Κρίσιμες ώρες για τον Στάθη Ψάλτη!

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που δίνει μάχη με τον καρκίνο, νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του «Αγίου Σάββα»

Διασωληνωμένος στην Εντατική του «Αγίου Σάββα», με λοίμωξη του αναπνευστικού, βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στάθης Ψάλτης, με τους δικούς του ανθρώπους να προσεύχονται για ένα θαύμα.

Δυστυχώς για τον αγαπημένο ηθοποιό, υπήρξε ραγδαία επιδείνωση της υγείας του τα τελευταία 24ωρα και το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα αποφασίστηκε να μπει στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται πλέον περισσότερο από έναν μήνα.

Το φετινό Πάσχα για τον Στάθη Ψάλτη και την οικογένειά του δεν ήταν σαν τα άλλα. Τους τελευταίους μήνες ο σπουδαίος κωμικός ανεβαίνει τον προσωπικό του γολγοθά προσπαθώντας να νικήσει τον καρκίνο.

Κι ενώ τις τελευταίες ημέρες οι δικοί του άνθρωποι είχαν αναθαρρήσει και μιλούσαν ακόμη και για βελτίωση, δυστυχώς οι εξελίξεις στην υγεία του και η ραγδαία επιδείνωση της κατάστασής του τους διέψευσαν.

Προσευχόταν καθημερινά

Μάλιστα, άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον του, που τον επισκέπτεται συχνά και μίλησε στην «Espresso» πριν από λίγες μέρες, είχε πει: «Κάποιες στιγμές έχει ανεβασμένη διάθεση και λέει μέχρι και ανέκδοτα και τραγούδια, κάποιες άλλες πέφτει σε βύθιση, λόγω των ισχυρών φαρμάκων».

Μας μίλησε, επίσης, για τη μεγάλη πίστη του σπουδαίου κωμικού μας στον Θεό, στον οποίο προσευχόταν καθημερινά, όταν φυσικά η κατάσταση της υγείας του τού το επέτρεπε. Βεβαίως, δεν έλειψαν κι εκείνες οι στιγμές στις οποίες με φίλους και συνεργάτες έκανε όνειρα για τις επόμενες θεατρικές δουλειές που είχε στο μυαλό του.

Πλέον, τις προσευχές στον Θεό τις κάνουν οι δικοί του άνθρωποι, οι οποίοι παρακαλούν για ένα θαύμα, το οποίο θα βγάλει τον αγαπημένο τους Στάθη από αυτήν την κατάσταση. Είναι ενδεικτικό ότι τα τηλέφωνα των δικών του ανθρώπων έχουν πάρει φωτιά από δεκάδες φίλους και συνεργάτες που αγωνιούν για την επιδείνωση της υγείας του ηθοποιού, ο οποίος δίνει την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του.

Εμείς, με τη σειρά μας, να ευχηθούμε αυτό που ζει τα τελευταία 24ωρα ο δημοφιλής ηθοποιός να είναι ακόμα μία δοκιμασία που θα ξεπεράσει σύντομα…

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ