25 νέες υποτροφίες από το Ιδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση

Την ευκαιρία σε 25 νέους να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, προσφέροντάς τους οικονομική στήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, δίνει το Κοινωφελές Ιδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση

Την ευκαιρία σε 25 νέους να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, προσφέροντάς τους οικονομική στήριξη καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, δίνει το Κοινωφελές Ιδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση.

Στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος υποτροφιών, το ίδρυμα θα προκηρύξει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο 25 νέες υποτροφίες για προπτυχιακές σπουδές, που θα απευθύνονται σε νεοεισαχθέντες φοιτητές στα ελληνικά πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ (δηλαδή σε πρωτοετείς σπουδαστές και σπουδάστριες του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018). Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν τελειόφοιτοι μαθητές / μαθήτριες των λυκείων της χώρας, ανεξαρτήτως του επιστημονικού πεδίου που θα προτιμήσουν, ενώ κατά τη διαδικασία επιλογής θα δοθεί προτεραιότητα σε υποψηφίους που έχουν επιτύχει υψηλή βαθμολογία και πληρούν συγκεκριμένα κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια.

Βασικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα είναι η φοίτηση σε πόλη ή νησί μακριά από τον μόνιμο τόπο κατοικίας της οικογένειας και η συγκέντρωση βαθμολογίας μεγαλύτερης των 17.000 μορίων (χωρίς να υπολογίζονται τα μόρια των ειδικών μαθημάτων) στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2017. Οι αναλυτικοί όροι του προγράμματος υποτροφιών και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα ανακοινωθούν στις αρχές Σεπτεμβρίου. Για τις σχετικές ενημερώσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.latsis-foundation.org ή να ακολουθήσουν τη σελίδα του κοινωφελούς ιδρύματος στο Facebook www.facebook.com/JSLatsis.Foundation.
 offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ