Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

Ακρωτήρι & W ενώνουν τις δυνάμεις τους αυτό το καλοκαίρι

Μια μοναδική συνεργασία έρχεται να ταράξει τα νερά της διασκέδασης το καλοκαίρι αυτό στην αθηναϊκή διασκέδαση και να αποτελέσει μια πραγματικά μεγάλη έκπληξη για το κοινό που αγαπά τη διασκέδαση στην πόλη

Μια μοναδική συνεργασία έρχεται να ταράξει τα νερά της διασκέδασης το καλοκαίρι αυτό στην αθηναϊκή διασκέδαση και να αποτελέσει μια πραγματικά μεγάλη έκπληξη για το κοινό που αγαπά τη διασκέδαση στην πόλη.

Και όχι, δεν πρόκειται για κάποιο σχήμα σε μεγάλη πίστα, αλλά για τη συνεργασία δύο μεγάλων brands του nightclubbing που έρχονται μαζί για να σαρώσουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Akrotiriwclub συνεργάζονται για πρώτη φορά και ετοιμάζονται να μας χαρίσουν μια πραγματικά μοναδική εμπειρία στη διασκέδαση της πόλης. Δύο πολύ αγαπημένα ονόματα ετοιμάζονται να ενωθούν και να πρωταγωνιστήσουν για τα καλά το καλοκαίρι αυτό στην παραλιακή.

Από το Ελληνικό και την οδό Βασιλέως Γεωργίου Β5, όπου στεγάζεται τα τελευταία χρόνια το Akrotiri θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του στο κοινό, αυτή τη φορά ωστόσο, σε συνεργασία με ένα από τα πιο αγαπημένα ονόματα που έχουν περάσει από τη νυχτερινή ζωή το WClub, που επιστρέφει δυναμικά ύστερα από χρόνια απουσίας, μέσα στα οποία ομολογουμένως έλειψε πολύ από το κοινό. Το πολυαναμενόμενο openingparty, μέσα από το οποίο AkrotiriW θα μας καλωσορίσουν σε μια νέα εμπειρία διασκέδασης που αναμένεται να αφήσει το δικό της στίγμα στη διασκέδαση της φετινής σεζόν και θα την θυμόμαστε για πολύ καιρό. 

AKROTIRIWCLUB ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017 

Το Akrotiri είναι ένα από τα κλασικά σημεία διασκέδασης της πόλης εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Αν είσαι λάτρης της βραδινής διασκέδασης, οι πιθανότητες να μην έχεις κάνει το πέρασμά σου από το δημοφιλές στέκι της παραλιακής.

Έχει αλλάξει πολλές φορές διεύθυνση, ωστόσο τα τελευταία χρόνια μάς υποδέχεται από την οδό Βασιλέως Γεωργίου στο Ελληνικό. Από εκεί έχουμε δει το brand να ενώνει το όνομα και τις δυνάμεις του με ονόματα της διασκέδασης όπως το Estate και το Boutique. Φέτος, συνεχίζει τη συνεργασία με άλλα ονόματα του clubbing, ωστόσο τώρα, με κάποιο που έχουμε χρόνια να δούμε στη διασκέδαση της πόλης και πραγματικά έχει λείψει.

Akrotiriclubathens θα αποτελέσουν αναμφίβολα φέτος τον νούμερο ένα προορισμό διασκέδασης εκτοξεύοντας για τα καλά τη φήμη τους και πάλι. Από την άλλη το WClub έχει διαγράψει μια δική του σημαντική πορεία στη διασκέδαση της πόλης και έχει ένα πολύ μεγάλο φανατικό κοινό που περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή του ύστερα από περίπου 4 χρόνια απουσίας. Στο παρελθόν το W στεγαζόταν στην οδό Πειραιώς 130, εκεί που πια βρίσκεται στο BoxAthens και στο μακρινό παρελθόν είχαμε δει να βρίσκεται εκεί το θρυλικό VenueClub.

Όταν βρισκόταν στο νυχτερινό χάρτη της διασκέδασης κατείχε μια από τις πρώτες θέσεις στην προτίμηση του κοινού και είχε εδραιώσει ένα πολύ δυνατό όνομα που είχε αγαπηθεί πολύ. Η απουσία από την Αθήνα είναι αισθητή όλα αυτά τα χρόνια και το μόνο βέβαιο είναι πως η επιστροφή του θα μάς ξεσηκώσει για τα καλά.

AkrotiriWClub έρχονται για να μας παρουσιάσουν τις πιο δυναμικές, καλοκαιρινές βραδιές, τα πιο γνωστά και αγαπημένα parties και τους πιο δημοφιλής djs αλλά και καλλιτέχνες. Τα περασμένα χρόνια από το χώρο του Akrotiri απολαύσαμε Νίκο Βέρτη αλλά και Σάκη Ρουβά. Φέτος ποιον θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε; Σύντομα θα μάθουμε! 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...