Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 18 Απριλίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην ασκήσετε κριτική σε άτομα που αγαπάτε, αλλά προσπαθήστε να κατανοήσετε τις απόψεις τους. Εάν το θέλετε πραγματικά, έχετε τρόπο να κάνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις πιο ουσιαστικές.

ΚΡΙΟΣ: Βάλτε μπροστά τη λογική σας για να λύσετε θέματα που θα αποδώσουν στο μέλλον. Εάν θέλετε να βγείτε νικητές από αδιέξοδες καταστάσεις, καταπιαστείτε με πιο δημιουργικές ενασχολήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να πετυχαίνουν οι συναλλαγές σας, φροντίστε να είστε περισσότερο ευγενικοί και καθόλου εριστικοί. Μελετήστε πολύ τις μεγάλες προσδοκίες σας, για να επηρεάσετε θετικά τη ζωή σας, αλλά και των αγαπημένων σας προσώπων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βάλτε μια τάξη στα πράγματα του σπιτιού σας, ώστε ο χώρος σας να γίνει πιο λειτουργικός. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας προλάβετε παρασκηνιακές καταστάσεις στον επαγγελματικό χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ασχοληθείτε με κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας που δείχνουν ότι έχουν πραγματικά την ανάγκη σας. Για να απελευθερωθείτε και να λύσετε τα χέρια σας, αναθέστε στους συνεταίρους σας μερικές από τις εργασίες σας.

ΛΕΩΝ: Οσο πιο γρήγορα προσαρμοστείτε στις συνθήκες που επικρατούν τόσο το καλύτερο για εσάς. Επιστρατεύστε το θάρρος σας και προσεγγίστε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Εκμεταλλευτείτε τις συνθήκες που επικρατούν, για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην ασκήσετε κριτική σε άτομα που αγαπάτε, αλλά προσπαθήστε να κατανοήσετε τις απόψεις τους. Εάν το θέλετε πραγματικά, έχετε τρόπο να κάνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις πιο ουσιαστικές.

ΖΥΓΟΣ: Βρίσκεστε σε περίοδο που τα προβληματάκια έχουν ξεπεραστεί και συνεννοείστε καλύτερα. Δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε, γι’ αυτό μην αφήσετε την κυκλοθυμία σας να ξεσπάσει σε καυγά. Υλοποιήστε κάποια παλιά σχέδιά σας και θα δείτε πως θα νιώσετε ακόμα καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σχέση με τον σύντροφό σας αρχίζει να ανανεώνεται και να βρίσκεται σε πιο ασφαλείς δρόμους. Αφού ξέρετε ότι χώρια δεν μπορείτε, μην αφήνετε τον εγωισμό να μπαίνει ανάμεσά σας. Για να προβείτε σε δεσμεύσεις, σιγουρευτείτε πρώτα αν μπορείτε να δεχτείτε τις απαιτήσεις των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υστερα από τόσες ταλαιπωρίες ήρθε η στιγμή για έρωτα και καλή ζωή, γιατί σας αξίζει να περάσετε καλά. Μπορεί ο σύντροφός σας να έχει ακόμα αρκετά άγχη, αλλά σίγουρα είστε καλύτερα απ’ ό,τι στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι πιέσεις και τα προβλήματα βρίσκονται πια πίσω σας και μπροστά σας είναι μόνο η ευτυχία. Η σχέση σας δεν θα μπει στο μικροσκόπιο και έτσι θα έχετε τα περιθώρια να δράσετε όπως θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Απομακρυνθείτε άμεσα από ανθρώπους που σας καταπιέζουν και δεν σας αφήνουν να είστε ο εαυτός σας. Οργανωθείτε για να κάνετε τη ζωή σας πιο πρακτική και να αποβάλετε το άγχος από την καθημερινότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η υποστήριξη και η βοήθεια που θα λάβετε από το περιβάλλον σας θα σας κάνουν υπεραισιόδοξους. Για να μην κουραστείτε ή αγχωθείτε, προσπαθήστε να μη βγαίνετε πολύ από τους ρυθμούς σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ