Κυριακή, 27 Νοεμβρίου, 2022

Πατέρας Αντώνιος: Ο Χιώτης «Νώε» και το καφενείο που έγινε η Κιβωτός...

Είκοσι τέσσερα χρόνια τον επευφημούσαν και τον βράβευαν για...

Δώρα Χρυσικού για υπόθεση Κιμούλη: «Η αλήθεια δεν έχει αποχρώσεις, είναι μία»

Την Δώρα Χρυσικού συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super...

Εξηντάρα και single ξανά η Ντέμι Μουρ

Πάει για άλλα η Ντέμι Μουρ, καθώς, σύμφωνα με...

Ο Νίκος Κοκλώνης αρχίζει συνεργασίες με ΣΚΑΙ και STAR

Η εγχώρια TV στα πόδια του Νίκου Κοκλώνη! Έτσι, πέρα...

O Χριστός με έσωσε από τον Σατανά!

«Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή» είπε ο Χριστός στους μαθητές Του λίγο πριν από τη Σταύρωση, έκτοτε όμως πολλοί θέλησαν να ακολουθήσουν «ευκολότερα» μονοπάτια για να ικανοποιήσουν τις πνευματικές αναζητήσεις τους.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΜΙΛΤΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ

Η πλάνη, όμως, οδηγεί σε τόσο σκοτεινούς δρόμους, που κάνουν τον άνθρωπο να αποστρέφεται τον Θεό και τον Λόγο Του και να προσκυνά τον Σατανά.

Ενας από εκείνους που έθεσαν τον εαυτό τους για αρκετά χρόνια στην υπηρεσία του Σατανά είναι και ο δημοσιογράφος Ευάγγελος Κουτρουμπέλης από την Αχαΐα, που άρχισε να πειραματίζεται με τον σατανισμό από 13 χρόνων!

Η πρώτη επαφή έγινε μέσω βιβλίων αποκρυφισμού που έπεσαν στα χέρια του και τον έκαναν να πιστέψει πως με αυτά θα ικανοποιήσει κάθε του επιθυμία. Πειραματίστηκε στον κόσμο του αποκρυφισμού, μέχρι που στα 24 του ήρθε η «ολοκλήρωση», όταν ένας Αγγλος τον μύησε στον πνευματισμό και στις επικλήσεις δαιμόνων. Βέβαια, την ενασχόλησή του με όλα αυτά την κράτησε σαν ένα «διαβολικό» φυλακτό, που φρόντιζε να μη μάθει κανείς.

rfweterfg 2

Σήμερα έχοντας επιστρέψει εδώ και χρόνια στην αγκαλιά του Χριστού, λέει στην «Espresso»: «Το σημαντικότερο είναι ότι τη μεταστροφή μου την αντάμειψε ο Θεός. Βίωσα πολλά θαύματα για να ενισχυθώ και να βοηθήσω αρκετούς, που ήρθαν κοντά στον Χριστό και στην Εκκλησία».

Περιμένει εγγονάκι

Ο Ευάγγελος Κουτρουμπέλης, πατέρας τεσσάρων παιδιών, αποφοίτων του πανεπιστημίου, περιμένει το εγγονάκι του και στέλνει ένα μήνυμα εν όψει της Αγίας Ανάστασης:«Ολοι μπορούν να προδώσουν τον άνθρωπο, όμως ο Χριστός μας ποτέ. Η πραγματική Ανάσταση και η ευαγγελική αγάπη μπορούν να πρυτανεύσουν μόνο με ακλόνητη πίστη στον Θεό και στη μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας. Καλή Ανάσταση, εύχομαι ο αναστημένος Χριστός να αναστήσει όλες αυτές τις χαμένες ψυχές».

Δημοφιλείς ειδήσεις  Αποκάλυψη: Η πρεσβυτέρα είναι το στέλεχος της «Κιβωτού» που άδειασε θυρίδα σε τράπεζα την Τρίτη

Γυρίζει πίσω στον χρόνο και θυμάται πως όταν το 1979 γνώρισε τον Αγγλο σατανιστή, νόμισε πως μπροστά του άνοιγε ένας συναρπαστικός κόσμος: «Μου έμαθε τις σφραγίδες, τον τρόπο καθαγιασμού και όσα χρησιμοποιούνται στις μαύρες τελετές. Αυτός ήταν ο λόγος που κατάφερα να επικοινωνώ με όλες εκείνες τις καταχθόνιες δυνάμεις» λέει. Εκείνα τα χρόνια, ο σατανισμός ήταν από ανύπαρκτο έως εξαιρετικά σπάνιο φαινόμενο.

«Ημουν, εν μέρει, ηθικός αυτουργός στους πρώτους πυρήνες σατανισμού στην Ελλάδα. Είχα γνωρίσει πρόσωπα υπεράνω υποψίας, όμως όσο ήμουν παρών οι συγκεκριμένοι δεν είχαν κάνει αξιόποινες πράξεις, δηλαδή δολοφονίες ή άλλες παρανομίες» μας λέει.

«Είχα ασχοληθεί με τη μαύρη μαγεία. Κάναμε επικλήσεις δαιμονίων σε συγκεκριμένες ώρες. Ακολουθούσαμε το τυπικό λατρείας, το οποίο δεν έχει σχέση με όσα γράφονται σε βιβλία του εμπορίου. Η μαγεία είναι μία, δεν υπάρχει καλή ή κακή! Πατέρας της είναι ο Διάβολος! Είναι μια τέχνη η οποία αποσκοπεί στη φυσική εξόντωση του ανθρώπου ή στην υποδούλωση της βούλησής του. Βεβαίως, είναι μια τέχνη με διαβαθμίσεις. Ολες οι τέχνες αυτές είναι παιδιά του Διαβόλου» αποκαλύπτει στην «Espresso».

Επαφή με πνευματικούς

Ο δημοσιογράφος, ενεργός σατανιστής από τα 24 έως τα 38 του χρόνια, αποφάσισε να αλλάξει μετά την προτροπή της συζύγου του να έρθει σε επαφή με πνευματικούς της Ορθοδοξίας.

«Τότε κατάλαβα πόσο καταστροφική λατρεία είναι ο σατανισμός, αλλά κυρίως κατάφερα να γνωρίσω τον Χριστό. Αγνοούσα ολόκληρη την ορθόδοξη διδασκαλία. Γνώριζα μόνο το τυπικό μέρος» ανέφερε και πρόσθεσε: «Μετά την επαφή με πνευματικούς, υπήρξε μια περίοδος που διάβαζα διαρκώς και είχα επικοινωνία με την Ορθοδοξία. Το διάστημα που κατάφερα να λάβω βοήθεια για να φύγω από τον Διάβολο ήταν μεγάλο. Στη Μονή του Αγίου Κυπριανού στη Χασιά γνώρισα ενάρετους ανθρώπους με μεγάλη πίστη».

Δημοφιλείς ειδήσεις  Βολές του μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσοστόμου κατά του πατέρα Αντωνίου

Ο πρώην μητροπολίτης αλλά και δεκάδες μοναχοί τον στήριξαν και τον βοήθησαν να επιστρέψει κάτω από τη σκέπη του Ιησού Χριστού.

«Για πολλά χρόνια, καθημερινά, πήγαινα στο μοναστήρι και τελικά τα κατάφερα. Ηρθα κοντά στον Θεό. Μετά, ήθελα και εγώ να βοηθήσω ανθρώπους που ξεφεύγουν και πηγαίνουν κοντά σε καταστροφικές λατρείες. Ολα αυτά τα χρόνια, ως δημοσιογράφος, είχα τη δυνατότητα να έχω πρόσβαση σε ΜΜΕ και να προβάλλω την Ορθοδοξία και τον τρόπο με τον οποίο κατάφερα να απεμπλακώ από τον σατανισμό» καταλήγει.

«Η ομάδα Κατσούλα έκανε τελετές για να με σκοτώσει»

rfweterfg 1

Το 1993, οι αποκαλύψεις για την ομάδα των σατανιστών της Παλλήνης πάγωσαν την κοινή γνώμη. Τρεις έφηβοι, ο «αρχηγός» Ασημάκης Κατσούλας, ο Μάνος Δημητροκάλλης και η Δήμητρα Μαργέτη ασπάστηκαν τον σατανισμό και οδήγησαν σε μαρτυρικό θάνατο τη 14χρονη Δώρα Σπυροπούλου και την καμαριέρα Γαρυφαλλιά Γιούργα.

Εναν χρόνο νωρίτερα, ο Ευάγγελος Κουτρουμπέλης είχε ήδη στραφεί στον Χριστό. Σήμερα θυμάται:

«Ενας πατέρας μού τηλεφώνησε, καθώς ο γιος του Γεράσιμος είχε επαφή με την ομάδα Κατσούλα. Είχαν συλληφθεί να βράζουν μια γάτα σε κατσαρόλα! Ο πατέρας με βρήκε ύστερα από προτροπή του εισαγγελέα Ανηλίκων, που του είχε δώσει και μία κασέτα με ομιλία μου σε ραδιόφωνο της Ηλείας».

Ο πατέρας, τρομοκρατημένος, ζήτησε βοήθεια από τον πρώην σατανιστή. «Το παιδί ήταν ποτισμένο με ιδέες, όχι μόνο καταστροφικές, αλλά και επικίνδυνες! Ηρθε και με βρήκε στην Αχαΐα την κατάλληλη στιγμή, γιατί λίγο αργότερα η ομάδα Κατσούλα προχώρησε σε εγκληματικές ενέργειες. Μετά την πρώτη επικοινωνία, ο Γεράσιμος αποφάσισε να κάνουν τελετές για να πεθάνω! Οταν είδε ότι οι τελετές δεν έφεραν αποτέλεσμα, κατάλαβε πολλά» λέει στην «Espresso» ο Ευάγγελος Κουτρουμπέλης και αποκαλύπτει:

Δημοφιλείς ειδήσεις  Ο ιερέας αδελφός του πατέρα Αντωνίου: «Θα μου τα πάρουν όλα μου είπε με παράπονο»

«Στη συνέχεια, η ομάδα Κατσούλα τού ζήτησε να κάνουν τελετή και να θυσιάσουν την αδερφή του. Ηταν δύο περιστατικά που τον προβλημάτισαν και έτσι αποχώρησε από την ομάδα. Θυμάμαι τότε πως είχα βοηθήσει και τον κ. Τσιατούρα, που ήταν προϊστάμενος της έρευνας της Ασφάλειας μαζί με τον Θεοχάρη, ήταν κάτι πρωτόγνωρο τα σατανιστικά εγκλήματα».

offer

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το παράπονο του Σπύρου Ιωάννου: «Έμαθα ότι ο γιος μου παντρεύτηκε από το facebook»

Ο Σπύρος Ιωάννου εξέφρασε το παράπονό του καθώς είδε...

Εντυπωσιακή η μητέρα Έλληνα πρωταγωνιστή

Η όμορφη κυρία δεν είναι κάποια διάσημη ηθοποιός ή...

Γιάννης Τουλουπιάδης: Πέθανε ο πρώην σύζυγος της Μπέλλας Αδαμοπούλου

Μποέμ, ευγενής, από «τα καλύτερα παιδιά» της παλαιάς αθηναϊκής...

Η μικρούλα είναι πρωταγωνίστριας πετυχημένης σειράς που κάνει «πάταγο» αυτή τη σεζόν

Το όμορφο κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι πρωταγωνίστριας πετυχημένης σειράς...

Έλληνας ηθοποιός: «Δεν είμαι μετροσέξουαλ, αλλά θα κάνω μανικιούρ και πεντικιούρ»

Είναι όμορφος, πετυχημένος ηθοποιός και περιζήτητος εργένης. Σε συνέντευξή...

Αυτός είναι ο Πασχάλης – Ο «αρχιτιμωρός» της «Κιβωτού του Κόσμου»

Το προφίλ του Πασχάλη Σ., του «αρχιτιμωρού» της «Κιβωτού...

Ο Χάρης Ακριτίδης θα βαπτιστεί δεύτερη φορά με νονό τον Σταμάτη Γονίδη

Ο Χάρης Ακριτίδης αποτελεί μια γνήσια λαϊκή φωνή, μετρώντας...