Κορυδαλλός League: Ενας διαφορετικός αγώνας ποδοσφαίρου

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ της μεικτής ΠΣΑΤ και ομάδας κρατουμένων που έβαλαν «γκολ» στη ζωή

3 0Τεράστια χαρά και συγκίνηση έδωσε στους κρατουμένους των Φυλακών Κορυδαλλού ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας που διοργανώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, στο εσωτερικό του σωφρονιστικού καταστήματος, με πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ).

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΜΙΛΤΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ

Σε ένα γήπεδο 5×5, η ομάδα κρατουμένων, στην οποία συμμετείχαν και σωφρονιστικοί υπάλληλοι, αναμετρήθηκε με τη μεικτή ομάδα του ΠΣΑΤ και δημοσιογράφων που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα Τύπου. Νικητές ή χαμένοι δεν είχε καμία σημασία ποιοι ήταν, καθώς οι κρατούμενοι θέλησαν να βάλουν ένα σημαντικό «γκολ»: Αυτό της ζωής, που θα τους βοηθήσει να επανενταχθούν στην κοινωνία.

«Ηταν υποχρέωσή μας να δώσουμε αυτό το παιχνίδι. Κρίνονται η παιδεία και ο πολιτισμός μας από αυτές τις ενέργειες και ως δημοσιογράφοι πρέπει να δείχνουμε την αλληλεγγύη μας. Παίξαμε με την ομάδα των κρατουμένων και ήταν ένας υπέροχος αγώνας» δήλωσε στην «Espresso» ο πρόεδρος του συνδέσμου Σωτήρης Τριανταφύλλου και πρόσθεσε: «Οι κρατούμενοι μας είπαν ότι τους δώσαμε πάρα πολύ μεγάλη χαρά με αυτό το παιχνίδι και χαιρόμαστε γι’ αυτό. Εχουμε κάνει κατά καιρούς διάφορες τέτοιες ενέργειες κοινωνικού χαρακτήρα και η σημερινή παρουσία μας εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο ευαισθητοποίησής μας».

2 1

Αξίζει να σημειωθεί πως οι αθλητικοί συντάκτες παρέδωσαν τιμητικές πλακέτες στους κρατουμένους, αλλά και βιβλία από τη βιβλιοθήκη του συνδέσμου, τα οποία έχουν γράψει δημοσιογράφοι.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ