Τετάρτη, 30 Ιουλίου, 2025

Ποιοι ετοιμάζουν βαλίτσες για τον καναπέ του Θανάση Πάτρα;

Την εκπομπή του στήνει αυτή την περίοδο ο Θανάσης Πάτρας και πολλοί είναι οι μνηστήρες για το πάνελ του.

Καιρός για beach parties με djs και hot καλεσμένες!

Η Μύκονος έχει τιγκάρει από ξένους σταρ και τουρίστες, που δίνουν μάχη για ένα πανάκριβο τραπέζι και στο τέλος της βραδιάς παθαίνουν

Ρένος Χαραλαμπίδης: Οι γάμοι που δεν έγιναν στο παρά πέντε, η απιστία...

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης σε συνέντευξή του μίλησε για τους...

Β. Κικίλιας: «Νέο ΠΔ για την προσβασιμότητα ΑμεΑ και ατόμων με μειωμένη...

«Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με τους αρμόδιους...

Ακρωτήρι & W ενώνουν τις δυνάμεις τους αυτό το καλοκαίρι

Μια μοναδική συνεργασία έρχεται να ταράξει τα νερά της διασκέδασης το καλοκαίρι αυτό στην αθηναϊκή διασκέδαση και να αποτελέσει μια πραγματικά μεγάλη έκπληξη για το κοινό που αγαπά τη διασκέδαση στην πόλη

Μια μοναδική συνεργασία έρχεται να ταράξει τα νερά της διασκέδασης το καλοκαίρι αυτό στην αθηναϊκή διασκέδαση και να αποτελέσει μια πραγματικά μεγάλη έκπληξη για το κοινό που αγαπά τη διασκέδαση στην πόλη.

Και όχι, δεν πρόκειται για κάποιο σχήμα σε μεγάλη πίστα, αλλά για τη συνεργασία δύο μεγάλων brands του nightclubbing που έρχονται μαζί για να σαρώσουν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Akrotiriwclub συνεργάζονται για πρώτη φορά και ετοιμάζονται να μας χαρίσουν μια πραγματικά μοναδική εμπειρία στη διασκέδαση της πόλης. Δύο πολύ αγαπημένα ονόματα ετοιμάζονται να ενωθούν και να πρωταγωνιστήσουν για τα καλά το καλοκαίρι αυτό στην παραλιακή.

Από το Ελληνικό και την οδό Βασιλέως Γεωργίου Β5, όπου στεγάζεται τα τελευταία χρόνια το Akrotiri θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του στο κοινό, αυτή τη φορά ωστόσο, σε συνεργασία με ένα από τα πιο αγαπημένα ονόματα που έχουν περάσει από τη νυχτερινή ζωή το WClub, που επιστρέφει δυναμικά ύστερα από χρόνια απουσίας, μέσα στα οποία ομολογουμένως έλειψε πολύ από το κοινό. Το πολυαναμενόμενο openingparty, μέσα από το οποίο AkrotiriW θα μας καλωσορίσουν σε μια νέα εμπειρία διασκέδασης που αναμένεται να αφήσει το δικό της στίγμα στη διασκέδαση της φετινής σεζόν και θα την θυμόμαστε για πολύ καιρό. 

AKROTIRIWCLUB ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017 

Το Akrotiri είναι ένα από τα κλασικά σημεία διασκέδασης της πόλης εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Αν είσαι λάτρης της βραδινής διασκέδασης, οι πιθανότητες να μην έχεις κάνει το πέρασμά σου από το δημοφιλές στέκι της παραλιακής.

Έχει αλλάξει πολλές φορές διεύθυνση, ωστόσο τα τελευταία χρόνια μάς υποδέχεται από την οδό Βασιλέως Γεωργίου στο Ελληνικό. Από εκεί έχουμε δει το brand να ενώνει το όνομα και τις δυνάμεις του με ονόματα της διασκέδασης όπως το Estate και το Boutique. Φέτος, συνεχίζει τη συνεργασία με άλλα ονόματα του clubbing, ωστόσο τώρα, με κάποιο που έχουμε χρόνια να δούμε στη διασκέδαση της πόλης και πραγματικά έχει λείψει.

Akrotiriclubathens θα αποτελέσουν αναμφίβολα φέτος τον νούμερο ένα προορισμό διασκέδασης εκτοξεύοντας για τα καλά τη φήμη τους και πάλι. Από την άλλη το WClub έχει διαγράψει μια δική του σημαντική πορεία στη διασκέδαση της πόλης και έχει ένα πολύ μεγάλο φανατικό κοινό που περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή του ύστερα από περίπου 4 χρόνια απουσίας. Στο παρελθόν το W στεγαζόταν στην οδό Πειραιώς 130, εκεί που πια βρίσκεται στο BoxAthens και στο μακρινό παρελθόν είχαμε δει να βρίσκεται εκεί το θρυλικό VenueClub.

Όταν βρισκόταν στο νυχτερινό χάρτη της διασκέδασης κατείχε μια από τις πρώτες θέσεις στην προτίμηση του κοινού και είχε εδραιώσει ένα πολύ δυνατό όνομα που είχε αγαπηθεί πολύ. Η απουσία από την Αθήνα είναι αισθητή όλα αυτά τα χρόνια και το μόνο βέβαιο είναι πως η επιστροφή του θα μάς ξεσηκώσει για τα καλά.

AkrotiriWClub έρχονται για να μας παρουσιάσουν τις πιο δυναμικές, καλοκαιρινές βραδιές, τα πιο γνωστά και αγαπημένα parties και τους πιο δημοφιλής djs αλλά και καλλιτέχνες. Τα περασμένα χρόνια από το χώρο του Akrotiri απολαύσαμε Νίκο Βέρτη αλλά και Σάκη Ρουβά. Φέτος ποιον θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε; Σύντομα θα μάθουμε! 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης και Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Δείτε να ποζάρουν πατέρας και κόρη

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου ζει μόνιμα εδώ και αρκετά χρόνια...

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βγήκαν τα «μαχαίρια» για το πρώην ζευγάρι

Μια νέα ανάρτηση-καρφί έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά τη συνέντευξη-χείμαρρος της Ιωάννας Τούνη, που εξιστορούσε στιγμές της προσωπικής

Κώστας Φραγκολιάς: «Με τη Δώρα χωρίσαμε γιατί είχαμε…»

Ο Κώστας Φραγκολιάς σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον χωρισμό του από τη Δώρα Πατσιώτη αλλά και στην παρέα της εκπομπής «Happy Day».

Η Αννίτα Πάνια ποζάρει στα 55 με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Αννίτα Πάνια το Σαββατοκύριακό της έκανε τις βουτιές της φορώντας μαύρο μπικίνι.

Αναστατώνει τα πλήθη ποζάροντας με μικροσκοπικό μπικίνι στα 52 της

Προκάλεσε πανικό στα social media με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

«Δεν μπήκα ποτέ σε καλούπια γι’ αυτό και η συνεργασία μου με τον Ηλία Ψινάκη τελείωσε άδοξα»

Ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη.

Αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στο instagram δείχνοντας το υπερηχογράφημα

Ευχάριστα νέα στη σόουμπιζ! Ποια κυρία ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της;
spot_img
spot_img