Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

«Πολλή σας πέφτει και η Βασιλειάδου»

Η επίθεση του Δένδια στον Τσακαλώτο με αφορμή τη δήλωση του υπουργού για τη… Σκάρλετ Γιόχανσον

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Πο πο ζήλια ο Νίκος! Του τη φύλαγε του Ευκλείδη γιατί πήγε να του πάρει την αγαπημένη του ηθοποιό.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Νίκος Δένδιας, μιλώντας στη Βουλή, επιτέθηκε στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, λέγοντάς του ότι ούτε με τη Γεωργία Βασιλειάδου δεν μπορεί να πιει ποτό!

Ο Νίκος Δένδιας αναφερόμενος στη δήλωση του Ευκλείδη Τσακαλώτου, που εμφανίστηκε χθες με παλιομοδίτικο λαχανοπράσινο πουκάμισο, ότι θα ήθελε να πάει για κοκτέιλ με την ηθοποιό Σκάρλετ Γιόχανσον, του είπε από του βήματος της Βουλής: «Ο υπουργός φαντάζομαι θέλησε ως αμοιβή της εξαιρετικής εργασίας την οποία παρέχει διαπραγματευόμενος να έχει συνάντηση για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον.

Λοιπόν, έτσι που τα πάτε, και η μακαρίτισσα η Γεωργία Βασιλειάδου πολλή σας πέφτει»! Τι γίνεται, αγόρια μου; Εσείς καλά διαγκωνίζεστε για το ποιος θα πρωτοπάρει τη Σκάρλετ. Εκείνη τη ρωτήσατε ποιον από τους δύο θα ήθελε;

Τους πήρε η μπάλα!

img 3223

Η Εθνική ομάδα Παίδων  και η αντίστοιχη επίλεκτη Νέων Προσφύγων έπαιξαν μπάλα παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ! Στις 11 Απριλίου διεξήχθη ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων. Ο βουλευτής Ιωαννίνων Γιάννης Στέφος παρακολούθησε το ματς ως εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί ήταν ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας. Φαίνεται ότι, αφού λιάστηκαν όσο έπρεπε οι πρόσφυγες ανά τις πλατείες και τα hot spots, τώρα άρχισαν και τις προπονήσεις για ποδόσφαιρο. Εφτιαξαν και ομάδα. Δώστε μπάλα στον λαό!

Η Πριγκίπισσα της… Κορινθίας

img 3220

Ιδρύθηκε πριγκιπάτο στην Κορινθία, από φίλους του βουλευτή της Ν.Δ. Χρίστου Δήμα. Στο χωριό Καίσαρι Κορινθίας υπάρχει πλέον Πριγκίπισσα! «Η Prigipissa Stafida είναι μια φιλόδοξη και ποιοτική προσπάθεια που έχει κάνει ένα ζευγάρι νέων αγροτών στην περιοχή και δίνει πρόσθετη αξία στα προϊόντα μας, στην προκειμένη περίπτωση τη σταφίδα.
Η χώρα έχει ανάγκη από τέτοιου είδους καινοτόμες και αξιόλογες προσπάθειες, και στην Κορινθία υπάρχουν αρκετές από αυτές» λέει ο Χρίστος, που είχε δίλημμα να διαλέξει ανάμεσα στη μελαχρινή και την ξανθιά σταφίδα του φίλου του παραγωγού Παναγιώτη Χριστοδούλου.

■ Πάσχα στο χωριό της, το Περιβολάκι, έξω από τη Θεσσαλονίκη, θα κάνει η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Μάρκου. Η Κατερίνα, αφού πεταχτεί, όπως μας είπε, μέχρι τα Γιάννενα, όπου βρίσκεται ο σύντροφός της Θανάσης Οικονόμου, στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα της. Ο Θανάσης και η ωραία Κατερίνα, που παρακολουθεί με πολύ ενδιαφέρον την πορεία του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα κάνουν μαζί Ανάσταση. Ο έρωτας και ο βήχας, βλέπετε, δεν κρύβονται, και καλά κάνουν!

Επιβεβαίωση από ΑΝ.ΕΛ.

Η φράση του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου «τη χάρη των εκλογών δεν θα σας την κάνουμε. Θα τελειώσουν η Εξεταστική και η Προανακριτική, θα βγούμε από τα Μνημόνια, μέχρι τότε μην ελπίζετε ότι θα πέσει αυτή η κυβέρνηση» αποτέλεσε αντικείμενο κουβέντας των βουλευτών!
Στο παρασκήνιο της χθεσινής συζήτησης για τη σύσταση Εξεταστικής για την Υγεία, δύο ήταν τα ζητήματα που απασχόλησαν τους βουλευτές. Οι μισοί έλεγαν ότι πρέπει να δημιουργηθεί ένα μεγάλο μέτωπο ώστε να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι υπόλοιποι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να πέσει πριν εξαντλήσει την τετραετία!
«Ούτε Εξεταστικές ούτε Μνημόνια ούτε λάθη, τίποτε δεν τους πτοεί». Αυτή η παραδοχή έβγαινε από το στόμα των περισσοτέρων. Και με αυτήν ετοιμάζονται για το άγιο Πάσχα. Υστερα ήρθε κι ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. να επιβεβαιώσει τους… φόβους τους. Πάντως, εκτός από τις συζητήσεις και τα πηγαδάκια, οι περισσότεροι ανυπομονούσαν να φύγουν για τα χωριά τους και έτσι μετά τα «καρφιά» και τις εντάσεις έπεσαν οι ευχές για «Καλό Πάσχα»!

Παρέα με το δεξί χέρι του Ζαν Πολ Γκοτιέ

img 3226

Τι κοινό έχει ο Χρύσανθος Λαζαρίδης με τον Ζαν Πολ Γκοτιέ; Ο σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά, προχθές, καθόταν πλάι πλάι με τον Ελληνα φίλο του Γάλλου σχεδιαστή Κων. Καταλακινό, σε ρεστοράν. Το «δεξί χέρι» του σχεδιαστή, που υπήρξε και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του οίκου Gaultier στην Ελλάδα, βρέθηκε σε διπλανό τραπέζι με τον Χρύσανθο, φυσικά χωρίς ο ένας να γνωρίζει τον άλλον. Ο Γκοτιέ και ο Κωνσταντίνος γνωρίστηκαν στη Μύκονο, όταν εκείνος εργαζόταν εκεί. Οπως είπε στην παρέα του ο Κωνσταντίνος, ο Γκοτιέ θα κάνει Πάσχα στο εξωτερικό. Λαζαρίδης και Καταλακινός τράβηξαν τα βλέμματα όσων γνωρίζουν συλλήβδην τα… πολιτικοκοινωνικά δρώμενα.

(!)

img 3222

Είδε ότι έπιασε και είπε «ας την ξαναστείλω». Ο λόγος για τον πρώην πρόεδρο της Ν.Δ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, που έστειλε ξανά ως ευχετήρια πασχαλιάτικη κάρτα το… αβγό του εμπλουτισμένο! Το αβγό με το μουστάκι λέει φέτος «Τσουγκρίστε τα»! Με ποιον ή με τι, πρόεδρε;

offer


{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...