Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 19 Απριλίου

ΖΥΓΟΣ: Σε συζητήσεις που μπορεί να θίξουν πρόσωπα κρατήστε μετρημένη στάση. Μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας και μην παίρνετε τόσο σοβαρά τις υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε να κάνετε παρέα με άτομα που σας εκνευρίζουν και εξοικονομήστε χρόνο για να χαλαρώσετε

ΚΡΙΟΣ: Η μονοτονία θα σας κάνει να νιώσετε κουρασμένοι και να θέλετε να κάνετε διαφορετικά πράγματα. Μην αμελήσετε τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σας. Oταν οι άλλοι απαιτούν από εσάς περισσότερα από όσα μπορείτε να δώσετε, απλώς αρνηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη ρισκάρετε σε ριψοκίνδυνες και αβέβαιες επενδύσεις, και μην εκτίθεστε σε χώρους που δεν τους γνωρίζετε καλά. Ενας τρόπος για να ανεβείτε ψυχολογικά είναι να ανανεώσετε τον χώρο όπου ζείτε. Στις κακόβουλες λεκτικές επιθέσεις που θα δεχτείτε απαντήστε δεόντως.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εγκυμονεί κινδύνους το να υποστηρίζετε πρόσωπα που δεν τα γνωρίζετε σωστά. Οι ψυχολογικές μεταπτώσεις σας μπορεί να επηρεάσουν μια φιλική σχέση σας. Οταν οι γύρω σας δεν μπορούν να σας καταλάβουν, δεν σημαίνει πως πρέπει να τους παρεξηγείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μάθετε να διακρίνετε τις πραγματικές ευκαιρίες, έστω και με τη βοήθεια της διαίσθησής σας. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν, πριν πάρετε θέση. Κινηθείτε προνοητικά στα τρέχοντα οικονομικά θέματα και ανταλλάξτε απόψεις με τους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε να σας απορροφήσουν τα οικογενειακά προβλήματα, που έτσι κι αλλιώς είναι δυσεπίλυτα, και αντισταθείτε στις απαιτήσεις των άλλων. Αν υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σχέδια που έχει κάνει, αντιμετωπίστε τις με ψυχραιμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πάρτε πρωτοβουλίες που σας είναι αναγκαίες και αφήστε τους συνεργάτες σας να πουν τις ιδέες τους. Φροντίστε να βρεθείτε με ανθρώπους που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους. Δείξτε ενδιαφέρον σε μια επαγγελματική σας υπόθεση, μαθαίνοντας όλες τις παραμέτρους που την αφορούν.

ΖΥΓΟΣ: Σε συζητήσεις που μπορεί να θίξουν πρόσωπα κρατήστε μετρημένη στάση. Μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας και μην παίρνετε τόσο σοβαρά τις υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε να κάνετε παρέα με άτομα που σας εκνευρίζουν και εξοικονομήστε χρόνο για να χαλαρώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ψυχρότητα στη συμπεριφορά κάποιων οφείλεται στα δικά τους προσωπικά προβλήματα. Βάλτε προτεραιότητα στις επιθυμίες σας, που τελευταία τις έχετε παραμελήσει. Μην είστε υπερβολικοί σε λεπτομέρειες που αφορούν τα προσωπικά σας θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ανακατατάξεις στον χώρο της δουλειάς δεν πρέπει να σας τρομάξουν, μη φτάσετε όμως στο σημείο να επιτεθείτε σε όσους σας κατηγορούν. Εχοντας την αίσθηση του μέτρου και αφήνοντας στην άκρη τις υπερβολές θα βάλετε σε τάξη τα συναισθήματά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αν είστε σοβαροί και συστηματικοί, θα φτάσετε στην επίτευξη των στόχων που έχετε θέσει. Μη χαλάτε τη διάθεσή σας, επειδή σε κάποιους αρέσει να κάνουν πικρόχολα σχόλια. Εξομαλύνετε τις εντάσεις που έχουν τη ρίζα τους σε παρεξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη δηλητηριάζετε την καθημερινότητά σας με γκρίνιες και ανυπόστατες ζήλιες. Αναπτύξτε τα χαρίσματά σας και κάντε καινούργιους φίλους μέσα από κοινωνικές προσκλήσεις. Στηριχτείτε πρώτα στις δικές σας δυνάμεις και μετά στη συμπαράσταση των άλλων.

ΙΧΘΥΕΣ: Η συναισθηματική ένταση που έχετε το τελευταίο διάστημα θα σας κάνει εριστικούς και πολύ επιφυλακτικούς απέναντι σε κάποιους φίλους σας. Αποφύγετε να κάνετε εσωτερικούς συμβιβασμούς που θα σας κουράσουν και θα σας απογοητεύσουν.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ