας θα καταφέρετε να γίνετε υπερβολικά οξύθυμοι και να κλονίσετε την υγεία σας, γι’ αυτό μην κινείστε οριακά. Μην παρασυρθείτε σε εργασίες που θα καθυστερήσουν την επαγγελματική εξέλιξή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί οικονομικά να πιεστείτε, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε, αφού καινούργια ενδιαφέροντα και νέα πρόσωπα θα εμφανιστούν στη ζωή σας για να σας στηρίξουν. Αν υποψιάζεστε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον σύντροφό σας, μπορείτε να το ελέγξετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Διαχωρίστε έξυπνα τα προβλήματα που έχετε, είτε είναι επαγγελματικά είτε καθαρά προσωπικά, και θα βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να τα ξεπεράσετε. Προσέξτε τις κινήσεις σας και τα λόγια σας, τώρα που ο σύντροφός σας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ