Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Γουέστ κερδίζει 28.000 ευρώ για...

Η 10χρονη Νορθ Γουέστ, που στο πλευρό του διάσημου...

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Xαμός με τον star της μπάλας και τον «007» του «Survivor»!

Πώς ο ποδοσφαιριστής Αρης Σοϊλέδης (σύντροφος της Ελένης Χατζίδου) μπλέχτηκε με τη διαρροή πληροφοριών για το reality

Κατάσκοπος στο «Survivor»! Ποιος αφήνει να διαρρεύσουν πληροφορίες για το δημοφιλές reality που σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης; Είναι ο ποδοσφαιριστής Αρης Σοϊλέδης, ο σύντροφος της Ελένης Χατζίδου, ο άνθρωπος που φέρνει τα νέα «καυτά» από τον Αγιο Δομίνικο πριν τα δούμε ακόμη στη μικρή οθόνη;

Τα spoilers, που εδώ και λίγες μέρες καλά κρατούν και επιβεβαιώνονται καθημερινά, δείχνουν ως «προφήτη» τον μπακ της Ομόνοιας Λευκωσίας και πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, ο οποίος σε ανάρτησή του την περασμένη Παρασκευή για το ποιος θα κερδίσει τον αγώνα ασυλίας στο reality και για τους υποψηφίους προς αποχώρηση έπεσε μέσα!

Ο αγαπημένος της Ελένης Χατζίδου είχε αποκαλύψει πως οι «Μαχητές» θα χάσουν τον κρίσιμο αγώνα και πως ο Ορέστης, ο Πάνος και η Ελισάβετ θα βρίσκονται στους προτεινόμενους για να αποχωρήσουν από τον Αγιο Δομίνικο, σύμφωνα με sms που φαίνεται πως έλαβε από άνθρωπο της παραγωγής στο νησί. Μετά την ψηφοφορία της Δευτέρας (27/3), ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ «ξαναχτύπησε» με ανάρτηση στο Ιnstagram, δείχνοντας ποιος θα αποχωρήσει από το «Survivor», ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Ορέστη Τσανγκ.

Στα social media

Ανεβάζοντας φωτογραφία του παίκτη, σχολίασε: «Σε περιμένουν οι επιχειρήσεις σου στη Θεσσαλονίκη». Τι μένει, λοιπόν; Μα, να διαπιστώσουμε απόψε, που θα γίνει γνωστό ποιος «Μαχητής» θα αποχωρήσει, αν ο Αρης Σοϊλέδης έχει μαντικές ικανότητες ή αν κάποιο εξωτικό παπαγαλάκι με «έδρα» τον Αγιο Δομίνικο του «κελαηδάει» τις εξελίξεις. Ο ίδιος, πάντως, μετά τον σάλο που ξέσπασε στα social media, δεχόμενος πολλά επικριτικά σχόλια, τοποθετήθηκε: «Λοιπόν, παιδιά, για να τελειώνει πια αυτή η ιστορία, γιατί πραγματικά γελάω πάρα πολύ με μερικούς από εσάς και τα μηνύματα που παίρνω. Η συνομιλία είχε διαρρεύσει πολύ νωρίτερα στα social και από εκεί τη βρήκα και την πόσταρα, όπως τόσος κόσμος» ήταν το σχόλιό του, αναφερόμενος στον διάλογο που φέρεται ότι είχε μέσω του κινητού του με άνθρωπο που του αποκάλυπτε τους υποψηφίους προς αποχώρηση. 

4rwetg 2

Κι αν τελικά δεν είναι αυτός ο… Τζέιμς Μποντ 007 της Καραϊβικής, τότε ποιος είναι; Οι υπεύθυνοι στον Σκάι, πάντως, φαίνονται αποφασισμένοι να τον βρουν, αφού, όπως λέγεται, είναι έξαλλοι με τις διαρροές πληροφοριών για τα επόμενα επεισόδια, και μάλιστα κάνουν αλλεπάλληλες συσκέψεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στον Αγιο Δομίνικο!

Στο βενζινάδικο του Ντάνου!

Ο σταρ του «Survivor» Γιώργος Αγγελόπουλος (ή αλλιώς Ντάνος) ήταν ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας πριν πάρει την απόφαση να ταξιδέψει στον Αγιο Δομίνικο! Αυτό, τουλάχιστον, προδίδουν οι φωτογραφίες (το επιβεβαιώνουν και οι συντοπίτες του), που έχουν ανεβάσει ο ίδιος και ο αδελφός του Χάρης από το πρατήριο υγρών καυσίμων και πλυντήριο αυτοκινήτων που διατηρούν στη Σκιάθο. Στις εικόνες, ο γόης του «Survivor» απολαμβάνει την καθημερινότητά του στο όμορφο νησί του, «ανεφοδιάζοντας» με καύσιμα ένα χαριτωμένο γαϊδουράκι και πλένοντας αυτοκίνητα-αντίκες. Πέρα από το πρατήριο, ωστόσο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ασχολείται με το θαλάσσιο σκι ως εκπαιδευτής, ενώ κάνει PR σε νυχτερινά μαγαζιά του νησιού, «εξαργυρώνοντας» τη γοητευτική εμφάνισή του.

4rwetg 3

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...