Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Σύλληψη του Ζεράρ Ντεπαρντιέ έπειτα από δύο νέες καταγγελίες για σεξουλικές...

Υπό κράτηση τέθηκε χθες στο Παρίσι ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ...

Συγκλονίζει η Μπάγια Αντωνοπούλου: «Κατέρρευσα, έκανα ενάμιση μήνα να συνέλθω»

Η Μπάγια Αντωνοπούλου, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Happy...

«Σασμός»: Μαθιός και Καλλιόπη βλέπουν το τέλος να έρχεται!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η αποκάλυψη...

Ελένη Ράντου: Η συγκινητική φωτογραφία με την μητέρα της

Η Ελένη Ράντου έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό...

Σοκ στο «Survivor» με τραυματίες παίκτες

► Με δύο σπασμένα πλευρά η Ειρήνη Κολιδά, που επιστρέφει από τον Αγιο Δομίνικο στην Ελλάδα
► Κάταγμα στον ώμο για τον Κύπριο Μάριο Ιωαννίδη! Comeback (;) Αγγελόπουλου στην πρώην ομάδα του

Στο νοσοκομείο λόγω τροχαίου όπου ενεπλάκη βαν της παραγωγής η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης

Στην Ελλάδα επιστρέφει η personal trainer, σε 15 μέρες «ετοιμοπόλεμος» ο Κύπριος παίκτης! Πίσω (;) στους «Μαχητές» ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Τρόμος στο «Survivor» με το τροχαίο, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό των «Μαχητών» Ειρήνης Κολιδά και Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη!

ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Λίγες ώρες μετά τη διαρροή της πληροφορίας, ο Σκάι με δελτίο Τύπου μάς ενημέρωνε για τις συνθήκες του συμβάντος: «Ενα αυτοκίνητο σε προσπάθεια αποφυγής σύγκρουσης πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το φορτηγό βαν που μετέφερε τους παίκτες της ομάδας των Μαχητών…».

Συνεχίζοντας, διαβεβαίωνε για την υγεία των τραυματιών: «Ολοι οι παίκτες που επέβαιναν στο βαν μεταφέρθηκαν άμεσα με ασθενοφόρα για όλες τις ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο της περιοχής. Οι ιατρικές γνωματεύσεις καθιστούν δυνατή την επιστροφή των παικτών στην καθημερινότητά τους, με εξαίρεση την περίπτωση δύο συμμετεχόντων -Ειρήνη Κολιδά, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης-, οι οποίοι θα χρειασθούν περαιτέρω νοσηλεία».

Από χθες, λοιπόν, μετά τη διαρροή της πληροφορίας και πριν από την αποστολή του δελτίου Τύπου ότι δύο από τους «Μαχητές» έχουν τραυματιστεί σε τροχαίο, πήραν φωτιά τα δημοσιογραφικά τηλέφωνα και είναι ενδεικτικό ότι έπεσε ακόμη και το site του reality από το ενδιαφέρον του κόσμου για το τι συνέβη στους αγαπημένους του παίκτες! Ωστόσο, οι άνθρωποι του Σκάι ήταν στο πόδι από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας, όταν έγινε το τροχαίο, και σε ανοιχτή γραμμή έδιναν οδηγίες για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος.

Η «Espresso» επικοινώνησε με τη μητέρα του Μάριου, την κυρία Λία, η οποία μας επιβεβαίωσε ότι ο γιος της τραυματίστηκε, αλλά ότι είναι καλά στην υγεία του. «Μίλησα με τον Μάριο, είναι μια χαρά! Περιμένω τη στιγμή που θα τον δω από κοντά. Εχω το άγχος που έχει κάθε μητέρα, έστω κι αν πονάει ακόμη και το δόντι του παιδιού της, πόσο μάλλον τώρα που το παιδί μου βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά» μας είπε. Πράγματι, στο χτεσινό επεισόδιο του «Survivor» είδαμε τον Μάριο στο νοσοκομείο να λέει ότι έχει πάθει κάταγμα στον ώμο. Οπως ανέφερε ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης, ο Κύπριος «Μαχητής» θα χρειαστεί νοσηλεία περίπου ενός μήνα. Οι πληροφορίες μας, ωστόσο, θέλουν τον Μάριο να επιστρέφει στην ενεργό δράση νωρίτερα, δηλαδή σε περίπου 15 ημέρες.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της Ειρήνης, η οποία έχει σπάσει δύο δεξιά πλευρά, μιλώντας σε γνωστό site σχετικά με το θέμα του τροχαίου, ανέφερε ότι ενημερώθηκε από την παραγωγή για τον τραυματισμό της κόρης της. «Το σίγουρο είναι ότι τη γυρίζουν Ελλάδα!» δήλωσε χαρακτηριστικά. H Ειρήνη, όπως είπε ο Τανιμανίδης χθες το βράδυ, θα πρέπει να μείνει εκτός παιχνιδιού λίγους μήνες. Επειτα από αυτήν την εξέλιξη η personal trainer πήρε την απόφαση να πάρει τον δρόμο του γυρισμού για την πατρίδα.

Γλίτωσε ο Τσανγκ

Κάποιες πληροφορίες, χθες το απόγευμα, ήθελαν και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να έχει τραυματιστεί. Η «Espresso», ωστόσο, επικοινώνησε με την οικογένειά του, η οποία το διέψευσε. Ο πατέρας του νεαρού, ο παγκόσμιος πρωταθλητής bodybuilding Γιάννης Βασάλος, μας είπε: «Ανθρωποι της παραγωγής ενημέρωσαν τη μητέρα του γιου μου πως το παιδί δεν ήταν ανάμεσα στους επιβάτες του βαν. Για του λόγου το αληθές, ο Κωνσταντίνος μίλησε σε ανοιχτή ακρόαση μαζί της και είπε πως είναι καλά».

Ο μόνος τυχερός στην ατυχία του είναι ο Ορέστης Τσανγκ, που επρόκειτο να φύγει χθες. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», το τηλεοπτικό κοινό τον είχε ψηφίσει αρνητικά. Ομως δεν υπήρξε τελικά αποχώρηση στο χθεσινό επεισόδιο και έτσι ο Κινέζος «Μαχητής» θα συνεχίσει κανονικά την πορεία του στο «Survivor». Οσο για τα έσοδα από τα τηλεφωνήματα της ψηφοφορίας; Οπως μάθαμε, θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό. Τη μεγάλη έκπληξη, όμως, την κρατήσαμε για το τέλος: Μετά τις τελευταίες εξελίξεις υπάρχει περίπτωση να δούμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο να επιστρέφει στην ομάδα των «Μαχητών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...