Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Ηττα Ολυμπιακού

Αναβλήθηκε για σήμερα η εκδίκαση της υπόθεσης των «ερυθρολεύκων» και θα ισχύσει η πρόσθετη παρέμβαση του ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, στο δικαστικό… γήπεδο, σημειώσατε «διπλό»! Εξάλλου, ύστερα από αίτημα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, αναβλήθηκε για σήμερα (14.00) η χθεσινή εκδίκαση της απολογίας των «ερυθρολεύκων» για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Εχοντας πλέον συμπληρωθεί το 24ωρο που απαιτούνταν για να μην κριθεί εκπρόθεσμη η πρόσθετη παρέμβαση των ανθρώπων του «Δικεφάλου του Βορρά», η μάχη… τίτλου θα συνεχιστεί το μεσημέρι στα γραφεία της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ.

Αντίθετη σε αυτή την αναβολή ήταν η ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τον δικηγόρο της, Αργύρη Λίβα, να τονίζει: «Θέλουμε να τελειώσουμε σήμερα (σ.σ.: χθες). Αισθανόμαστε παραπονούμενοι. Κάναμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι. Είμαστε τυπικότατοι, θα μπορούσαμε να ζητήσουμε αναβολή, αλλά δεν το κάναμε.

Είμαστε στον τοίχο και βαλλόμαστε πανταχόθεν». Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος του πειραϊκού συλλόγου Γιάννης Βρέντζος ισχυρίστηκε: «Αν υπήρχε η δυνατότητα της αναβολής, θα είχαμε κι εμείς τη δυνατότητα να προετοιμαστούμε καλύτερα».

Ανοιγμα καμερών

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε από την πειθαρχική επιτροπή να καλέσει ως μάρτυρες όλους τους αξιωματούχους του αγώνα, να καταθέσει ο παρατηρητής Περικλής Λασκαράκης, να ανοίξουν οι κάμερες ασφαλείας και να κληθούν μάρτυρες και από την ΑΕΚ.

Αλλωστε, οι «ασπρόμαυροι» στοχεύουν στο να αφαιρεθούν βαθμοί (-6, όση δηλαδή είναι η διαφορά των δύο ομάδων, με τον ΠΑΟΚ να υπερτερεί στην ισοβαθμία χάρη στα μεταξύ τους αποτελέσματα) από την ομάδα του Πειραιά και να αποκτήσουν προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Η αναβολή ήταν αυτονόητη και μας ικανοποιεί μεν, αρκεί ο χρόνος μέχρι αύριο να χρησιμοποιηθεί για το επίσης αυτονόητο, να κληθούν οι μάρτυρες» είναι η θέση του ΠΑΟΚ για την αναβολή στην εκδίκαση.

Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός κατηγορείται για μεμονωμένα αλλά και εκτεταμένα επεισόδια, αλλά και για άσκηση βίας κατά των διαιτητών και των παρατηρητών του αγώνα. Βάσει του άρθρου 29 περί Βίας, οι Πειραιώτες κινδυνεύουν με τις ακόλουθες ποινές: α) διεξαγωγή αγώνα χωρίς θεατές, β) διεξαγωγή αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο, γ) αφαίρεση 6 βαθμών και δ) υποβιβασμός ομάδας. Στο Λιμάνι, πάντως, εκτιμούν ότι θα αποφύγουν την αφαίρεση βαθμών. Οπως και να ‘χει, η απόφαση είναι πολύ πιθανό να εκδοθεί εντός της ημέρας.

«Πρωτοφανή πράγματα στο Καραϊσκάκη»

Για την περιβόητη αναμέτρηση Ολυμπιακός – Πλατανιάς (2-1) και όσα έγιναν στην ανάπαυλα, όπου η κρητική ομάδα προηγούνταν στο σκορ, μίλησε ο Χρήστος Καρυπίδης. «Δεν ξέρω για ποιον λόγο δεν πήραν έκταση όλα αυτά τα πρωτοφανή πράγματα που έγιναν στα αποδυτήρια. Δεν το έχω συναντήσει ξανά αυτό. Θέλουμε να σταματήσουν να γίνονται αυτά και να υπάρξουν τιμωρίες ώστε να μην ξανασυμβούν» υποστήριξε ο έμπειρος αμυντικός, η ομάδα του οποίου έχει καταγγείλει προπηλακισμούς παικτών και μελών του τεχνικού τιμ.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...