Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Ο Χρήστος Χολίδης στο Frangelico

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που ο Χρήστος Χολίδης θα ανέβει και πάλι στην αγαπημένη του πίστα και θα μας χαρίσει ασύγκριτες στιγμές διασκέδασης

Μπορεί μόλις πριν λίγες μέρες ντο σχήμα του Frangelico να ολοκληρώθηκε, όμως ήδη το κέντρο και οι ιθύνοντές του έχουν κλείσει την επόμενη συνεργασία τους με τραγουδιστή. Και δεν πρόκειται φυσικά για κάποιο όνομα που θα δούμε για πρώτη φορά στη σκηνή του κέντρου, αλλά για έναν πολύ αγαπημένο καλλιτέχνη, που έχει συνδέσει το όνομά του με το κέντρο και ετοιμάζεται να κάνει την μεγάλη του επιστροφή, ύστερα από λίγες σεζόν.

Ο λόγος φυσικά για τον Χρήστο Χολίδη, που έχει συνεργαστεί και δοκιμάσει τη χημεία του με το κέντρο πολλές φορές στο παρελθόν και τώρα φαίνεται πανέτοιμος να επιστρέψει στον ίδιο χώρο και να μας χαρίσει ένα ανεπανάληπτο καλοκαίρι διασκέδασης. Χρήστος Χολίδης Frangelico ετοιμάζονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους και πάλι και να μας χαρίσουν ένα μοναδικό καλοκαίρι διασκέδασης.

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί μέσα στον Απρίλιο, και συγκεκριμένα στα τέλη του μήνα, και το μόνο που περιμένουμε πλέον είναι να ανακοινωθεί και επίσημα η ακριβής μέρα. Frangelico Χολίδης έρχονται για να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της πόλης σε πολύ λίγο διάστημα. οπλίσου με την καλύτερη διάθεσή σου και ετοιμάσου να ζήσεις μοναδικές στιγμές και πάλι στο αγαπημένο στέκι της παραλιακής. Η συμφωνία πλέον έχει κλειδώσει και το μόνο που αναμένουμε είναι η επίσημη ανακοίνωση του κέντρου. 

FRANGELICO ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΛΙΔΗΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017 

«Πίνω και τα Σπάω», «Μη μου ζητάς», «Εγώ για σένα», «Έλεγα», «Εσύ με συμπληρώνεις» και «Μάτια μου ατέλειωτα» είναι ένα δείγμα από τις ατελείωτες επιτυχίες που όλα αυτά τα χρόνια ο Χρήστος Χολίδης μάς έχει χαρίσει και κάθε φορά πλαισιώνουν το πρόγραμμά του απογειώνοντας για τα καλά το κέφι. Και δεν είναι μόνο οι επιτυχίες του καλλιτέχνη αλλά και ο η ενέργεια και το κέφι του επί σκηνής που σε μεταφέρουν σε έναν πραγματικά ασύγκριτο κόσμο διασκέδασης. Ο Χρήστος Χολίδης έκανε την πρώτη του δισκογραφική εμφάνιση το 2007 και αισίως φέτος κλείνει μια δεκαετία παρουσίας στον χώρο του τραγουδιού. Αναμφίβολα λοιπόν, η φετινή είναι μια πολύ ξεχωριστή χρονιά για τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Παράλληλα, ετοιμάζει και την μεγάλη του επιστροφή στην πίστα του Frangelico. Ύστερα από λίγες σεζόν απουσίας ο τραγουδιστής επιστρέφει στην πίστα που τον ανέδειξε και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Νίκο Μακρόπουλο και την Αγγελική Ηλιάδη, που μέχρι πρότινος εμφανίζονταν εκεί.

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που ο Χρήστος Χολίδης θα ανέβει και πάλι στην αγαπημένη του πίστα και θα μας χαρίσει ασύγκριτες στιγμές διασκέδασης. Ποιοι θα είναι οι καλλιτέχνες που θα τον συνοδεύσουν επί σκηνής; Πολύ σύντομα θα μάθουμε, μέσα από την ανακοίνωση του κέντρου αλλά και την αφίσα που θα προμοτάρει τις νέες αυτές εμφανίσεις, ποιοι θα τραγουδούν μαζί του. Χρήστος Χολίδης Frangelico θα είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο hot σημεία διασκέδασης την φετινή σεζόν με το κέντρο να είναι για ακόμα ένα καλοκαίρι ο απόλυτος προορισμός στην παραλιακή, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια. Μια μοναδική σειρά εμφανίσεων που σίγουρα δεν θα πρέπει να χάσεις. Ανυπομονούμε για τη μεγάλη αυτή πρεμιέρα που έρχεται σύντομα στην πόλη. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα frangelico 2017 τιμη φιαλης

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...