Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Τα πιο cool γραφεία της Βρετανίας

Οι 9 (+1) εταιρίες σε Λονδίνο και Μάντσεστερ που παρέχουν στους υπαλλήλους τους ανέσεις βγαλμένες από χλιδάτα, πεντάστερα ξενοδοχεία

etyujeyru 4Αιώρες έτοιμες να κουνήσουν νωχελικά εκείνον που θέλει λίγο κανάκεμα χαλάρωσης, spa, σάουνα, γκαζόν… Δεν πρόκειται για δελεαστική περιγραφή εξοχικής κατοικίας ή θερέτρου διακοπών, αλλά για διακοσμητικές πινελιές στα 10 πιο cool γραφεία της Βρετανίας, όπως τα αξιολόγησε η ιστοσελίδα Glassdoor.

Οι παροχές δε που συνοδεύουν αυτό το interior design στις εννέα εταιρίες οι οποίες εδρεύουν στο Λονδίνο και στη μία στο Μάντσεστερ κάνουν κάθε κοινό εργαζόμενο, που κάνει τον… σταυρό του όταν δεν κάθεται σε σπασμένη καρέκλα γραφείου, αν μη τι άλλο να πρασινίζει από ζήλια!

Πολύχρωμες αιώρες που κρέμονται από το ταβάνι για ονειροπόληση, τραπέζια του πινγκ πονγκ, roof garden, ντους, σάουνα, δωρεάν πρωινό, κινηματογραφικές βραδιές, συναδελφικά δείπνα και συνεδρίες ευεξίας προσφέρει η εταιρία μεταφοράς χρημάτων TransferWise. Τρία φρεσκομαγειρεμένα γεύματα ημερησίως από διακεκριμένους σεφ, μια εκπληκτική βεράντα με θέα στη μαρίνα St Katherine, εισιτήρια για αγώνες ποδοσφαίρου, μπάντμιντον και πάρτι πληρωμένα από την εταιρία απολαμβάνουν οι εργαζόμενοι της Smarkets, στα γραφεία της δίπλα από την Tower Bridge.

Αγγλική εξοχή θυμίζουν τα γραφεία της εταιρίας smoothies Innocent Drinks, με τους ενιαίους χώρους, το συνθετικό γρασίδι και τα γραφεία συνεργασίας σε στιλ εξοχικής τραπεζαρίας.

etyujeyru 1

Αίσθηση της οικειότητας

Το ίδιο και τα γραφεία της εταιρίας λιανικής πώλησης λογισμικού Bazaarvoice, με την έντονη αίσθηση της οικειότητας και της φρεσκάδας ενός κήπου, όπου μεταξύ των… εικαστικών παρεμβάσεων περιλαμβάνεται και ένα κόκκινο κοντέινερ. Τα γραφεία της Red Bull διαθέτουν μια βεράντα με εκπληκτική θέα στο West End και αμέτρητες παροχές και προνόμια, που δεν απαριθμούνται για λόγους… λιποθυμίας.

etyujeyru 2

Οι εργαζόμενοι παραγγέλνουν τα γκράφιτι που θέλουν για τα γραφεία τους στην εταιρία λογισμικού Splunk και απολαμβάνουν ετήσια ταξίδια στην έδρα της εταιρίας στο Σαν Φρανσίσκο. Εμπνευσμένες από το ποδόσφαιρο και τα Lego είναι οι αίθουσες συνεδριάσεων της εταιρίας ηλεκτρικών AO Bolton, που παρέχει τραπέζια air hockey, μπιλιάρδου για την ψυχαγωγία, εστιατόριο, καφετέρια Starbucks, αλλά και spa για την ευεξία των εργαζομένων, ενώ εξειδικευμένο barista ονόματι Μπρούνο, αίθουσα συνεδριάσεων που θυμίζει θερμοκήπιο, αίθουσες παιχνιδιών και ψυχαγωγίας διαθέτουν τα γραφεία της ZPG, της κατόχου των ιστοσελίδων Zoopla και U-Switch. Σπιτική πολυτέλεια θυμίζει η μοντέρνα διακόσμηση των γραφείων της εταιρίας ψηφιακών υπηρεσιών AKQA, ώστε να αισθάνονται οι εργαζόμενοι «σαν στο σπίτι τους». Τέλος, τα γραφεία της AutoTrader στο Μάντσεστερ διαθέτουν «ζώνες χαλάρωσης», ενώ είναι διακοσμημένα με πραγματικά αυτοκίνητα-αντίκες, όπως Mini VW Kombi, Audi Quattro και TVR.

etyujeyru 5

etyujeyru 6

offer

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...