Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Σε απολογία (!) κάλεσε ο Κούγιας τον Κουτσιανικούλη για το απαράδεκτο ποστ που έκανε για τη Λάουρα Νάργες

Μια απαράδεκτη ανάρτηση για τη Λάουρα Νάργες στα Insta stories του τον στέλνει σε… απολογία! Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν της ΑΕΛ Βασίλης Κουτσιανικούλης θα λάβει σύντομα… ραβασάκι, προκειμένου να…

Μια απαράδεκτη ανάρτηση για τη Λάουρα Νάργες στα Insta stories του τον στέλνει σε… απολογία! Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και νυν της ΑΕΛ Βασίλης Κουτσιανικούλης θα λάβει σύντομα… ραβασάκι, προκειμένου να απολογηθεί για το ποστ στο οποίο αποκαλούσε «ανάπηρη» την παίκτρια του frwefwe«Survivor». Αυτό αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας σε δήλωσή του, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα «πρωταθλητή στη βλακεία». «Η ζωή με έχει διδάξει ότι δύο συμπεριφορές είναι αήττητες: η μία, το θρησκευτικό πάθος, ανεξαρτήτως θρησκείας. Η δεύτερη είναι η βλακεία. Ο Κουτσιανικούλης, δυστυχώς, απέδειξε με αυτό που έγραψε ότι, αντί να προσπαθεί να είναι πρωταθλητής στο ποδόσφαιρο, είναι πρωταθλητής στη βλακεία. Εκτός κι αν είναι κάτι χειρότερο – ρατσιστής. Θα κληθεί σε απολογία» είπε χαρακτηριστικά.

Αν και διατίθεται δημόσιος σχολιασμός των stories του Instagram, όταν το στοπ καρέ της Λάουρας με τη φράση «Μόνο το καροτσάκι σού λείπει, ανάπηρη» ανακαλύφθηκε από κάποιους κι έγινε viral, αρκετοί χρήστες του διαδικτύου επιτέθηκαν στον μεσοεπιθετικό, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί ο κύριος Κούγιας.

Η Νάργες έχει δεχτεί bullying μέσω των social media σχεδόν από την αρχή του «Survivor», αφού δεν είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες των «Διασήμων», κάθε φορά όμως βάζει όλη την ενέργεια και τη μαχητικότητά της για να καταφέρει να κερδίσει στα αγωνίσματα. Εκείνος που τη στηρίζει όλο αυτό το διάστημα, με αναρτήσεις στο facebook, είναι ο σύντροφός της, ο ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο Μιχάλης Μουρούτσος, αφού, μεταξύ άλλων, έχει δεχτεί επίθεση και για τα κιλά της.

Ωστόσο, έχουμε δει το κεφάλι της Ελληνογερμανίδας παρουσιάστριας και σε σώμα… χελώνας, αφού, όπως σχολιάζεται σε twitter και facebook, δεν είναι καθόλου γρήγορη.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...