Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

«Με κρατούσε επί εφτά ώρες με το πιστόλι στο κεφάλι μου»

Εξομολόγηση-σοκ από την πρώην σύζυγο του δολοφονημένου Μάριου Λουκόπουλου

Εξομολόγηση-σοκ από την πρώην σύζυγο του δολοφονημένου Μάριου Λουκόπουλου

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση από τη λεγόμενη και «μοιραία» γυναίκα, η οποία θεωρήθηκε η πέτρα του σκανδάλου πίσω από το έγκλημα στο Μοσχάτο το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν ο παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης δολοφόνησε εν ψυχρώ τον Μάριο Λουκόπουλο.

Με φανερή συναισθηματική φόρτιση η 42χρονη πρώην σύζυγός του θύματος μιλά στην «Espresso» για όλα όσα έζησε μετά την αιματοχυσία αλλά και όλα όσα βίωσε με τους δύο άνδρες. «Ολοι μου έλεγαν: “Είσαι τρελή να έχεις συναισθήματα γι’ αυτόν τον άνθρωπο;” Ημουν εφτά ώρες όμηρος, με έπαιρναν τηλέφωνο τα παιδιά μου και με ρωτούσαν πού είμαι. Τα παιδιά μου μου μιλούσαν και εκείνος έλεγε: “Μίλα και να ακούγεσαι χαριτωμένη”. Μεγάλη Δευτέρα με κρατούσε επί εφτά ώρες με το πιστόλι στο κεφάλι» εξομολογείται στην «Espresso» και προσθέτει: «Του λέω: “Μάριε, μάτια μου, επειδή το έβαλες στο μυαλό σου, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνεις… Aσ’ το, δεν θα πω τίποτα, θα το πάρω μαζί μου. Για πάντα μαζί θα είμαστε”. Τα χέρια μου έτρεχαν αίματα και με ρωτούσε τι θα πούμε στα παιδιά… Eτσι χωρίσαμε τη Μεγάλη Δευτέρα».

Χθες φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στον Μάριο Λουκόπουλο. Η ίδια δεν ήταν εκεί, όπως εξήγησε στην «Espresso» με λόγια που έδειχναν ψυχική ένταση… «Oλοι μόνοι σας θα πάτε στην κηδεία, γιατί εκείνος είναι ακόμα μαζί μου. Μόνοι τους θα πάνε όλοι… Aλλο το τι έκανε σ’ εμένα και άλλο πώς ήταν με άλλους ανθρώπους. Αλλο το δέσιμο και άλλο τα προβλήματα που είχε με τους άλλους ανθρώπους. Αλλά το μυαλό του ανθρώπου… Ο Θεός σε κάνει έτσι, δεν μπορείς να τα βάλεις με τον Θεό».

Σε στενό κύκλο

Αξίζει να αναφερθεί ότι η οικογένεια του θύματος δεν έκανε γνωστό τίποτα για την κηδεία του. Ούτε τόπο ούτε μέρα ούτε ώρα, καθώς ήθελε να γίνει σε πολύ στενό κύκλο.
Η γυναίκα που βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης είπε για τον Βασίλη Τσαγκάρη: «Ο Βασίλης ό,τι έκανε το έκανε για την οικογένειά του. Η μάνα του είναι άγια γυναίκα».

Περιγράφει στην «Espresso» τις δραματικές ώρες που ακολούθησαν μετά τη δολοφονία και αναφέρει ότι οι αστυνομικοί την επισκέφτηκαν ξημερώματα και της ζητήσουν να τους ακολουθήσει στη ΓΑΔΑ: «Τέσσερις η ώρα μού χτύπησαν την πόρτα οι αστυνομικοί και με πήραν κατευθείαν μαζί τους για τη ΓΑΔΑ. Ολα όσα έχω πει είναι στην κατάθεσή μου και υπάρχουν και πολλά άλλα στοιχεία. Μας παρακολουθούν από την περασμένη άνοιξη κοινωνικοί λειτουργοί. Τα παιδιά ξέρουν τα πάντα και έχουν καταθέσει όχι τώρα, αλλά από τότε. Δεν τα πήγα εγώ τα παιδιά, τα ζήτησε ο δικαστής και ο εισαγγελέας» μας είπε χαρακτηριστικά η 42χρονη γυναίκα.

ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Επιστροφή στο  σπίτι για τον 39χρονο δράστη

hgf

Λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης επέστρεψε στο σπίτι του στο Μοσχάτο ο 39χρονος Βασίλης Τσαγκάρης, ο οποίος δεν θέλησε να πει το παραμικρό. Μετά την απολογία του στον ανακριτή την περασμένη Δευτέρα, αφέθηκε ελεύθερος, αλλά σε κατ’ οίκον περιορισμό και με ηλεκτρονική επιτήρηση (το γνωστό βραχιολάκι).

Στην είσοδο του σπιτιού τον περίμενε ο πατέρας του Μάνος Τσαγκάρης, ο οποίος τον συνόδευσε στο διαμέρισμα όπου μένει μαζί με τη μητέρα του. Ο παραολυμπιονίκης λίγο προτού μπει στάθηκε και χαιρέτησε τον σκύλο του, τον Μέσι. Μέχρι και το εσωτερικό του σπιτιού τον συνόδευαν, εκτός από τον πατέρα του, και οι αστυνομικοί.

Λίγο αργότερα στο νεκροταφείο της Ανάστασης, στο Κερατσίνι, ο στενός κύκλος του Μάριου Λουκόπουλου τον συνόδευε στην τελευταία του κατοικία. Ανάμεσά τους συντετριμμένα και τα δύο του αδέλφια, που δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος της τραγωδίας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...