Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Η έπαυλη-υπερπαραγωγή

Η κατοικία «Cambridge House» θα αποτελεί το ακριβότερο σπίτι στο κεντρικό Λονδίνο, με αξία 300.000.000 ευρώ, θα έχει 45 δωμάτια και θα καταλαμβάνει 550 τετραγωνικά μέτρα!

Ενα ακίνητο πραγματικό μεγαθήριο έρχεται να ξαναβάλει και πάλι το Μέιφερ στο ταμπλό της βρετανικής «Μονόπολης». Πρόκειται για την κατοικία που φιλοξενούσε επί πολλά έτη τον φημισμένο αντρικό σύλλογο «In and Out». Σύντομα η κατοικία «Cambridge House» θα μετατραπεί σε μια υπέρκομψη οικογενειακή έπαυλη και θα διεκδικήσει τον τίτλο του πιο ακριβού σπιτιού στο κεντρικό Λονδίνο. Πίσω από την πολυσυζητημένη μεταμόρφωση βρίσκονται οι δισεκατομμυριούχοι Ντέιβιντ και Σάιμον Ρέμπεν.47d8r44n2

Τα δύο αδέρφια, τα οποία έχουν αποκτήσει αμύθητη περιουσία επενδύοντας σε ακίνητα, αμοιβαία κεφάλαια αλλά και μεταλλεύματα, αγόρασαν τη λεγόμενη οικία «Cambridge House» το 2011. Μετά τη ριζική ανακαίνιση η κατοικία θα διαθέτει σαράντα πέντε δωμάτια, μια υπόγεια πισίνα αλλά και ένα κελάρι που θα χωράει 35.000 φιάλες κρασί. Το μεγαλεπήβολο σχέδιο έχει ήδη εγκριθεί και οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως, έτσι ώστε ύστερα από τρία χρόνια το «Cambridge House» να αποτελεί το πιο ακριβό σπίτι στο κεντρικό Λονδίνο. Μετά την ολοκλήρωσή του θα καταλαμβάνει περίπου 550 τετραγωνικά μέτρα, σχεδόν όσο ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Η αξία του εκτιμάται ότι θα εκτοξευθεί στα 300 εκατομμύρια ευρώ κάνοντάς το τρεις φορές πιο ακριβό από την αξία ενός μέσου σπιτιού στη Βρετανία.

Οπως σχολιάζουν οι υπεύθυνοι των μεγάλων μεσιτικών γραφείων, με την κατοικία αυτή το Μέιφερ θα μπορέσει να ανταγωνιστεί ισάξια την περιοχή Κένσιγκτον Πάλας Γκάρντενς διεκδικώντας τον τίτλο της κορυφαίας επιλογής για τη διαμονή της ελίτ. «Μετά τον βομβαρδισμό της πόλης, κατά τη διάρκεια Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, οι κατοικίες στις περιοχές Μέιφερ και Μπελγκράβια μετατράπηκαν σε γραφεία, πρεσβείες και κλαμπ. Τώρα όμως που τα γραφεία και οι πρεσβείες μετακομίζουν νότια του ποταμού, στην εμπορική περιοχή Νάιν Ελμς, τα κτίρια στο Μέιφερ και την Μπελγκράβια ελευθερώνονται και διεκδικούν εκ νέου τον ρόλο των μεγάλων, ακριβών και όμορφων οικογενειακών κατοικιών» σχολιάζουν οι μεσίτες της περιοχής επισημαίνοντας ότι οι ενδιαφερόμενοι έλκονται από το μεγαλείο της αρχιτεκτονικής των παλιών κτιρίων. «Οι κατοικίες αυτές θα βοηθήσουν το Μέιφερ να επιστρέψει και πάλι στο ταμπλό της βρετανικής “Μονόπολης”».

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...