Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Rising star: Ενα αστέρι γεννιέται έτσι ξαφνικά

Ο 17χρονος νικητής Γιάννης Ξανθόπουλος μιλά για τα όνειρά του και τα επόμενα βήματά του

«Τα 50.000 ευρώ που κέρδισα θα τα δώσω στους γονείς μου. Εκείνοι ξέρουν πώς θα διαχειριστούν αυτά τα χρήματα. Εμένα μου φτάνει που με αγκάλιασαν μετά τον τελικό, λέγοντάς μου “Μπράβο, αγόρι μου” και ότι τους έκανα υπερήφανους» δήλωσε στην «Espresso», λίγες ώρες μετά τον θρίαμβό του, ο νικητής του «Rising star» Γιάννης Ξανθόπουλος.

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ο 17χρονος μαθητής με καταγωγή από τον Πόντο μάς μίλησε για το μουσικό του ταξίδι στο talent show του ΑΝΤ1, το οποίο έγινε με πολλή αγάπη, και δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του γι’ αυτό που ζει τα τελευταία 24ωρα. Αποκάλυψε, επίσης, πως ήδη χτυπούν τα τηλέφωνά του από επιχειρηματίες που ζητούν συνεργασία ακόμη και γι’ αυτό το καλοκαίρι.

gwegr 3

Ομως εκείνος θεωρεί ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς να αποφασίσει οτιδήποτε, καθώς θέλει να τελειώσει πρώτα το σχολείο του, να περάσει σε κάποια σχολή και να συνεχίσει τις σπουδές του, για να έχει και ένα δεύτερο εφόδιο στη ζωή του.

Βασικά, αυτό που επιθυμεί ο Γιάννης είναι να ωριμάσει, ώστε να μετράει ο λόγος του, γιατί, όπως λέει, «η νύχτα δεν είναι παιχνίδι». Τι θα κάνει με το αυτοκίνητο που κέρδισε; «Θα το οδηγήσω μόλις ενηλικιωθώ και βγάλω δίπλωμα» μας λέει, ενώ για τη συνεργασία του με τη δισκογραφική εταιρία Heaven αποκάλυψε πως είναι αυτή που σχεδιάζει σιγά σιγά τα βήματά του, καθώς και το πρώτο του τραγούδι, με το οποίο θα συστηθεί στο κοινό. Ανάμεσα στα όνειρά του -τα οποία μπορεί τώρα να πραγματοποιήσει- είναι να επισκεφθεί την Παναγία Σουμελά, τον τόπο καταγωγής του, στην Τραπεζούντα.

Κι ενώ κάνει σχέδια για το μέλλον, το μυαλό του επιστρέφει στα τελευταία λεπτά, λίγο πριν αναδειχτεί νικητής, τότε που έζησε ίσως τη μεγαλύτερη αγωνία της ζωής του: «Οταν ο τοίχος δεν ανέβηκε, είπα από μέσα μου ότι δεν τα κατάφερα. Αλλά μετά άκουσα τη λέξη “ισοβαθμία”. Λέω “ό,τι είναι να γίνει θα γίνει, Θεέ μου”! Η νίκη ήταν κάτι που με έκανε πολύ χαρούμενο, έκλαψα κιόλας, για πολλούς λόγους, κυρίως οικογενειακούς. Αλλά προσωπικά αυτό που με συγκίνησε ήταν ότι ξεκίνησα αυτό το ταξίδι με τραγούδι του Αντώνη Ρέμου, που είναι και το ίνδαλμά μου, και ολοκλήρωσα αυτή τη διαδρομή πάλι με Ρέμο, με το “Ετσι ξαφνικά”, που το αφιερώνω στους γονείς μου».

gwegr 4

Να σημειώσουμε ότι ο τελικός του «Rising star» εξελίχθηκε σε θρίλερ μεταξύ του Γιάννη (ομάδα Χρήστου Μάστορα) και του Σωτήρη Καρυστινού (ομάδα Αντώνη Ρέμου), οι οποίοι ισοψήφησαν με ποσοστό 72% και χρειάστηκε να μετρήσουν τα δεκαδικά ψηφία ώστε να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής. Κέρδισε, ως γνωστόν, ο μικρός της παρέας με 72,28%, ενώ ο 33χρονος Σωτήρης έχασε (!) με 72,14%, κερδίζοντας μόνο την αγάπη του κόσμου!

Απόντος του… θωρηκτού «Survivor» από το πρόγραμμα, το talent show του ΑΝΤ1 σκαρφάλωσε ψηλά στις τηλεθεάσεις, με τα ποσοστά να φτάνουν το 35,6% στο γενικό σύνολο και το 32% στο κοινό 15-44.

gwegr 1Σωτ. Καρυστινός: Χάρηκα για τη νίκη του συμπαίκτη μου

Ο Σωτήρης Καρυστινός, ο οποίος έφτασε στην… πηγή αλλά δεν ήπιε νερό, μίλησε κι αυτός στην «Espresso» για την εμπειρία του στο talent show και τη σχέση του με τον νικητή.

«Δεν τον είδα ποτέ ανταγωνιστικά τον Γιάννη Ξανθόπουλο. Είναι άξιος τραγουδιστής και έχει πολύ καλό δρόμο μπροστά του. Τη χάρηκα τη νίκη του» είπε και συνεχίζοντας θέλησε να ευχαριστήσει τον coach του Αντώνη Ρέμο για τη βοήθειά του και τις επιλογές των τραγουδιών που του έκανε, οι οποίες ήταν όλες επιτυχημένες.

«Βγαίνω από τη συμμετοχή μου στο σόου κερδισμένος. Ολο αυτό που έζησα ήταν απίστευτο. Κάθε live για μένα ήταν μια έκπληξη. Δεν πίστευα ότι θα φτάσω στον τελικό. Είχα άγχος, αγωνία, αλλά και θέληση για εξέλιξη. Αλλωστε, η μουσική είναι κάτι που ποτέ δεν σταματάει, συνεχώς σε εξελίσσει. Το έπαθλο για μένα δεν είναι το αυτοκίνητο ή τα χρήματα. Το έπαθλο είναι η αγάπη του κόσμου. Η μεγαλύτερη νίκη όλων μας ήταν ότι το κοινό μάς αγκάλιασε» μας είπε ο Σωτήρης. Και τώρα, τι ακολουθεί για τον ταλαντούχο τραγουδιστή; «Ξεκουράζομαι, ησυχάζω και δεν βιάζομαι. Εχω δεχτεί πολλές προτάσεις για συνεργασία και με ηρεμία θα δω τι είναι αυτό που θα αρέσει σε εμένα και στον κόσμο που με στήριξε».

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...