Ηλεία: Του κατέσφαξαν όλο το κοπάδι με τα πρόβατα!

tο απίστευτο, σύμφωνα με τη μαρτυρία του κτηνοτρόφου, είναι πως όλα πρέπει να συνέβησαν το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, τη στιγμή που όλοι οι κάτοικοι του χωριού βρίσκονταν στην εκκλησία για την ακολουθία της Αναστάσεως

Γερό σοκ περίμενε έναν κτηνοτρόφο από την Ηλεία την Κυριακή του Πάσχα, όταν πήγε να φροντίσει το κοπάδι με τα αρνιά που διατηρούσε στον στάβλο του στο χωριό Αγναντα της Πηνείας και βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα φρικιαστικό θέαμα, καθώς άγνωστοι είχαν κατασφάξει σχεδόν όλα τα ζώα του!

Συγκεκριμένα, από τα 53 πρόβατα που αποτελούσαν το κοπάδι του άτυχου κτηνοτρόφου τα 51 βρέθηκαν σφαγμένα και τα άλλα δύο τραυματισμένα. Το απίστευτο, σύμφωνα με τη μαρτυρία του κτηνοτρόφου, είναι πως όλα πρέπει να συνέβησαν το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, τη στιγμή που όλοι οι κάτοικοι του χωριού βρίσκονταν στην εκκλησία για την ακολουθία της Αναστάσεως.

Ετσι οι άγνωστοι δράστες, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι δεν υπήρχε κανείς κοντά και σίγουροι πως δεν έχουν κινήσει την παραμικρή υποψία, βρήκαν την ευκαιρία να μπουν ανενόχλητοι στον στάβλο και να σφάξουν το ένα μετά το άλλο τα πρόβατα. Μάλιστα, οι δράστες εγκατέλειψαν τα άψυχα σώματα των ζώων μέσα στον στάβλο, χωρίς να πάρουν κάποιο σφάγιο μαζί τους.

Από την Αστυνομία που ανέλαβε τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών εκτιμάται πως οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτή την αποτρόπαια πράξη πρέπει να σχετίζονται με τυχόν διαφορές που είχε ο κτηνοτρόφος με άλλα άτομα στην περιοχή.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ