Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ο Σωκράτης συγκλονίζει: Χαρούμενος που είμαι ζωντανός

Συγκλονισμένος ο Παπασταθόπουλος από το χτύπημα στο πούλμαν της Ντόρτμουντ, επιτέθηκε στην UEFA: «Δεν είμαστε ζώα»

Από τον
Χάρη Δάντση

Kραυγή απόγνωσης από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο! Ο εκ των αρχηγών της Ντόρτμουντ είναι συγκλονισμένος και δεν μπορεί να πιστέψει τον εφιάλτη που βίωσε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης στη Γερμανία. Μάλιστα, τα έβαλε ανοιχτά με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για την απαράδεκτη απόφασή της να διεξαχθεί η αναμέτρηση του Τσάμπιονς Λιγκ μία ημέρα αφότου το πούλμαν που τους μετέφερε στο γήπεδο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» δέχτηκε βομβιστική επίθεση. Από την πρώτη στιγμή η «Espresso» σάς περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το σκηνικό τρόμου που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια του διεθνούς αμυντικού, αλλά και το πώς αυτός και οι συμπαίκτες του στην Μπορούσια γλίτωσαν από θαύμα.

Με δάκρυα στα μάτια για τη συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας του και την οργή να ξεχειλίζει, ο «Sokratis» ξέσπασε μετά το προχθεσινό παιχνίδι με τη Μονακό (η Ντόρτμουντ ηττήθηκε 3-2). «Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω ότι είμαι χαρούμενος που είμαι ζωντανός. Ηταν η πιο δύσκολη μέρα της ζωής μου κι εύχομαι κανείς να μην περάσει κάτι ανάλογο. Μετά τα όσα συνέβησαν δεν έχω άλλον… χώρο να σκεφτώ για το παιχνίδι. Η UEFA πρέπει να καταλάβει ότι δεν είμαστε ζώα. Είμαστε άνθρωποι που έχουν οικογένειες και παιδιά στο σπίτι. Δεν είμαστε ζώα. Είμαι χαρούμενος, επειδή όλοι οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο είναι ζωντανοί» τόνισε αρχικά ο 28χρονος στόπερ, προσθέτοντας στη συνέχεια:

«Είναι πολύ δύσκολο να σκεφτείς και να παίξεις ποδόσφαιρο. Για όλους είναι δύσκολο να πάνε στη δουλειά τους ύστερα απ’ όλα αυτά. Ελπίζω αυτό που μας συνέβη να μη συμβεί ποτέ σε κανέναν και να ήταν η τελευταία φορά. Επαναλαμβάνω, νιώθω σαν ένα ζώο και όχι άνθρωπος. Οποιος δεν το έχει ζήσει δεν μπορεί να καταλάβει πόσο μεγάλο ήταν για εμάς».

Παρ’ όλα αυτά, δεν ίδρωσε το αυτί των ιθυνόντων της UEFA, οι οποίοι με γραπτή δήλωσή τους υποστήριξαν με περίσσιο θράσος: «Βρισκόμασταν διαρκώς σε επικοινωνία με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και δεν υπήρχαν ενδείξεις πως δεν ήθελαν να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι».

Θυμίζουμε ότι από τις τρεις εκρήξεις δίπλα στο λεωφορείο της Ντόρτμουντ τραυματίστηκε (από τα θραύσματα των σπασμένων τζαμιών) στο χέρι ο Ισπανός αμυντικός Μαρκ Μπάρτρα.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...