1.000 γεύματα αγάπης στους απόρους από τον Δήμο Αθηναίων

Αγάπη, συγκίνηση και δάκρυα χαράς πρόσφερε για ακόμη μία χρονιά το εορταστικό γεύμα του Δήμου Αθηναίων σε απόρους, αστέγους, αλλά και σε άτομα χαμηλών οικονομικών στρωμάτων ανήμερα το Πάσχα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρουφ στην Αθήνα

Αγάπη, συγκίνηση και δάκρυα χαράς πρόσφερε για ακόμη μία χρονιά το εορταστικό γεύμα του Δήμου Αθηναίων σε απόρους, αστέγους, αλλά και σε άτομα χαμηλών οικονομικών στρωμάτων ανήμερα το Πάσχα στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ρουφ στην Αθήνα.

Η σημαντική πρωτοβουλία από το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων έγινε και πάλι πράξη και πάνω από 1.000 άστεγοι συμπολίτες μας μπόρεσαν να απολαύσουν τα πασχαλινά εδέσματα. Από νωρίς το πρωί εργαζόμενοι του Δήμου Αθηναίων με τη βοήθεια εθελοντών άρχισαν τις προετοιμασίες, προκειμένου στη 1 το μεσημέρι να είναι όλα έτοιμα και να υποδεχθούν όσους δεν διαθέτουν οικογένειες ή τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα γιορτινό γεύμα.

Με παρέα ή και μόνοι, αρκετοί συμπολίτες μας όλων των ηλικιών, οι οποίοι βιώνουν μια δύσκολη καθημερινή ζωή, στερούμενοι ακόμη και τα βασικά αγαθά, έφτασαν για να απολαύσουν ένα πιάτο ζεστό φαγητό σε γιορτινό κλίμα.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια τα εορταστικά γεύματα αγάπης έχουν εξελιχθεί σε παράδοση για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πρωτεύουσας, ως μία ελάχιστη προσφορά για τους οικονομικά ασθενέστερους, όπως ανέφεραν οι υπεύθυνοι.

Η συγκεκριμένη κίνηση γίνεται σε κάθε γιορτή, είτε είναι Χριστούγεννα είτε είναι Πάσχα, προκειμένου οι συνάνθρωποί μας, στους οποίους η ζωή δεν τα έφερε όπως τα περίμεναν, να μπορούν να απολαύσουν ένα πιάτο φαγητό και να γιορτάσουν σε μία σημαντική ημέρα για την πίστη μας! Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, στις κοινωνικές δομές του Δήμου Αθηναίων στηρίζονται τουλάχιστον 25.000 άνθρωποι, οι οποίοι είτε δεν έχουν στέγη είτε είναι άποροι.

ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ