Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Εξωγήινα μηνύματα!

Τα αγρογλυφικά που «εμφανίστηκαν» στην Αργεντινή και ο καθηγητής που προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει τα περίεργα σχέδια

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΑΝΤΩΝΑΚΗ

Τα αγρογλυφικά που «εμφανίστηκαν» στην Αργεντινή και ο καθηγητής που προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει τα περίεργα σχέδια

Η δήλωση ότι «τα αγρογλυφικά είναι εξωγήινα μηνύματα από το μέλλον», που έγινε από τον Βρετανό επιστήμονα δρα Οράτιο Ντριού (ο οποίος έχει διδακτορικό στη χημεία από το πανεπιστήμιο Caltech στην Pasadena της Καλιφόρνιας), αφού μελέτησε το φαινόμενο και διαπίστωσε ότι είναι πιο διαδεδομένο για πολλά χρόνια στα δυτικά της χώρας, φέρνει ξανά στην επιφάνεια το ζήτημα των αγρογλυφικών.

Τα αγρογλυφικά εμφανίζονταν μυστηριωδώς σε μεγάλη συχνότητα σε περιοχές σε όλη τη Βρετανία για δεκαετίες, με όλο και πιο περίπλοκα σχέδια. Είναι, επίσης, υπαρκτά και πολύ πιο μακριά στην Ευρώπη, αλλά και σε άλλα μέρη του πλανήτη.
Εχει υποστηριχθεί από πολλούς μελετητές εδώ και χρόνια ότι τα αγρογλυφικά έχουν γίνει από τα UFOs που προσγειώνονται σε αυτές τις περιοχές, με πολλούς φαρσέρ στο παρελθόν να ισχυρίζονται πως αυτοί έφτιαξαν τα αγρογλυφικά, στην προσπάθειά τους να ακυρώσουν τις απόψεις αρκετών ερευνητών!

Ο δρ Οράτιος Ντριού είπε ότι η ανθρωπότητα δεν είναι σε θέση να κατανοήσει τα περίπλοκα μηνύματα, ορισμένα από τα οποία παρουσιάζουν «εικόνες του μέλλοντος».

Ο καθηγητής πρόσθεσε στις δηλώσεις του, που φιλοξένησε το Paranormal Research Society of Australia, μεταξύ άλλων, πως κάποια αγρογλυφικά θα μπορούσαν να ερμηνευτούν ως μηνύματα από το χωροχρονικό ταξίδι ανθρώπων που μας επισκέφτηκαν, ευρισκόμενοι οι ίδιοι 5.000 χρόνια μπροστά στο μέλλον!

Επιστήμονες στην Αργεντινή έχουν θορυβηθεί επίσης από τους παράξενους σχηματισμούς που εμφανίστηκαν μέσα σε μια νύχτα.

ίδιο ύψος και πλάτος

Εχει αναφερθεί πως εντοπίστηκαν 15 τεράστια αγρογλυφικά χαραγμένα στο τοπίο, σε μια περιοχή που οι ντόπιοι πιστεύουν ότι την επισκέπτονται εξωγήινοι. Ωστόσο, από τα πλάνα που είδαν το φως της δημοσιότητας φαίνεται πως μόνο τρία από αυτά τα αγρογλυφικά σχηματίζονται από περίεργους κύκλους.

Να σημειωθεί πως οι περίεργοι αυτοί κύκλοι εμφανίστηκαν στις 17 Μαρτίου στην πόλη Κάρμεν ντε Αρέκο κοντά στο Μπουένος Αϊρες.
Περιέργως, όλοι οι κύκλοι φαίνεται ότι έχουν ακριβώς το ίδιο ύψος και πλάτος, και έχει ειπωθεί πως εμφανίστηκαν ένας προς έναν ενώ οι κάτοικοι κοιμούνταν. Ο δήμαρχος της πόλης, μιλώντας στους δημοσιογράφους, είπε ότι ζήτησε από εμπειρογνώμονες από την Επιτροπή Μελέτης της Δημοκρατίας της Αργεντινής για τα UFOs να επισκεφτούν την περιοχή και να ερευνήσουν το θέμα.

Πράγματι στην περιοχή κατέφθασαν ερευνητές οι οποίοι πήραν δείγμα από τη χλόη και το χώμα, ώστε να αναλυθούν από το τμήμα Γεωπονίας του πανεπιστημίου του Μπουένος Αϊρες.
Ο Σκοτ Γουόρινγκ, ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας ufosightingsdaily.com, δήλωσε πως «οι κύκλοι εμφανίζονται βαθιά και κάτω στο χώμα, σαν να καίγονται με ακτινοβολία.
Μακάρι να είχε χρησιμοποιηθεί ένας μετρητής Geiger για τη μέτρηση της ακτινοβολίας στην περιοχή. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα μέρος προσγείωσης ενός UFO που περνά συχνά από την περιοχή και κάθε φορά αφήνει ένα σημάδι στο σχήμα του πυθμένα του διαστημικού σκάφους».

Είναι «αποτυπώματα» ή σημάδια προσγείωσης ενός UFO;

Ενας σχηματισμός αγρογλυφικών σε καλλιέργεια είναι ένα μοτίβο που δημιουργείται από την ισοπέδωση μιας καλλιέργειας, συνήθως δημητριακών. Ο όρος επινοήθηκε για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 1980 από τον Colin Andrews.

Οι κύκλοι των αγρογλυφικών έχουν περιγραφεί ως σύνολο περίτεχνων γεωμετρικών δημιουργημάτων, τα οποία θέλουν να εντάξουν «εντός του εύρους κάποιας φάρσας», σύμφωνα με τον Τάνερ Εντις, καθηγητή Φυσικής στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Τρούμαν. Η εξωγήινης παρέμβασης προέλευση των αγρογλυφικών, που προτείνεται από τους θεωρητικούς της συνωμοσίας, προέρχεται από το γεγονός πως δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη για να τα εξηγήσει και όλα τα αγρογλυφικά συνάδουν με την ανθρώπινη αιτιώδη συνάφεια.

Ο αριθμός των κύκλων έχει αυξηθεί σημαντικά από τη δεκαετία του 1970. Οι κύκλοι στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν κατανέμονται τυχαία κατά μήκος του ευρύτερου τοπίου, αλλά δημιουργούνται κοντά σε δρόμους, περιοχές με μέτριο ή πυκνό πληθυσμό και με Μνημεία Πολιτιστικής Κληρονομιάς, όπως το Στόουνχεντζ ή Avebury. Αναφορικά με αγρογλυφικά που εντοπίστηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο τη δεκαετία του 1990, αρκετός κόσμος εξακολουθεί να πιστεύει ότι έχουν μείνει ως «αποτυπώματα» από εξωγήινους ή σημάδια προσγείωσης ενός UFO.


offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...