Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Αέρινη η Ελενα Τοπαλίδου για το brand Kourbela

Η Ελενα Τοπαλίδου έκλεψε την παράσταση και ως μοντέλο...

Η North Star Entertainment παρουσιάζει τα σχέδια του Project VORIA του νέου...

Τα επίσημα σχέδια και τη στρατηγική της για το...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος βλέπει την φωτογραφία του Ντίνου

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Εβρισε τη μητέρα μου και τότε αφηνίασα!»

Ο παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης κατηγορεί το θύμα Μάριο Λουκόπουλο για απειλές και εξύβριση, εξαιτίας των οποίων «έχασε τον αυτοέλεγχό του» και οδηγήθηκε στην άγρια δολοφονία

Οι απειλές κατά της μητέρας του και η εξύβρισή της από τον 47χρονο ξενοδόχο έκαναν τον παραολυμπιονίκη Βασίλη Τσαγκάρη να χάσει τον έλεγχο και να τον σκοτώσει! Αυτό υποστηρίζει ο 39χρονος αθλητής, ο οποίος βρίσκεται από την περασμένη Δευτέρα σε κατ’ οίκον περιορισμό με το γνωστό «βραχιολάκι»! Η «Espresso» φέρνει στο φως αποσπάσματα από το απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε στον ανακριτή.

Από τη
Μαρία Μεϊμάρη

Σε αυτό ο Τσαγκάρης περιγράφει με λεπτομέρειες τις σχέσεις του με τη μητέρα του, την οποία αποκαλεί «φύλακα άγγελό του», με την πρώην σύζυγο του 47χρονου Μάριου Λουκόπουλου, με την οποία φέρεται ότι είχε συνάψει σύντομο δεσμό, αλλά και με το θύμα. Αίσθηση προκαλεί ο ισχυρισμός του 39χρονου ότι στο μοιραίο ραντεβού τους μέσα στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί στο Μοσχάτο πάτησε τη σκανδάλη επειδή ο άτυχος ξενοδόχος έθιξε τη μητέρα του:

«Χίμηξε πάνω μου, έπιασε τα χέρια μου και προσπάθησε να μου πάρει το όπλο και να το στρέψει εναντίον μου. Αντιλήφθηκα ότι θα με σκοτώσει… Ακολούθησε έντονη πάλη, τραβήγματα, και τελικώς το όπλο εκπυρσοκρότησε και τον τραυμάτισε. Τον ρώτησα αν χτύπησε και με έβρισε ακόμη μια φορά λέγοντας “Γ… τη μάνα σου π…παιδο”! Τότε αφηνίασα, έχασα τον αυτοέλεγχό μου, ξεχείλισε μέσα μου όλος ο συσσωρευμένος φόβος και η οργή και σε κατάσταση βρασμού ψυχικής ορμής πυροβόλησα εκ νέου…» υποστηρίζει ο παραολυμπιονίκης για τα γεγονότα της Πέμπτης 23 Μαρτίου και ζητά από τους δικαστικούς λειτουργούς να αναλογιστούν την «ένταση του ψυχικού δεσμού που συνδέει έναν παραπληγικό γιο με τη μητέρα του»!

Οπως ισχυρίζεται, αφότου κατέθεσε για το βίαιο περιστατικό που κατήγγειλε πέρυσι στην Αστυνομία η 42χρονη Κατερίνα, ότι δηλαδή ο πρώην σύζυγός της την απείλησε με πιστόλι και την κρατούσε για ώρες δεμένη, ο ίδιος και η οικογένειά του άρχισαν να δέχονται καθημερινά απειλές.

Αλλαξε στάση

Ομως, δυο τρεις μήνες αργότερα ο 47χρονος ξενοδόχος άλλαξε στάση και άρχισε να του ζητά επίμονα να καταθέσει στο δικαστήριο εναντίον της πρώην συζύγου του: «Προσπαθούσε με καθημερινές απειλές και ευθείες απειλές για τη ζωή της μητέρας μου να με πείσει να εμφανιστώ στο εις βάρος του δικαστήριο στις 30 Μαρτίου και να ανακαλέσω όσα είχα καταθέσει για αυτόν στο Α.Τ. Μοσχάτου κι ότι ήταν ένας “άγγελος” και για όλα έφταιγε η πρώην σύζυγός του. “Αν με πικράνεις, θα πικράνεις και τη μανούλα σου”. Ετσι μου έλεγε και με έβριζε! Αποφάσισα να τον καλέσω στο μαγαζί μου, να του ξεκαθαρίσω τη θέση μου… Σκέφτηκα ότι, αν αντιδράσει, τότε θα του επιδείξω το όπλο μου. Σκέφτηκα ότι τότε θα αισθανθεί όπως εγώ και θα μαζευτεί»!

Οσον αφορά τη 42χρονη Κατερίνα, ο Βασίλης Τσαγκάρης υποστηρίζει πως είχε υποστεί ξυλοδαρμούς από τον 47χρονο, τον οποίο «υποψιαζόταν για σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών»! Ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στην «Espresso» άφησε υπονοούμενα κατά της φερόμενης ως «πέτρας του σκανδάλου»: «Η πολιτική αγωγή είναι αγανακτισμένη από την πρόχειρη προανάκριση σε χρόνο-ρεκόρ, η οποία περιορίστηκε μόνο στην προανακριτική απολογία του κατηγορουμένου και, ενώ υπήρχαν προκλητικά κενά, που δοκιμάζουν τη λογική του οποιουδήποτε μέσου ανθρώπου, οδήγησε στον εισαγγελέα μόνο τον κατηγορούμενο και δεν διερεύνησε περαιτέρω τη συμμετοχή της συζύγου του θύματος στην πράξη του, είτε ως ηθικού αυτουργού είτε ως συμμετόχου. Δεν θέλω να πιστέψω πως ο λόγος που εξετάστηκε ως μάρτυρας, χωρίς να της υποβληθούν αυτονόητες ερωτήσεις, ήταν πως ο πατέρας της ήταν ανώτατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας» δήλωσε.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...