Τι φύτεψε η Μενεγάκη έξω από τον Alpha;

H Ελένη Μενεγάκη έστησε το δικό της μποστάνι στις εξωτερικές εγκαταστάσεις των τηλεοπτικών στούντιο του Alpha, στην Παλλήνη!

Με τραγούδι, τσάπα στο χέρι και πολλή χαρά η Ελένη Μενεγάκη έστησε το δικό της μποστάνι στις εξωτερικές εγκαταστάσεις των τηλεοπτικών στούντιο του Alpha, στην Παλλήνη!

Το μεσημέρι της Τετάρτης οι κάμερες της εκπομπής έδειξαν σε απευθείας μετάδοση τις αγροτικές εργασίες, με την παρουσιάστρια να κρατάει ένα κίτρινο ποτιστήρι, τον Γρηγόρη Γκουντάρα με την τσάπα να ανοίγει αυλάκια στο χώμα και τον Γιώργο Λιανό να τους συντροφεύει μελωδικά με την κιθάρα του, τραγουδώντας το «Απονη ζωή».

Ντυμένη με κόκκινο μπλουζάκι και λευκό κάπρι παντελόνι, η παρουσιάστρια επέβλεπε τις χειρωνακτικές εργασίες που ανέλαβε δημοσιογράφος της παρέας σκάβοντας βαθιά το χώμα κάτω από τον καυτό ήλιο του μεσημεριού.

«Ηταν το όνειρό μου τα τελευταία δύο χρόνια να φτιάξουμε ένα ωραίο μποστάνι» αποκάλυψε η παρουσιάστρια, επιπλήττοντας χιουμοριστικά τον Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος διατηρεί στο σπίτι του έναν πολύ όμορφο λαχανόκηπο, επειδή δεν είχε αγοράσει βασιλικό, ώστε να πάρουν ωραία μυρωδιά οι ντοματούλες που φύτεψαν.

Κατά τη διάρκεια της φύτευσης η Ελένη Μενεγάκη έδινε στους τηλεθεατές πολύτιμες διευκρινίσεις και πληροφορίες για τα φυτά, αφού πλέον έχει αποκτήσει «ειδικότητα» αγρότισσας!

Τόσο στη βίλα της στα Μελίσσια όσο και στα Αχλα της Ανδρου, η παρουσιάστρια διατηρεί υπέροχους λαχανόκηπους. Μάλιστα, κατά καιρούς ανεβάζει φωτογραφίες στα social media από τις βιολογικές σοδειές της εισπράττοντας τα «μπράβο» των διαδικτυακών φίλων της.

Μόλις ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο μίνι μποστάνι των στούντιο, οι δύο συμπαρουσιαστές της είχαν φυτέψει αγγουριές, πιπεριές, καρπουζιές, ντοματιές και μελιτζανιές, με την ίδια να αναλαμβάνει το πότισμα δηλώνοντας πολύ ικανοποιημένη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...