Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Μαμάκη σέρνει στα δικαστήρια πρώην σταρ του Ολυμπιακού!

Μήνυση εναντίον του Μεξικανού πρώην σταρ του Ολυμπιακού κατέθεσε η καλλονή! «Ο Αλαν με εκμεταλλεύτηκε» δηλώνει στην «Espresso» το μοντέλο που είχε σύντομη σχέση με τον παίκτη

Ραντεβού στις αίθουσες των δικαστηρίων θα δώσουν, όπως φαίνεται, η Τζίνα Μαμάκη και ο Αλαν Πουλίδο. Η Ελληνίδα με τις διεθνείς περγαμηνές στον χώρο του μόντελινγκ και ο Μεξικανός πρώην σταρ του Ολυμπιακού, που αγωνίζεται πλέον στα πάτρια εδάφη του με τα χρώματα της ομάδας Τσίβας Γουαδαλαχάρα, έχουν άλυτες διαφορές που, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ξανθιάς καλλονής, πρόκειται να λυθούν με τη βοήθεια της Δικαιοσύνης.

Από τον ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

«Ο Aλαν Πουλίδο με εκμεταλλεύτηκε. Χρησιμοποίησε μια φωτογραφία που βγάλαμε κατά τη διάρκεια μιας τυχαίας συνάντησής μας σε γνωστό κλαμπ της Αθήνας, διοχετεύοντας στα media της χώρας του ψεύτικες ειδήσεις Εχω καταθέσει μήνυση εναντίον του» δηλώνει η Τζίνα στην «Espresso».

Να θυμίσουμε πως η Μαμάκη και ο διάσημος ποδοσφαιριστής είχαν μια σύντομη σχέση την εποχή που εκείνος ζούσε στην Ελλάδα και αγωνιζόταν στους «ερυθρολεύκους». Το ειδύλλιό τους, ωστόσο, έκανε τον κύκλο του και, όταν ο Αλαν γνώρισε στη συνέχεια τη συμπατριώτισσά του Ιλεάνα Σάλας, την ερωτεύτηκε τόσο δυνατά που την αρραβωνιάστηκε. Ωστόσο, λίγο καιρό μετά την επιστροφή του στο Μεξικό το ζευγάρι απασχόλησε τα tabloids με τον επεισοδιακό χωρισμό του, με την Ιλεάνα να αφήνει αιχμές στα social media ότι ο ποδοσφαιριστής την απάτησε.
Το θέμα θα μπορούσε να είχε τελειώσει εδώ, αν τα μεξικανικά ταμπλόιντ δεν ενέπλεκαν στην ιστορία την Τζίνα Μαμάκη, θεωρώντας πως ήταν η πέτρα του σκανδάλου στον χωρισμό του ζευγαριού.

Σύμφωνα με αυτά που γράφτηκαν, η Σάλας ήξερε από την πρώτη στιγμή για την πρώην του καλού της στην Ελλάδα και του ζήτησε να διακόψει κάθε επαφή μαζί της. Ετσι κι έγινε.

Ο χωρισμός

Περίπου έναν μήνα όμως πριν εκείνος επιστρέψει μόνιμα στο Μεξικό πέρασε, σύμφωνα πάντοτε με τα μεξικανικά ταμπλόιντ, μια βραδιά με φιλικά πρόσωπα σε κλαμπ, στην Αθήνα, μεταξύ των οποίων ήταν και η Μαμάκη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κλονιστεί η σχέση του με την Ιλεάνα και να οδηγηθούν στον χωρισμό. Η Τζίνα, από την πλευρά της, μιλώντας και πάλι στην «Espresso» τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν η συγκεκριμένη ιστορία απασχολούσε τη δημοσιότητα, είχε υποστηρίξει πως δεν χώρισε εκείνη τον Πουλίδο, με τον οποίο είχε απλώς μια γνωριμία. Σήμερα ταράζει πάλι τα νερά κατηγορώντας τον πως την εκμεταλλεύτηκε για τους δικούς του λόγους, υποστηρίζοντας ότι κρυβόταν ο ίδιος πίσω από τα μεξικανικά δημοσιεύματα που την ενέπλεξαν στο σκάνδαλο του χωρισμού του.

«Δεν έχουμε καμία επικοινωνία. Μόνο ο δικηγόρος μου μιλάει μαζί του. Ο Αλαν, μάλιστα, τον απέφευγε αρχικά κι έτσι αναγκαστήκαμε να του στείλουμε τη μήνυση στα γραφεία της ομάδας στην οποία αγωνίζεται, στο Μεξικό. Η διαδικασία επίλυσης των διαφορών μας θα είναι χρονοβόρα, αλλά η εκμετάλλευσή του ήταν τέτοια που είμαι διατεθειμένη να περιμένω όσο χρειαστεί» μας δήλωσε.

Οι σπουδές υποκριτικής, η γιόγκα και οι μιμήσεις!f3 1 0

Η Τζίνα Μαμάκη μοιράζει πλέον τον χρόνο της ανάμεσα στην Αθήνα και τη Νέα Υόρκη, όπου ασχολείται εντατικά με το μόντελινγκ.

Τη συναντήσαμε στο «Athens Tiare Hotel», όπου πραγματοποιήθηκε η φωτογράφισή της για την «Espresso». Φορώντας δημιουργίες του σχεδιαστή Vassilis Thom, το γνωστό μοντέλο αφέθηκε στα έμπειρα χέρια της make up artist Ελενας Ψωμά και του κομμωτή Μπάμπη Μπιμπλή.

Στη συνέχεια πόζαρε στον φακό του Θεόφιλου Τσίμα και κατόπιν προχώρησε στις «καυτές» αποκαλύψεις για τον Αλαν Πουλίδο και όχι μόνο…

Στη Νέα Υόρκη

«Είμαι single. Και να ήθελα να είμαι σε σχέση όμως, δεν νομίζω ότι θα τα κατάφερνα αυτή την εποχή, διότι δεν είμαι σταθερή σε ένα μέρος. Ταξιδεύω συνέχεια για τις ανάγκες του μόντελινγκ. Στη Νέα Υόρκη παρακολουθώ και μαθήματα υποκριτικής, διότι με ενδιαφέρει να επεκταθώ και σε αυτόν τον τομέα. Επίσης με ενδιαφέρει η γιόγκα και σκοπεύω να πάρω πτυχίο δασκάλας».

Οταν η Τζίνα έχει ελεύθερο χρόνο, παρακολουθεί φανατικά «Survivor» και αποκαλύπτει πως θα έπαιρνε μέρος, αν της γινόταν πρόταση.
«Περισσότερο θα μου άρεσε όμως να συμμετάσχω στο “Your Face Sounds Familiar”, διότι κάτι που δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος για εμένα είναι πως κάνω καταπληκτικές μιμήσεις διάσημων προσώπων».

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...