Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Ολοι ελπίζουν σ’ ένα θαύμα για τον Ψάλτη!

Ωρες αγωνίας για τον Στάθη Ψάλτη, που δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο στο Νοσοκομείο «Αγιος Σάββας»! Ο δημοφιλής ηθοποιός πέφτει σε βύθιση, χάνοντας την επαφή με το περιβάλλον

rfefe 3Το πρόβλημα της υγείας του Στάθη Ψάλτη είναι τόσο σοβαρό, που οι στενοί συγγενείς, φίλοι και καλοί συνάδελφοί του ελπίζουν μόνο σε ένα θαύμα.

ΑΠΟ ΤΟΝ 
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Οι θεράποντες γιατροί του στο αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Αγιος Σάββας» όπου νοσηλεύεται «αντιμετωπίζουν την κατάστασή του κυρίως με παρηγορητικό τρόπο, ώστε να μην πονάει, καθώς ο δημοφιλής καλλιτέχνης βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο του καρκίνου» αναφέρουν πηγές στην «Espresso».

Μάλιστα, αρκετές στιγμές ο δημοφιλής κωμικός «πέφτει σε βύθιση, χάνοντας την επαφή με το περιβάλλον» και γι’ αυτόν τον λόγο έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο οι επισκέψεις στο δωμάτιό του, στον 6ο όροφο του νοσοκομείου. «Δεν έχει νόημα πλέον να γίνεται ‘‘παρέλαση’’ θαυμαστών, φίλων και συναδέλφων του στο νοσοκομείο, και μάλιστα τις βραδινές ώρες» μας λέει άτομο από το οικείο περιβάλλον του καλλιτέχνη, τονίζοντας πως «στην περίπτωσή του δεν βοηθούν πλέον οι επαφές, αφού η μάχη με τον καρκίνο είναι σκληρή και μόνο ένα θαύμα θα μπορέσει να αναστρέψει την κατάσταση…».

Η αλήθεια

Οπως αναφέραμε την προηγούμενη εβδομάδα στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Espresso», μέσω του οποίου έγινε γνωστό το σοβαρό πρόβλημα της υγείας του, ο Στάθης Ψάλτης νοσηλεύεται σε μονόκλινο δωμάτιο στο Νοσοκομείο «Αγιος Σάββας». Προς αποκατάσταση της αλήθειας, ο αγαπημένος κωμικός δεν αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα, όπως θέλουν κάποιοι να παρουσιάζουν, λέγοντας αριστερά και δεξιά πως «βρίσκεται σε άθλια οικονομική κατάσταση». Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες σε τηλεοπτική εκπομπή ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκάλυψε πως «κάποιοι ηθοποιοί έφτασαν μέχρι το ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών) και ζήτησαν βοήθεια για τον αγαπημένο κωμικό». Και συνέχισε: «Ο Στάθης πάντα έβγαζε πολλά χρήματα, επομένως δεν μπορεί να βρίσκεται σε άθλια οικονομική κατάσταση. Δεν μπορεί να έρχεται κάποιος και να λέει μαζέψτε τρόφιμα για τον Στάθη. Καταρχήν, αυτό προσβάλλει τον Στάθη…».

Τέλος, το στενό περιβάλλον του επισημαίνει πως «ο Στάθης είναι μανιώδης καπνιστής και στο τσιγάρο οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό το πρόβλημά του».

Στο προσκέφαλο του καλλιτέχνη

Ο Στάθης Ψάλτης όχι μόνο δεν νιώθει μοναξιά στο νοσοκομείο, όπου βρίσκεται εδώ και περίπου δέκα μέρες, αλλά έχει στο προσκέφαλό του την πρώτη σύζυγό του Κάτια Κυβέλου αλλά και την τρίτη κατά σειρά και τελευταία γυναίκα της ζωής του Χριστίνα Φιτσάκη. Δεν λείπει, βέβαια, από κοντά του και η πολυαγαπημένη κόρη του Μαρία, την οποία έχει αποκτήσει από τον πρώτο γάμο του. rfefe 2«Ολοι είναι στο πλευρό του Στάθη! Η Κάτια και η Χριστίνα βρίσκονται καθημερινά στο νοσοκομείο. Η πρώτη είναι εκεί την ημέρα και η δεύτερη τις βραδινές ώρες, όταν συνήθως τον επισκέπτονται, με διακριτικότητα, γνωστά πρόσωπα της showbiz, κάτι που συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα με τον Λάκη Λαζόπουλο» μας λέει άτομο από το περιβάλλον του και συμπληρώνει: «Για όλους τους οικείους του, οι ώρες στο νοσοκομείο περνούν βασανιστικά».

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», από την πρώτη στιγμή που εκδηλώθηκε η ασθένεια του δημοφιλούς ηθοποιού ενδιαφέρθηκε για εκείνον με κάθε τρόπο και ο γνωστός θεατρικός επιχειρηματίας Μάρκος Τάγαρης, ο οποίος είχε και την ευθύνη της παράστασης «Ολοι μαζί… τη φάγαμε», με την οποία τους τελευταίους μήνες περιόδευε ανά την Ελλάδα ο Ψάλτης και διεκόπη λόγω της ξαφνικής αρρώστιας του.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...