Αυτό που θέλουν οι άνδρες

Χαμόγελο, οπίσθια, εξυπνάδα και θηλυκότητα στα 4+4 χαρακτηριστικά που γοητεύουν τα αρσενικά, σύμφωνα με έρευνα της κορυφαίας προξενήτρας της Αυστραλίας

Χαμόγελο, οπίσθια, εξυπνάδα και θηλυκότητα στα 4+4 χαρακτηριστικά που γοητεύουν τα αρσενικά, σύμφωνα με έρευνα της κορυφαίας προξενήτρας της Αυστραλίας

Ενα «πακέτο» ωραίου χαμόγελου, καλλίγραμμων οπισθίων, ευφυΐας vasiko2και θηλυκότητας αναζητούν οι άνδρες στις γυναίκες, σύμφωνα τουλάχιστον με κορυφαία προξενήτρα της Αυστραλίας.

από την Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Η εκατομμυριούχος προξενήτρα του Περθ Λουάν Γουάρντ, ιδιοκτήτρια του γραφείου συνοικεσίων PMM and Associates, αποφάσισε να κάνει το δικό της μίνι γκάλοπ, ζητώντας από 200 πελάτες της να αποκαλύψουν ποια είναι τα στοιχεία που τους γοητεύουν σε μια γυναίκα.

«Οι γυναίκες πάντα με ρωτούσαν τι είναι αυτό που ζητούν οι άνδρες. Αποφάσισα έτσι να κάνω μια έρευνα. Ζήτησα από άνδρες να με βοηθήσουν να εντοπίσω ποιο θεωρούν ότι είναι το πιο γοητευτικό χαρακτηριστικό σε μια γυναίκα» αναφέρει η Γουάρντ, η οποία αμείβεται έως και με 10.500 ευρώ για κάθε συνοικέσιο.

Η διάσημη προξενήτρα ζήτησε συγκεκριμένα από τους άνδρες να αναφέρουν τα τέσσερα πιο γοητευτικά σωματικά και τα τέσσερα πιο γοητευτικά πνευματικά χαρακτηριστικά, διαπιστώνοντας μεγάλες ομοιότητες στις απαντήσεις τους.
Σε ό,τι αφορά την εξωτερική εμφάνιση, η συντριπτική πλειονότητα απάντησε ότι γοητεύεται από το χαμόγελο μιας γυναίκας. «Ανέκαθεν τους έλεγα ότι δεν μπορούν να γοητεύσουν έναν άνδρα αν είναι σκυθρωπές» σχολιάζει η Γουάρντ. Στη δεύτερη θέση έρχεται το βλέμμα και ακολουθούν τα οπίσθια και το στήθος. «Από τη στιγμή που θεωρούν πιο ελκυστικά τα οπίσθια από το στήθος, αρχίστε να κάνετε βαθιά καθίσματα» προσθέτει.

Παιχνιδιάρικη διάθεση

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα χαρίσματα, οι άνδρες βάζουν την ευφυΐα πάνω από τη θηλυκότητα, ενώ στην τρίτη θέση κατατάσσουν την παιχνιδιάρικη διάθεση. Στην τέταρτη θέση, η αίσθηση του χιούμορ ισοβαθμεί με την αυτοπεποίθηση.
«Οι άνδρες έχουν την ανάγκη να συζητούν με μια γυναίκα. Θέλουν να αισθάνονται ότι μπορούν να κάνουν μια διανοουμενίστικη κουβέντα μαζί τους. Κάποιες φορές νομίζουμε ότι οι άνδρες δεν θέλουν να συζητήσουν μαζί μας, όμως στην πραγματικότητα θέλουν» αναφέρει. Αναρτώντας μάλιστα τα αποτελέσματα της έρευνάς της στη σελίδα της στο facebook, πολλοί άνδρες έσπευσαν να σχολιάσουν ότι ταυτίζονται με αυτά.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ